Home » Haken » Winner give away nr 2 Leuks met lapjes

Winner give away nr 2 Leuks met lapjes

Geplaatst in: Haken 4
Winnaar give away Leuks met lapjes

Dank allemaal voor het meedoen aan de tweede give away van Leuks met lapjes!
Ik hoop dat jullie ondanks de spanning een mooi Paasweekend hebben gehad 🙂

Ik in ieder geval wel: naast dat het heel gezellig was, heb ik heerlijk gehaakt (mijn derde bloemenpoef is af, zie onderstaande Instagram foto) én ook nog iets Leuks met lapjes kunnen maken (de badge op de foto hierboven).

 
I hope you all had a good Easter weekend! Mine was very good: apart from all the family time which was precious, I finished my third crochet flower poof (as you can see in the IG picture) and had some fun with fabric and felt (the badge in the picture above).

Maar dan nu, de winnares van het boekje Leuks met lapjes:

Marjolein Meijer-Poppes van Handmade by Marjolein!

Leuks met lapjes van Arda Meijburg

Ik hoop dat jij en je moeder heel veel plezier gaan hebben van het boekje. Mail je me je adresgegeven?

Ik schreef in mijn vorige blogpost over de launch party dat het Leuks met lapjes inmiddels was uitverkocht. Ik kreeg deze week bericht van de uitgever dat het al herdrukt is en dat Leuks met Lapjes van Arda Meijburg weer volop verkrijgbaar is.

Allemaal ontzettend bedankt weer voor het meedoen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Want er wordt al weer gewerkt aan de volgende twee winacties. Van de eerste zie je hierhier en hier op Instagram al voorproefjes.

Houd de nieuwsbrief en mijn blog in de gaten..

Bloglovin

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

4 Responses

 1. Kim Knijpert
  | Beantwoorden

  Gefeliciteerd!!!

 2. Readkapke
  | Beantwoorden

  Leuk! En jij bent maar productief met je poefen!

 3. Lisanne Multem
  | Beantwoorden

  Je hebt vast weer iemand heel blij gemaakt Janneke! Ik doe zeker de volgende x weer mee, je hebt een heerlijk blog om te volgen! Groetjes Lisanne
  draad en praat…

 4. Proficiat aan de winnares!
  Je bloemenpoef ziet er geweldig uit. je hebt ook een heel leuke blog!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.