Home » Winactie » Win kaarten voor KreaDoe 2015

Win kaarten voor KreaDoe 2015

Geplaatst in: Mijn eigen boek, Winactie 54

Waar zal ik eens beginnen? Er is namelijk nogal wat te vertellen en te laten zien!

Instagram Haak High Tea

Zo was ik afgelopen weekend naar een ontzettend gezellige Haak High Tea. Georganiseerd door twee geweldige dames: Dorien (op Instagram: @freulebel) en Mabel (@hipmetkleur). Ze hadden een super locatie (De Stokte in Dalfsen) geregeld én heel mooi weer. Daardoor konden we, met zo’n 30 dames, lekker buiten zitten en de heggen behangen met al onze meegenomen haakwerken.

Wat een kleurrijk geheel was dat! We vroegen ons regelmatig af (maar durfden het nooit echt uit te rekenen) voor hoeveel geld daar aan garen bij elkaar lag en hoeveel uren in al die dekens, omslagdoeken, slingers, kussens, tassen en beestjes waren gegaan.

Haak High Tea 2015

Haak High Tea 2015

En of de high tea en de gezelligheid op zich al niet genoeg waren: de dames hadden nogal wat voor ons in petto. Zo hadden ze Claire bereid gevonden een doilypatroon voor ons te ontwerpen, de groothandel om het bijbehorende garen en Freubelweb om de haaknaald te sponsoren. Zo konden we tijdens het kletsen en eten ook nog lekker aan de haak.

Haak High Tea 2015

Het resultaat van ons gehaak zie je hier onder rechts boven. Eén patroon en toch zo’n verschillend resultaat door het kleurgebruik.

Haak High Tea Dalfsen 2015

En of dit alles nog niet genoeg was, hadden de dames nóg meer voor ons in petto. Ze hadden verschillende sponsoren gevonden voor een heuse goodiebag.

Haak High Tea De Stokte Dalfsen

Dat was allemaal al heel erg leuk om te krijgen natuurlijk. Maar het toppunt was toch wel dat Dorien en Mabel er ook nog een door henzelf gemaakt iets in hadden gestopt, waarbij ze ook nog eens rekening hadden gehouden met een ieders smaak. Zo’n 30 handgemaakte, persoonlijke cadeautjes dus! Ik zal binnenkort op IG en FB laten zien wat ze voor mij hadden gemaakt.

Ze hadden duidelijk ontzettend veel werk gemaakt van het organiseren van de high tea en het resultaat was er naar, helemaal fantastisch! En het is  zo leuk om de mensen die je ‘kent’ via social media in het echt te zien en te merken hoeveel warmte, interesse en gezelligheid er dan is. Dan zeggen ze dat social media alles onpersoonlijker en harder hebben gemaakt. Deze middag was het zeer levendige bewijs dat dat niet klopt. En ik weiger te geloven dat dit de uitzondering was die de regel bevestigt.

Nog meer foto’s zien? Tertia schreef ook over de Haak High Tea, net als Mabel en op Instagram vind je onder deze hashtag nog meer kleurrijks.

Koffie & Wol

Maandag ging ik wederom op pad met mijn haakwerken. Zie hier mijn bepakte wagentje. Heel gezellig zo’n poef als bijrijder 🙂

Dit keer was de bestemming…. de opnamestudio van Koffie & Wol!

Koffie en Wol Studio

Het tweede seizoen van dit door Saskia (van de Haken & Kleur boeken) gepresenteerde programma is net gestart en ik zit in de uitzending die op 6 november wordt uitgezonden. Het was een beetje spannend (en ik ben bang straks heel gênant), maar het was vooral ontzettend gezellig. Praten over haken met iemand die dat ook heel graag doet. What’s not to like?

