Home » Haken » Winnaars flockfolie giveaway

Winnaars flockfolie giveaway

Geplaatst in: Haken 1
De uitslag van de Flockfolie Giveaway!
Dit keer kunnen er twee de winnaar zijn, dat maakt het al weer een beetje minder erg kiezen voor mij 😉
Wat leuk weer dat jullie met zovelen meededen en zo enthousiast raakten van flockfolie. Ik zag superleuke ideeën voorbij komen en ben dan ook heel benieuwd naar het resultaat van wat de winnaars gaan maken!
Erg gaaf vond ik het idee dat Maaike instuurde en dat ze wil gaan maken voor haar Mini die wordt verwacht in maart. Zij wint het blauw/grijze setje flockfolie en bijbehorend shirtje en rompertje.
Het roze/rode setje gaat naar Tante Kee. Zij stuurde ook een erg leuk voorbeeld in: een strikje in de hals van een shirt en ze gaat het maken voor haarzelf en haar dochter. 
Maaike en Tante Kee, mailen jullie mij jullie adres? Dan komen de setjes zo snel mogelijk naar jullie toe. Alvast heel veel plezier er mee! 
Allemaal heel erg bedankt voor het enthousiaste meedoen met deze giveaway! 
Ps: de pompoms linksboven kocht ik deze week bij… Xenos! Ik vond pompoms al lange tijd leuk, maar zag ze alleen online en vond ze dan vaak net te prijzig om ‘zomaar even’ te bestellen. Weliswaar kocht ik ze nu ook terwijl ik ze uiteraard niet nodig had, maar dan wel voor een kleiner prijsje. Het uitvouwen is best een klus en ik lieg als ik zeg dat alle blaadjes het hebben overleefd… Maar ik ben erg blij met het resultaat!
Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

  1. congratulations to the winners!!!!!
    xxxxx Ale

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.