Home » Haakpatroon » Workshop Coaster square haken + win kaarten voor Knit & Knot 2017

Workshop Coaster square haken + win kaarten voor Knit & Knot 2017

Op 13, 14  en 15 oktober vind Knit & Knot, de Brabantse brei- en haakdagen, plaats. Op zaterdag 14 oktober sta ik er op de stand van Handmade Living (dat supergave magazine van Draad & Praat).

Foto: Lisanne Multem – Draad & Praat…

 

Ik neem exemplaren van Haakspiratie mee én de gedrukte versie van het Coaster square deken-patroon. Die laatste is nu in de laatste fase van testen en aanpassen en dus bijna online verkrijgbaar (al wel voor te bestellen!). Tijdens Knit & Knot geef ik een workshop Coaster square haken.

Workshop Coaster square haken tijdens Knit & Knot

Altijd al willen weten hoe je die magische cirkel nu maakt en hoe je een haakdiagram leest? Geef je dan vooral op, want die twee komen zeker aan bod in deze 1,5 uur durende workshop.

De workshop is inclusief het patroon (t.w.v. € 3,50) en garen (Durable Coral mini). Neem zelf je haaknaald mee (3 of 3,5 mm) en we maken er een gezellige en leerzame ochtend van!

 • Tijd: 10.30 – 12.00
 • Plaats: Knit & Knot beurs Tilburg, stand Handmade Living
 • Kosten: € 17,50 (inclusief patroon en garen, exclusief toegangskaart tot de beurs zelf)

Aan het einde van de workshop kun je de coaster square haken. Haak er daarna thuis een paar extra voor een kussenhoes of ga voor een heerlijk winterproject en maak er een deken van.

Om mee te kunnen doen moet je in de basis al wel kunnen haken. Als je lossen, vasten en stokjes kan haken is het al voldoende.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je nu alvast in!

Kun je niet komen maar wil je de square wel haken? Het patroon voor het vierkant is gelukkig ook digitaal verkrijgbaar.

Win kaarten voor Knit & Knot 2017

Van de organisatie van Knit & Knot mag ik 2 toegangskaarten voor deze Brabantse brei- en haakdagen weggeven! Er is van alles te doen en te zien (check het op de Knit & Knot-site). Laat in een reactie – vóór zondag 24 september – hieronder weten wat jij absoluut zou willen zien en/of doen op de beurs en wie weet ontvang jij straks 2 gratis toegangskaartjes.

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

41 Responses

 1. Hannie
  | Beantwoorden

  Hallo janneke fijn dat jij er op zaterdag bent want dan kom ik ook samen met mijn dochter en ze is zwanger dus ik hoop dat ik iets leuks tegen kom om voor de baby te breien of te haken.en wol verven zou ik ook graag een keer doen.gr. hannie tot zaterdag 14 okt.

 2. Patricia Caminada
  | Beantwoorden

  Hallo Janneke,
  Ik zou graag die kant eens opgaan om rond te neuzen en proberen ALLES te zien en met veel mensen te babbelen. Iets doen zal ik waarschijnlijk geen tijd voor hebben 🙂

 3. greetjecreatiefje
  | Beantwoorden

  Ik wil er naar toe om heel veel inspiratie op te doen voor mijn volgende haak -en weefprojecten en natuurlijk naar huis gaan met veel te veel wol ( zoals vorig jaar 😉 ) En een workshop volgen wil ik ook zeker wel doen maar welke daar ben ik nog niet uit…. misschien wel de ” Coaster square haken.

 4. anja
  | Beantwoorden

  Op de website eens gekeken wie/wat er allemaal is, en tjonge, dat lijkt me een leuke dag te beloven! Ik zou heel graag samen met mijn dochter er naar toe gaan, nieuwe garens uitproberen, mensen ontmoeten van wie ik de blogs al langere tijd volg. Ik woon nu in Drenthe, maar ga graag een dagje terug naar het zuiden voor zo’n leuke beurs!

 5. Mirjam S
  | Beantwoorden

  Zou super zijn om met mijn moeder en zus gaan, om samen workshops te volgen. Waaronder natuurlijk die van Jip bij Jan ?

 6. BY JM
  | Beantwoorden

  Ik heb de Knit en Knot dagen nu al een paar keer voorbij zien komen. Een bijna thuiswedstrijd en toch ben ik er nog niet geraakt. Ik zou lekker mijn verjaardagscadeau gaan uitgeven aan heerlijke nieuwe bollen….

 7. Emily
  | Beantwoorden

  Hey Janneke,

  Het lijkt me echt super om een keer naar de knit en knot beurs te gaan. Super leuk lijkt het me om samen met mijn moeder rond te snuffelen tussen de mooie wolletjes. Heerlijk nieuwe inspiratie opdoen, dat vind ik het leukste van een beurs. En met een paar bekende blogsters kletsen, zoals jij, hihi. Ik ben benieuwd. Ik ga duimen.
  Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 8. Daphne | Haak & Maak
  | Beantwoorden

  Ikzelf heb al een kaartje gekocht, maar mijn meiden willen ook graag mee! Lekker wolletjes voelen en ideetjes opdoen. Ben benieuwd naar de stand van Handmade Living na het zien van dit fijne magazine!