Nieuws over de uitgever

Saskia vroeg me tijdens het interview ook naar mijn boeken-maak-plan. Mijn blogs staan er nogal vol mee – het is een moeilijk te missen onderwerp hier de laatste tijd – en dus kwam daar ook de vraag: heb je al een uitgever en wanneer komt het uit? Op beide vragen kon ik die maandag nog geen antwoord geven. Alleen dat de eerste contacten met de uitgever heel positief waren, maar dat er nog niets concreet en dus ook niets bekend kon worden gemaakt.

Blij verrast was ik dan ook dat toen ik later die dag thuis kwam, ik een mailtje had van de uitgever: er is groen licht! De details moeten nog besproken worden, maar ze hebben vertrouwen in mijn boek en willen dat graag uitgeven. Het is nog niet helemaal tot me doorgedrongen hoe cool dat is. Want het is ook niet zomaar een uitgever, het is namelijk Kosmos! Een van de grotere (of de grootste? Ik moet het eens navragen…) uitgevers op creatief gebied.

De details moeten nog besproken, maar mijn boek zal ergens in de zomer van 2016 uitkomen. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte!

KreaDoe

Hierboven was al het goede nieuws toch voornamelijk voor mij. Ik heb echter ook goed nieuws voor jullie.

Ik schreef in mijn vorige blogpost al dat ik mag bloggen voor KreaDoe en jullie korting mag aanbieding op de toegangskaarten (je betaalt dan € 10,- i.p.v. € 12,50). Maar nu mag ik ook nog 2 vrijkaarten voor KreaDoe weggeven!

Geef in een reactie hieronder aan wat jij graag wilt gaan zien en/of doen op KreaDoe en wie weet win jij een van de twee vrijkaarten. Ik maak de winnaars maandag 12 oktober 2015 bekend.

Ik ben benieuwd waarvoor jij graag naar KreaDoe gaat!

 

KreaDoe kaartje met korting banner

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

54 Responses

 1. Sieneke Immerzeel-Iseger
  | Beantwoorden

  Ik zou graag fair isle zien.

 2. Romy
  | Beantwoorden

  Super gaaf die High Tea !! je ziet het op instagram ook steeds voorbij komen 🙂

  ik zou heel graag mijn vriendin mee nemen naar de Kreadoe.
  Zij is net begonnen met haken en nog nooit bij Kreadoe geweest
  En dat kan zij natuurlijk niet missen.
  Zo kunnen we flink een garen inkoop doen 🙂

 3. Miek
  | Beantwoorden

  Dit jaar wordt de Kreadoe een echt zussenuitje! Wij zijn echte creabea’s die eigenlijk al veel te veel hobby’s hebben en chronisch tijd te kort. Maar stel nou dat er een nieuwe hobby is die we nog niet hebben uitgeprobeerd!! Daar gaan we dus naar op zoek 🙂

 4. Hellen
  | Beantwoorden

  Ik ben nog nooit naar de kreadoe geweest, ik heb er eigenlijk pas in de afgelopen tijd voor het eerst van gehoord. Ik ben nog maar een jaartje bezig met haken en ben nu totally hooked! Ik ben dus erg benieuwd hoe het daar is, veel haakinspiratie hoop ik.

 5. Danielle Van Oort
  | Beantwoorden

  Met min vriendin Annemiek, samen voor het haken en breien?

 6. Hinke elzinga
  | Beantwoorden

  Goh wat leuk zeg om kaarten weg te geven. Ik zou graag met mijn moeder naar de kreadoe beurs willen gaan. En ik zou in ieder geval een workshop gaan bezoeken.

 7. Karin Altena
  | Beantwoorden

  Ik zou graag mijn moeder meenemen om haar alle mogelijkheden te laten zien. Mijn moeder is aan een rolstoel gekluisterd na mislukte operaties en het zou zo fijn zijn om een dag uit te gaan en wat is nog fijner dan naar de KreaDoe te gaan? Ik denk dat mams het zo leuk gaat vinden! Hoop dat ze een “tik ” van de brei- of haaknaald meekrijgt ?

