Home » Winactie » Winnaressen en eerste conclusie vragenlijst

Winnaressen en eerste conclusie vragenlijst

Geplaatst in: Winactie 4

Vrolijke handwerkinspiratie

Drie-honderd-veertig (340!) meningen stuurden jullie in. Ik had er natuurlijk zelf om gevraagd. Maar niet verwacht dat jullie zo massaal de tijd zouden nemen mijn vragenlijst in te vullen. Ik heb in mijn leven vaker tevredenheidsonderzoeken gedaan, maar ik had nog nooit zo’n enthousiaste groep respondenten, wat een feest!

Ik schreef in mijn post over de nieuwe website al dat een ding duidelijk was: jullie associëren mijn blog met Vrolijkheid en Inspiratie. Daar ben ik heel blij mee, want dat past bij me en dat is wat ik wil dat mijn blog uitstraalt. En ja, ik ben ook wel eens niet vrolijk, maar dan is de inspiratie vaak ook even ver te zoeken, dus dat zul je niet snel in een blogpost zien 😉

Waar ik enorm trots op ben is dat jullie mij gemiddeld een 8,1 (een acht komma een!) gaven als rapportcijfer. En 91% gaf als score op de vraag ‘Hoe onderscheidend vind je mijn blog’ een 4 of een 5. Je zou emotioneel worden van het staren naar een excelrapportje!

En dan de reacties in de opmerkingenvelden:

“Je blog is leuk om te lezen, ik krijg er inspiratie door, en kan ideeën beter uitvoeren.”

“Mooi, verzorgd blog met inspirerende ideeën. Gezellig om te lezen.”

“Ik volg een 80 blogs en Jip by jan behoort tot mijn top 5 van favorieten…”

“Het is hier gezellig. Heb het gevoel of ik je al jaren ken.”

“Leuk om te lezen, geeft inspiratie om zelf aan de slag te gaan, mooie foto’s, kleurrijk, mooi afgewerkte projecten, leuke tutorials, leuke hond ;-)”

En dan heb ik ze nog niet eens allemaal kunnen lezen. Wat ik absoluut wel ga doen. Overigens was niet iedereen overal onverdeeld enthousiast over. En terecht. Dat ben ik zelf ook niet en daar vroeg ik ook om. Ik ben blij met ook die kritische noten!

De winnaressen

Dan zijn er nog twee handwerkpakketten die verloot zijn onder alle inzenders. De random-number-generator bepaalde de twee winnaressen:

Marian Leferink en M.M.C. Beekwilder

Heel veel plezier met jullie prijs!

Duizend keer dank allemaal voor jullie reacties, want met alle antwoorden, die ik verder zal gaan uitpluizen, kan ik weer verder, richting geven, keuzes maken en doorgaan.

 

4 Responses

 1. Jolanda
  | Beantwoorden

  Hallo Janneke,
  Wat fijn dat je zoveel respons hebt ontvangen, daar kun je wat mee…o.a. ergens een veer in steken 😉

  Gefeliciteerd voor de winnaressen!

  Groet, Jolanda

  • Jan
   | Beantwoorden

   Haha, inderdaad, dat is een optie Jolanda 😉

 2. jenneke van maurik
  | Beantwoorden

  wowww zo vele reactie’s wat geweldig…. enne een feliesss aan de beide winnaars 🙂

 3. Corine
  | Beantwoorden

  Super leuk om mee te doen. Ben benieuwd naar de invulling van jouw nieuwe site!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.