Home » Haken » Zpagetti pouf by my sister

Zpagetti pouf by my sister

Geplaatst in: Haken 1

Het is al weer even geleden dat ik schreef dat mijn zus wilde leren haken én graag een poef wilde en dat we die twee wensen combineerden in een: het Zpagetti poefpakket. Aan haar heeft het niet gelegen dat ik nu pas het resultaat laat zien. Want ik had haar de eerste steken nog niet uitgelegd of ik kreeg om de paar uur een foto-update met het tussenresultaat.

It has been a while that I wrote that my sister wanted to learn to crochet and wanted a pouf. We combined those two wishes in ‘crocheting a Zpagetti pouf’. It wasn’t her fault I am showing you the results just now. Cause once I taught her the first stitches, I got pictures on her progress every few hours.

Zpagetti poef haken Jip by Jan

De volgende dag was ze dan ook al klaar, inclusief het tussendoor maken van de vulling van een lap stof en kussenvulling.

She finished the pouf the next day, while she also made the stuffing. 

Vorige week was ik weer bij haar (we wonen helaas niet echt bij elkaar om de hoek) en kon ik het resultaat live aanschouwen én foto’s maken van de Zpagetti poef op z’n uiteindelijke plek, de badkamer:

Last week I finally visited her again (unfortunately we don’t live close to one another) so I could see the result in real life and make pictures of the Zpagetti pouf.

Zpagetti poef haken Jip by Jan

Gehaakte zpagetti poef JIp by Jan
Zpagetti poef Jip by Jan

Over deze zus schreef ik trouwens al eerder. Zij maakte voor mij een superhandige naaigarenklosjeshouder. Zij is meer van het hout, waar ik meer van stof en garen ben. Daarom des te knapper vond ik wat ze met Zpagetti en haaknaald voor elkaar kreeg! 
The sister who crocheted this pouf once made a fantastic thread holder for me. She is more into working with wood, where I love to make things out of fabric and yarn. That is why I am even more proud of her result!
Zo maakte ze onder andere dit boomstamtafeltje…
She made this tree trunk table…
Boomstam tafeltje

… en deze radiatorombouw! Hoe gaaf is die? 
… and this radiator cover! How cool is that?

Radiator ombouw Jip by Jan

Radiator ombouw Jip by Jan

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

  1. Saartje
    | Beantwoorden

    Leuk zo’n peof! Zou ik wel willen 🙂
    Saartje

    http://saartjeathome.blogspot.com

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.