 8. Stephanie
  | Beantwoorden

  Wat ik graag wil zien is een gelukkige moeder. Ik zou namelijk mijn moeder meenemen om haar te bedanken voor alle hulp die ik van haar krijg in m’n klas. Ik denk dat ze ogen te kort komt op de Kreadoe, want ze is net zo creatief als ik!

 9. Selina
  | Beantwoorden

  Ik zou graag mijn zwangere collega/vriendin meenemen naar de kreadoe. Ze is net zwanger van de tweede en we zouden graag nieuwe haakideeën opdoen misschien ook wel voor de kleine.
  Ook lijkt het me heerlijk alles live te bewonderen en te voelen en kijken ipv het bestellen op internet omdat er in de buurt maar een klein winkeltje is waar beperkte keus is.

 10. Ben nog geen enorme ervaren haakster…dus ik wil zeker het Haakplein bekijken. Hoop jou dan tegen te komen. Ik gun het eigenlijk iedereen hierboven en hieronder dus als ik win of niet ….ik ga naar de KreaDoe ?

 11. Kim
  | Beantwoorden

  Na 4 jaar met mijn neus in de boeken hebben gezeten heb ik niet of nauwelijks tijd gehad om “dingen” voor mijn 3 jarig zoontje te maken…. Ik wil graag een jaarboek van ieder jaar maken maar hoe?
  Ik wil graag een deken maken van zijn kleertjes die ik heb bewaard… Maar hoe?
  Ik wil graag een memoriebox maken met zijn eerste speentje enzo erin… Maar hoe?
  Ik zou zo graag een knuffel voor hem willen maken waar hij elke nacht mee gaat slapen… Maar hoe?
  Misschien wil ik wel teveel zien maar ik ga graag de uitdaging aan!

  Dank je wel weer voor je leuke blog! Lees ze altijd met zoveel plezier!
  X

 12. Miriam
  | Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s van de Haak High Tea, zo bijzonder al die mooie haakwerken bij elkaar te zien ! En idd hoe leuk is social media, geniet elke keer weer van al die leuke contacten.
  Super tof van je boek !! Gefeliciteerd. En 6 november zit ik voor mijn tablet om jou te zien in Koffie& Wol .
  Kreadoe lijkt mij superleuk met mijn zus, zij is mega creatief en verdiend een leuke dag !! X

 13. Rianne
  | Beantwoorden

  Leuke foto’s, ziet er gezellig uit! Wat ik graag wil zien? Alles eigenlijk. Ik haak, brei, naai, maak kaarten en nog meer. Voor mij is de kreadoe de perfecte beurs. Gezellig samen met mijn mams.

 14. Mara
  | Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je uitgever! Dat moest vast heerlijk voelen, ik ben heel benieuwd naar het boek maar wordt vast prachtig. Komt er nog een per ongeluk Maxje in voor? ?

 15. Brigit
  | Beantwoorden

  Supergefeliciteerd Janneke! Je eigen boek, wat gaaf! Ik ben ervan overtuigd dat het een prachtig boek zal worden. Ik kijk er naar uit.
  En leuk je verslag en foto’s van de haakthee. Ik heb heerlijk genoten van alle foto’s, verslagen en reacties van iedereen. Jammer dat het zo ver weg was…
  Ik loot niet mee voor de kaartjes want ik ga al met Moos die elders kaartjes heeft gewonnen.

 16. Marijne
  | Beantwoorden

  hoi. allereerst gefeliciteerd! je biekendroom gaat uitkomen. hoe gaaf is dat!
  Ik zou graag de kaarten winnen om 2 tedenen: om die leuke Bloggers en boeken schrijfsters in het echt te zien (als ik je zie zou ik ineens niet meer weten wat ik moet zeggen; je wordt bn-er…) en ik zou graag mijn nieuwe vriendinnetje meenemen die door mij ook haakverslaafd geworden is.

