Home » Winactie » Winactie Freubelweb boek

Winactie Freubelweb boek

Geplaatst in: Boeken, Winactie 12

Het is je vast niet ontgaan: Loes Verhoeven van Freubelweb heeft een boek gemaakt. En wat voor een! Net als haar website staat haar boek bomvol freubelinspiratie voor verschillende handwerktechnieken. Er zijn delen over breien, haken, stoffen, vilt, papier en nog meer. Loes schrijft je niet voor hoe iets móet, maar laat vooral zien wat kán. Zodat je zelf lekker creatief bezig kan gaan. En ook eens een andere techniek kan proberen.

Max begon alvast aan het weggeef-exemplaar dat ik kreeg van uitgever Bertram + de Leeuw…

Boek Loes Verhoeven Freubelweb

Max was eerder thuis dan ik en net zoals het gaat met de Donald Duck bij de jongens: wie het eerst thuis heeft, heeft geluk. Of eigenlijk in dit geval: wie het laatst thuis is, heeft pech. Ik dus. Nee jullie niet, want ik zorg heus voor een nieuw, fris en gaaf exemplaar om weg te geven. Loes zal maar net een belangrijke tip in die bovenhoek hebben geschreven. Zoals deze:

Freubelweb boek Loes Verhoeven

Nu weet je dus nog niet hoe die lus in de draad er uit moet zien als je wilt leren haken 🙂

Wat ik erg leuk vind aan het boek is het persoonlijke: Loes vertelt bijvoorbeeld over hoe ze leerde breien van haar oma “En rats, daar haalde ze het breiwerkje van de pennen, en ratsj, ze haalde het helemaal uit. Kon ik weer opnieuw beginnen!”. Ook laat ze haar UFO’s zien en vertelt ze wat ze er mee gaat doen (toch nog afmaken, uithalen,..).

Winactie boek Freubelweb

Ik mag een exemplaar weggeven van dit prachtige creatieve boek! Schrijf je uiterlijk zondag 26 oktober 2014 in voor mijn nieuwsbrief en je dingt automatisch mee. Sta je al ingeschreven, dan hoef je niets te doen behalve duimen. Maandag 27 oktober maak ik de winnaar bekend.

Freubelweb boek inhoud

Mocht je niet kunnen wachten op de uitslag, dan is Freubelweb onder andere verkrijgbaar via Bol.com en kost € 17,95. Daarvoor krijg je 223 pagina’s bomvol ideeën, praktische tips en een aantal patronen. Op Issuu is een inkijkexemplaar beschikbaar.

Veel geluk!

12 Responses

 1. Catharina den ouden
  | Beantwoorden

  Oh leuk! Natuurlijk sta ik al ingeschreven. Ik doe graag mee en ik heb hem gelijk op mijn verlanglijstje geschreven.

 2. Manon
  | Beantwoorden

  kan ik jou niet volgen via Bloglovin? Of zoek ik verkeerd?

 3. Margaret
  | Beantwoorden

  Dus mijn poes is niet de enige die denk dat hoeken van boeken voor haar (in jouw geval waarschijnlijk voor hem) zijn. Maar goed dat ze ook veel plezier geven in huis. En gelukkig kun je het grootste deel van het boek nog gebruiken.

  Fijn weekend, Margaret

  • Jan
   | Beantwoorden

   Haha inderdaad Margaret, het is zeker goed dat ze ook heel veel goeds toevoegen aan je gezin. Het weegt ruimschoots op tegen afgekloven boeken (en delen van de deur!). Inderdaad is het boek nog goed leesbaar, dat is dus maar weer een geluk bij een ongeluk 🙂
   Jij ook een fijn weekend!

 4. Marianka
  | Beantwoorden

  Sta al ingeschreven. Inderdaad duimen dus…

 5. Anita
  | Beantwoorden

  Ik ben keihard aan het duimen…. Wat een super leuke actie!

 6. Ineke Mulder-Loman
  | Beantwoorden

  Wat leuk dat je een boek weggeeft, afwachten wie hem wint! Ik was ook al ingeschreven………..

 7. jenneke van maurik
  | Beantwoorden

  helaas door aantal redenen ff niet helemaal up to date…. maarre mocht ik op tijd zijn doe ik zeker heel erg graag mee nog met deze actie… ♥ liefs jenneke van maurik

 8. jenneke van maurik
  | Beantwoorden

  ps ingeschreven sta ik al 🙂

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.