 9. H.M.Moed
  | Beantwoorden

  Ik zou heel graag willen kijken naar superdikke wol om een heerlijke woondeken van te maken!

 10. Annemieke Verlinde
  | Beantwoorden

  Ik zou heel graag het laatste deel van het patroon van de knot- en knot stekendeken persoonlijk ophalen.
  Verder natuurlijk heel veel inspiratie opdoen!

 11. mar broeders
  | Beantwoorden

  hoi hoi, nog nooit geweest dus dit lijkt me de ultieme kans!
  groetjes mar broeders

 12. Hanneke
  | Beantwoorden

  Wat ik het leifst zou willen…haha…alles, want het is er super leuk! je doet er zoveel ideeën op en iedereen is vriendelijk .
  Dus ik doe graag mee met de verloting!

 13. Margaret
  | Beantwoorden

  Het magazine ziet er prachtig uit. Heb jij daar ook een bijdrage in staan? Heerlijk dat de tijd van de beurzen en creatieve dagen weer is aangebroken. Twee keer miste ik door ziekte de Knit en Knot. Deze keer wil ik er echt heen. Dan ga ik zeker langs bij de stands van auteurs van nieuwe haakboeken en de workshop van handwerkjuffie wil ik zeker niet missen. Scandinavisch haken is echt iets nieuws. Ik heb er al helemaal zin in door jouw bericht.

  Groetjes, Margaret

  • Janneke
   | Beantwoorden

   Hoi Margaret, Ik heb inderdaad ook een aantal pagina’s in het blad mogen vullen, erg leuk om aan mee te mogen werken! Zal ik in een volgende blogpost laten zien.
   Ja fijn he, die tijd van beurzen en lekker creatief zijn? Dank je wel voor je reactie weer!

 14. Angelique
  | Beantwoorden

  Ik ben beginnend haasten en wil heel graag projecten leren haken

 15. Lia Vermeulen
  | Beantwoorden

  Ik heb Haakspiratie al een jaar in huis en er al veel (in)spiratie uit gehaald , maar …… nog geen handtekening van jou en dat zou ik graag willen . Ik loop je steeds mis , dus nu weer een kans om je te ontmoeten .

 16. Nan Wijnants
  | Beantwoorden

  Ik wil hier graag naar toe samen met Marit Weemaes die helaas in een rot periode zit vanwege borstkanker zou een mooie uitstap zijn tussen de chemokuren door

 17. José
  | Beantwoorden

  Hoi Janneke, lijkt mij ook erg gezellig om deze beurs samen met mijn dochter te bezoeken. Heerlijk creatief en super gezellig! Ook om jou weer even creatief bezig te zien!??

 18. Monique Koomans
  | Beantwoorden

  Hallo Janneke, ik zou heel graag met mijn moeder naar de beurs willen gaan. Uiteraard op zondag, want vrijdag en zaterdag is de winkel gewoon open. Jammer dat ik jou dan mis.
  Ik wil heel graag meedoen aan een workshop macrame, dat is helemaal in, en ik heb er eigenlijk nog niet iets geschikts voor in de winkel. Tijd om me er eens in te verdiepen.
  Groetjes Monique

 19. Elly
  | Beantwoorden

  Lijkt me leuk om eens een handwerkbeurs te bezoeken!

 20. Het lijkt me leuk om samen met mijn vriendin die mij haken heeft geleerd de beurs te bezoeken! Ik zou graag nog eens willen leren Tunish haken, komt dat ook aan bod? Verder lijkt het me ontzettend leuk om rond te kijken en nieuwe ideeën op te doen!

 21. Annemarie Van Veelen
  | Beantwoorden

  Oh, wat een leuke beurs! Ik had er nog nooit van gehoord.
  Als ik de kaartjes zou winnen zou ik vooral op zoek gaan naar inspiratie om het garen en draad wat ik nog op voorraad heb weg te haken, breien of macramé-en .
  Mijn haken-de zusje zou ik vragen om mee te gaan en anders mijn prikvilten-de dochter.

 22. Silvia de jong
  | Beantwoorden

  Zou hier heel graag samen me mijn collega hier naar toe gaan, ik zou heel graag willen kijken naar nieuwe en uitdagende projecten om te haken maar ook zeer zeker 9m het patroon persoonlijk bij je te komen ophalen ? ikzelf ben al een gevorderde haker maar mijn collega is nog beginnend en hoop haar hier nog meer te kunnen laten zien wat er mogelijk is.
  Het is een echt uitje voor ons.

 23. Esselyne
  | Beantwoorden

  Lijkt me echt super leuk om de workshop bij te wonen jij maakt zulke mooie dingen , nu al zin in.