 17. Margaret
  | Beantwoorden

  Super goed dat je groen licht hebt voor jouw boek. Met al jouw gave ideeën wordt het vast een prachtig en inspirerend boek.
  Leuk om even mee te mogen kijken naar de gezellige High Tea.
  Stel dat ik kaartjes voor de KreaDoe zou winnen. Dan ga ik op pad met een vriendin in de rolstoel. We gaan dan op zoek naar haakspullen geschikt voor mensen met spierproblemen. Want ook al is het moeilijk als je spieren niet goed meewerken, ze wil zo graag haken. Hopelijk kunnen we op de grootste beurs van Nedreland voor haar goede spullen vinden.

  Groetjes en veel succes met het vervolg voor je boek, Margaret

 18. Wien-Art (Corine )
  | Beantwoorden

  Wouw wat een goed nieuws over jouw boek, weer een mijlpaal! Gaaf hoor!
  En die high tea wat onwijs gezellig!
  Krea Doe yes… Wie neem ik mee?
  Mijn vriendin want mijn schoonmoeder is met vakantie. Waarom naar de Krea Doe? Op zoek naar de nieuwste haaktrends, stoffen en Magnolia stempels. En nu maar duimen ?

 19. Brigitte
  | Beantwoorden

  Ik wil graag gaan met mijn buurvrouw. Samen met haar geven wij sinds een paar jaar knutselles op de basisschool en op de kreadoe willen graag nieuwe inspiratie opdoen voor de komende lessen. En natuurlijk ook voor ons zelf nieuwe ideeën opdoen.

 20. Bianca
  | Beantwoorden

  Ik zou graag nieuwe dingen zien dus kom maar op , maar uiteraard ook de gebruikelijke wolletjes kraaltjes enz……

 21. anouk brouwer
  | Beantwoorden

  samen met mijn zusje, dit doen we al een paar jaar. Op zoek naar de nieuwe haaktrends en garens. Maar onlangs heb ik een cuttlebug gekocht via marktplaats. Hiermee wil ik figuurtjes van vilt en stof gaan uitsnijden om deze te gaan verwerken in mijn haakwerkjes en ander leuks. Op de kreadoe zou ik dus op zoek gaan naar leuke mallen en andere leuke ideeën van wat ik allemaal met mijn nieuwe speledingetje kan doen en maken!

 22. Caroline
  | Beantwoorden

  Wat super dat je groen licht hebt en dat we straks allemaal van je boek kunnen gaan genieten! Gefeliciteerd! Ik zou heel graagnaar de Kreadoe gaan alleen al om de sfeer te proeven, omringt zijn met mensen met dezelfde interesses en al het moois op creatief gebied tot me te nemen. Lijkt me een waar sprookjesland voor freubelaars! Liefs Caroline

 23. Ettie
  | Beantwoorden

  Ik hoop dat ik ideeen tegenkom om al mijn restjes garen op te maken. En natuurlijjk heel veel gezellige mensen ontmoeten!

 24. Luova Tyttö
  | Beantwoorden

  Spannend een eigen boek, maar ook super tof lijkt me! Ik wil graag mijn moeder meenemen naar de KreaDoe, dit heeft ze wel verdiend. Op de KreaDoe wil ik aanhaken aan het grote aanhaakschilderij, inspiratie op doen en inspirerende mensen ontmoeten. 🙂 Gister kreeg ik een nieuwe naaimachine en natuurlijk wil ik daar ook maak ideeën voor op doen.

