Home » Workshop » Workshopruimte Opening ‘En petite comité’

Workshopruimte Opening ‘En petite comité’

Geplaatst in: Haken, Workshop 6

Gisteren zou de opening van mijn creatieve worskhopruimte in Rijssen zijn. Halverwege vorige maand besloot ik echter dat dat geen goed idee zou zijn. Het organiseren van een feestje met een onbekend aantal gasten en nog onduidelijke maatregelen die daarvoor zouden gelden, deden me besluiten dat ik dát feestje uit zou stellen.

Helemaal niets doen was echter ook wel kaal en dus nodigde ik een klein comité van familie en vriendinnen uit. Het idee was een haakfeestje, toch mijn ‘hoofdvak’, maar niet iedereen in dit gezelschap kan haken (of wíl dat zelfs) en dan is het toch al snel niet echt een feestje met een haaknaald in je hand 😆

Stippen op keramiek of punch needle zijn dan laagdrempeliger voor onervaren mensen. Dus dat is wat we deden. Na een fijne lunch met z’n allen, waarbij de soep werd geserveerd door man- en zoonlief, stipten en punchten we de middag weg.

Heerlijk om zo samen bezig te zijn; een ieder geconcentreerd op haar werk, nieuwe dingen uitproberend en elkaar aanmoedigend. Het was een fijne middag zo! Als dat de voorbode is voor de aanstaande workshops, dan teken ik er voor 🤗

Komende vrijdag is de eerste échte workshop (Haakschema’s lezen). Er zijn nog een paar plekjes vrij. Kun je 4 september niet, dan is er ook nog plek op zaterdag 12 september.

De workshop Coaster square haken die oorspronkelijk zaterdag 5 september gepland stond gaat niet door wegens te weinig aanmeldingen. Het zal nog even zoeken zijn voor me welke workshops interessant zijn en op welke dagen mensen graag workshops volgen.

Wil je graag een workshop volgen met een eigen groep, bijvoorbeeld in het kader van een vrijgezellenfeestje of een zakelijk uitje? Dat kan ook! Mail me met je wensen (inhoud, groepsgrootte, datum/tijd etc) en we overleggen wat de opties zijn.

Je vindt hier alle tot nu toe geplande workshops. Zou je wel een workshop willen volgen, maar kan je niet op die specifieke datum of zoek je iets anders qua inhoud/patroon? Laat het me weten, dan kijk ik of ik iets naar jouw wens kan organiseren!

Op de foto’s van de workshopruimte zie je ook de nieuwste Landleven-dekens voorbij komen. Had je ze al gespot in het nieuwe magazine?

(Het haakpakket vind je in de Landleven webshop)

Binnenkort zal ik meer foto’s delen hier van de dekens. Voor die foto’s gingen we afgelopen week de prachtige in bloei staande hei op 😍 Een kleine sneak peek daarvan zag je misschien al op Instagram. Max ging uiteraard mee. En zo lieten we hond én de dekens uit 😄

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

6 Responses

 1. Els
  | Beantwoorden

  Janneke, wat ziet dat er gezellig uit!!! Heerlijk met familie/vrienden een middag creatief bezig zijn… Die workshops komen ook wel goed… Voor mij boven budget en uit de richting, maar ik weet zeker dat er veel mensen graag een workshop willen volgen bij jou…heel veel succes!!!!

  • Janneke
   | Beantwoorden

   Dank je wel voor je lieve en enthousiaste reactie Els! 💕

 2. Barbara
  | Beantwoorden

  Wat ziet dat er allemaal leuk uit! (Jammer dat ik veel te ver weg woon – in Luik 🙁 Ik wens je superveel succes met je workshops. Dat gaat vast werken.

  • Janneke
   | Beantwoorden

   Dank je wel Barbara! Luik is inderdaad helaas niet om de hoek. Ik hoop dat daar in de buurt ook inspirerende creatieve ruimtes zijn!

 3. Ilse (by-ik.blogspot.nl)
  | Beantwoorden

  Wat ziet het er gezellig uit!
  Fijn dat je een positieve wending aan de opening hebt gegeven door een klein gezelschap uit te nodigen.
  Heel veel succes en plezier met je workshops.

  • Janneke
   | Beantwoorden

   Dank je wel Ilse! Ja, dat was inderdaad fijn, tóch iets te kunnen doen.

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.