 24. Esther vv
  | Beantwoorden

  Wat een gave winactie daar doe ik graag aan mee. Ik zou heel graag naar de beurs gaan samen met een vriendin om inspiratie en ideeen op te doen. Ik ben een haakster maar op mijn lijstje staat breien echt bovenaan om te leren! ?

 25. Jolanda
  | Beantwoorden

  Leuk hoor ik waag een kansje. Ons jaarlijkse uitstapje met mijn haakmaatjes. Lekker rondstruinen op de beurs ideetjes op doen. Toch weer iets nieuws aanschaffen terwijl je er heen ging en jezelf beloofd hebt niks te kopen. Maar ja met zoveel moois zoveel ideeën bezwijk je toch weer ergens voor?

 26. Daniëlle
  | Beantwoorden

  Graag doe ik mee met de winactie! Leuk om ideetjes op te doen om de winter hakend door te komen. Heerlijk tijdens de donkere dagen te freubelen.

 27. Emanuëlle Overeem
  | Beantwoorden

  Gaaaaaf!!! ?
  Dat lijkt me leuk! Samen met mijn oud-collega en partner in haak-crime! Het lijkt me super om bij jou een workshop te volgen!! Ook om nieuw garen te ontdekken en ik wil nog wel wat meer ideeen opdoen met tunisch haken.
  Fijne beursdagen!!

 28. Linda
  | Beantwoorden

  Ik doe graag mee. Ik weet alleen niet wat ik perse zou willen zien of doen. Ik ben nog nooit geweest en ben heel nieuwsgierig……

 29. Jolanda
  | Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk dat u twee kaarten weg mag geven. En zo te zien zijn er liefhebbers genoeg!
  Ik kan mij hier volledig bij aansluiten?.

  Graag doe ik mee in de verloting.

  Mag
  Jolanda Lokhorst

 30. Linda
  | Beantwoorden

  Hoi Janneke,
  Wat leuk dat je kaartjes weg mag geven! Ik zou graag samen met een vriendin komen.
  Wat ik zou willen zien en doen? Eigenlijk alles wel maar het lijkt mij vooral leuk om jou en Lisanne eens te ontmoeten na al jullie leuke posts te hebben gelezen.
  Wie weet tot in oktober!
  Groetjes, Linda

 31. Robin Aben-Litjens
  | Beantwoorden

  Als enorme haakfan doe ik graag mee! 🙂 wat ik graag wil zien? Inspiratie en nieuwe ideeën op doen zodat ik daarna thuis weer lekker aan de slag kan.

  Groetjes Robin

 32. Janneke ter Haar
  | Beantwoorden

  Hallo Janneke,
  Leuk dat je kaartjes voor de beurs weg mag geven. Ik doe graag mee met de win actie. Heerlijk om over een beurs te lopen en inspiratie op te doen en iedereen zo enthousiast bezig te zien met haken en breien.
  Groetjes, Janneke

 33. Marjet Manenschijn
  | Beantwoorden

  Ik zou graag opnieuw besmet willen worden met het haak- en breivirus. Afgelopen jaren veel gebreid en gehaakt maar de klad zit er een beetje in. Inspiratie opdoen op de beurs en een workshop volgen zijm daarvoor prima ingrediënten!

 34. Gidy Lavrijsen
  | Beantwoorden

  Ik zou deze kaartjes graag winnen om inspiratie op te doen voor onze creatieve ontmoetingsplek

 35. Karen Smith
  | Beantwoorden

  Leuk, mooi patroon en lijkt me fijn om weer creatief bezig te zijn.

 36. Nicolle
  | Beantwoorden

  Ik doe mee!! Fingers crossed! Ik ben sinds kort helemaal hooked aan haken.. Kan er geen genoeg van krijgen! En dan al die kleurtjes! Gelukkig nog een heleboel projectjes die ik nog wil doen dus kan nog even voorruit.. Maar wat lijkt het me heerlijk om daar rond te mogen lopen..

 37. Susanne
  | Beantwoorden

  Ik zou graag de kaartjes winnen, om mijn moeder weer mee te nemen. We zijn nu twee keer geweest en vonden het heerlijk om weer inspiratie op te doen. Vroeger struinde we allerlei beurzen en stadjes af, maar dat kan ze helaas niet meer, maar voor de Knit en knot, maakt ze een uitzondering !!!! Ik hoop dat ik een mooie deken tegenkom om te gaan haken , succes op de beurs !!

 38. Jos van KloskaCreAtief
  | Beantwoorden

  oeps….kan het nog, meedoen met de give away? Leuk om mee te doen met de workshop samen met een vriendin en inspiratie opdoen op de beurs!

 39. Lianne
  | Beantwoorden

  Ik zou heel graag willen komen voor de inspiratie, zodat mijn volle kast met wol weer een beetje leger wordt?

 40. Franka van den boom
  | Beantwoorden

  Op de valreep? Mijn zoon van 7 haakt al met mij mee,maar wil nu dolgraag naar de haak dagen in Tilburg.als ik hem kan vertellen dat ik kaartjes gewonnen zou dat helemaal leuk zijn.

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.