 25. Emily
  | Beantwoorden

  Hey,
  Wauw, gefeliciteerd met dat je groen licht hebt voor je boek. Echt super cool. Ik kijk er naar uit. Ik zou heeeel graag kaartjes willen winnen voor kreadoe, om gezellig met mijn moeder naartoe te gaan. Zij wil graag alles zien dat met breien, naaien en quilten te maken heeft en ik wil eigenlijk ontzettend graag inspiratie zien op haakgebied, aangezien ik daar het meeste mee bezig ben. Het lijkt me echt super mooi om te winnen. Fijne donderdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 26. Carolien
  | Beantwoorden

  Hey 🙂

  Die High Tea zag er super gezellig en heel vrolijk uit. 🙂
  Leuk, ik kijk nu al uit naar Koffie en Wol van 6 november. Ik vind het altijd weer leuk om naar te kijken, gezellig in de zetel met een tas chocomelk in de hand.

  Een vrijkaartje voor de KreaDoe zou ik wel graag winnen. Dan heb ik nog een betere reden om mijn man te overtuigen om zo ver te rijden. 😉

  Groetjes
  Carolien

 27. Rosemarie
  | Beantwoorden

  pff, dat word een lange dag, Ik vind een heleboel dingen leuk, maar dit jaar meer aandacht voor breien en haken, maar ik neem ook even een kijkje bij het kaarten maken.
  Trouwens de foto’s zien er super gezellig uit.

 28. Truus
  | Beantwoorden

  Jammer, maar ik heb de kaartjes al gekocht via de link die je had geplaatst. Ik ben benieuwd naar je optreden in Koffie en Wol.

 29. Jeanette Renting
  | Beantwoorden

  Gefeliciteerd met het groene licht, een eigen boek lijkt me toch wel heel stoer.
  Graag zou ik mijn zus meenemen naar Kreadoe, als we samen naar een markt gaan, rijd zij meestal. Mooi bedankje zo.
  En haken en breien gaan we voor.

 30. marmarel
  | Beantwoorden

  Wat een gezellige High-Tea! Van Koffie en Wol heb ik net één aflevering gezien, maar ik blijf het zeker volgen.
  Ik heb nog geen kaarten, maar het lijkt mij erg leuk om er heen te gaan. Op de Krea Doe wil ik altijd zoveel mogelijk zíen en ik vul zoveel mogelijk mijn materialen aan. Ik kijk bijvoorbeeld altijd naar voordelige materialen voor de kralen-workshops die ik geef. Verder vind ik het heerlijk om in haakboeken te neuzen, nieuwe garens te bekijken en evt. aan te schaffen. Ik hoop heel erg op polymeerklei-stands (ik maak zelf kralen en bedels). Ik gun mij absoluut geen tijd om een workshop te doen. Ik hoop echt dat er een veelzijdig aanbod is van allerlei verschillende dingen, want ik vind álles leuk! 🙂
  Hartelijke groet, Marijke

 31. En alweer een ge-wel-di-ge blog post! Wat een fijne foto’s en onwijs gaaf nieuws/nieuwZEN!! Ik kan niet wachten om je in Koffie & Wol te zien en gelukkig duurt dát niet zo heel lang meer, en dan je boek …… staat nu al met stip op m’n wensenlijst! Supertof, hoor, Janneke, enórm gefeliciteerd met alles! Marianne xx

 32. Tertia Mulder
  | Beantwoorden

  Ik zat weer even helemaal na te genieten van de insta-haak-high-tea. Die korte uurtjes, maar o zo fijn en gezellig, op deze zaterdagmiddag blijven op deze manier wel lang hangen zo. Leuk je gezien en gesproken te hebben. Ook ik ben razend benieuwd naar je boek! Wat kunnen we toch allemaal blij zijn en worden van deze geweldig hobby he Lieve Groetjes Tertia!

 33. Boukje
  | Beantwoorden

  Oh kaartjes voor de Crea Doe zijn welkom! Ik ben er nog nooit geweest wat toch niet kan als creatieveling!
  Ik wil graag het haakplein bezoeken en alles op gebied van naaien ontdekken!

 34. marlies
  | Beantwoorden

  Een heerlijke blogpost om te lezen. Zoveel leuk nieuws… Wat gaaf dat je een uitgever hebt gevonden voor je boek. Van harte gefeliciteerd! En leuk om je straks in Koffie en Wol te zien. Dat wordt vast een gezellige uitzending.

 35. Ria Kassenberg
  | Beantwoorden

  Ik vind het gewoon super leuk om te gaan ! en jullie te ontmoeten.
  En als je dan de kaartjes kado krijgt is het en super feestdag

 36. Babbe
  | Beantwoorden

  Wat gaaf! Je eigen boek! Gefeliciteerd!
  Ik zou graag inspiratie op willen doen op de Crea Doe, beetje rondkijken en waarschijnlijk blijven hangen bij het haken. 😉

 37. Anita H.
  | Beantwoorden

  Ik wil gewoon alles zien. Inspiratie opdoen. De laatste keer dat ik er was, ligt al jaren achter me. Er is vast veel veranderd.

 38. Kelly
  | Beantwoorden

  Ik wilgraag samen met mijn moeder naar de Kreadoe gaan. Ze kan door meerdere operaties haar oude hobby’s niet meer uitvoeren, het wordt tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe hobby voor haar! Ik wil graag alle nieuwe garens eens in het ‘echt’ voelen en inslaan voor nieuwe projecten

 39. Ik ben nog nooit naar de Kreadoe geweest en laat me graag verrassen. Ik zal vooral veel rondhangen bij alle garens …

  Corine

 40. Adrienne Lelieveld
  | Beantwoorden

  Haa Janneke, ik zou heel graag samen met mijn oma van 88 naar de Krea Doe gaan! Ik ben pas verhuisd van de Randstad naar Friesland en logeer dan, i.v.m. Werk 2 nachtjes bij haar. De avonden vullen we met kletsen en haken, vol ongeloof kijkt ze haar ogen uit op internet! En ze is trots op mijn gehaakte cal 2015 deken, en ik ben er weer trots op dat zij trots op mij is… Het zou fantastisch zijn om samen met haar te kunnen gaan.

 41. Monique
  | Beantwoorden

  Ik Kom graag met mijn Dochter van 8. zij heeft ook het haakvirus te pakken en heeft leuke ideeën voor haar kamer. oa om haar lamp heen haken zoals je hierboven beschrijft. Leuk om in het echt te zien en natuurlijk WOL kopen. Ik zou graag met haar samen komen.

 42. moniek
  | Beantwoorden

  lijkt me helemaal leuk om om de sfeer te proeven van krea doe ; haken loopt als een gekleurde draad door mijn leven en ik zou graag een leuk idee voor een gehaakte (makeup) TAS / whatever tas in combinatie met stof willen zien.

 43. Ingrid
  | Beantwoorden

  Wow, wat een mooie haakwerken en wat klinkt het als een fantastische dag.
  En een boek; wat een droom die uitkomt. Gefeliciteerd!

  Ik zou graag naar de KreaDoe willen om nieuwe inspiratie op te doen en mijn creativiteit weer aan te wakkeren. Die staat na een moeilijke periode volledig stil en ik mis het maar het lukt me niet om te starten. Mijn blog heb ik om die redenen ook moeten wissen en dat stimuleert ook niet. Het Haakplein lijkt me erg leuk.

 44. Nathaly
  | Beantwoorden

  Geweldig nieuws dat je boek er gaat komen! Van harte!!
  Naar de KreaDoe zou ik heel graag mijn 12-jarige linkshandige hakende dochter meenemen. Zij neemt haar haakwerk zelfs mee naar de middelbare school voor in de pauze of een tussenuur. Ze maakte op die manier vorig schooljaar een granny square deken van 244 vierkantjes, eigen ontwerp. En nee… ze wordt niet uitgelachen (waar je als moeder toch een beetje bang voor bent), maar er wordt vol bewondering gekeken hoe ze elke keer iets nieuw maakt.
  Een zelfgemaakte omslagdoek om naar school, bijpassende handschoentjes. Ik vind het super stoer van haar!
  De reden dat ik heel graag met haar ga is om haar te laten zien wat er allemaal voor moois verkrijgbaar is (naast de goedkope wolletjes waar ze nu mee haakt). Ik denk dat het voor haar één grote snoepwinkel is. Dan kan ze daar mooi haar verjaardagscadeau uitzoeken, want wij (ja samen op 1 dag!) zijn 30 oktober jarig. Precies tijdens de KreaDoe.
  De vorige keer dat ik op de KreaDoe was, heb ik er weinig van meegekregen, omdat ik toen demonstraties gaf voor Hoooked. Ook hartstikke leuk, maar ik heb nog altijd het idee dat ik wel echt iets gemist heb!
  En samen met Bente naar de KreaDoe gaan zou wel een heel mooi verjaardagscadeautje zijn voor ons allebei!

 45. Ine
  | Beantwoorden

  Wat een geweldig nieuws dat je boek nu Echt vorm krijgt. Veel succes. En ben heel benieuwd hoor.

 46. Anneke
  | Beantwoorden

  Ha,ha wat je wil zien op de KreaDoe…..tja wat niet?? Zeker de wol/katoen stands voor de haakverslaving, alle stofjes en fornituren voor de naaihobby, de kralen voor even tussen de projecten door en de inpakmatrialen om de gemaakte cadeautjes leuk weg te geven. O ja en natuurlijk ook nog even langs de uitgevers!! Hoop dat we tijd hebben voor iets lekkers! Enne razend nieuwsgierig naar je boek!!!

 47. Ik ben er nog nooit geweest! Lijkt me een super gezellig vriendinnen uitje

 48. Jannie de Vries
  | Beantwoorden

  Ik wil graag alles zien 🙂 Met volle tassen en lege portemonnee naar huis gaan. Ik hou van haken en breien en volg je op FB/Inst. zulke frisse blogs. Ben benieuwd naar je boek maar daar wachten we rustig op:) Ik hou ook van papier dus daar valt ook nog wel wat te kijken en te shoppen. Ik zou dan samen met mijn vriendin willen gaan. Heeft ze verdiend een lekker daggie shoppen tussen de hobbyisten. Kunnen wij heel goed samen. Lijkt mij zo leuk!!! Maken we er een feestdag van!! Ik zit me nu al te verkneukelen op mijn werk.

 49. Yvon
  | Beantwoorden

  Ik ga graag naar de Kreadoe om weer helemaal lekker gemaakt te worden door al die (nieuwe) materialen die ik daar zie en om ze uit te proberen.

 50. Lotte van de Veen
  | Beantwoorden

  Ik zou heel graag met mijn moeder naar de KreaDoe gaan. Het lijkt me leuk om veel creatieve mensen te ontmoeten en om alle nieuwe materialen te zien, zodat ik heel de winter weer lekker kan gaan haken.

 51. Thea
  | Beantwoorden

  Ik wil supergraag met mijn dochter naar de Kreadoe. Ze is nu een trotse moeder van een mooi kereltje, maar het is voor haar ook leuk er eens een dagje gezellig met zijn tweeen tussenuit te gaan en nieuwe ideeen op te doen zodat ze weer leuke dingen kan maken!

 52. Diana
  | Beantwoorden

  Ik zou graag naar de kreadoe gaan en nieuwe en oude haaktechnieken willen zien zoals guipe haken en bezemsteel haken

 53. Tineke
  | Beantwoorden

  Ik zou graag een nieuwe hobby willen beginnen…. en waar kun je die nu beter zoeken (en vinden) dan op de KreaDoe…

 54. Linda van Steensel
  | Beantwoorden

  het zou fantastisch zijn om weer nieuwe haakinspiratie op te doen en gewoon een lekker dagje uit te zijn 🙂

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.