Home » Haken » Win een Haakspiratie bloggers goodybag

Win een Haakspiratie bloggers goodybag

Geplaatst in: Haken, Winactie 498

Had ik al geschreven hoeveel cadeaus ik had gekregen? 😉 In mijn vorige blogpost liet ik zien wat er in de keuken stond. Maar de keuken was niet groot genoeg! Ook in mijn werkkamer en woonkamer staan en liggen nu de leukste herinneringen aan zaterdag.

Haakspiratie-cadeaus-4

Haakspiratie-cadeaus-3

Haakspiratie-cadeaus-2

En al het eetbaars bovenop de afzuigkap, vanwege Max. De enige plek waar hij echt niet bij kan, al zou hij nog zo graag willen.

Haakspiratie-cadeaus-5

En dan ligt er ook nog iets in de koelkast (dank Dorien, zó lekker), bij het bad, in de kast (wijn) en in het spaarpotje (geld om te doneren aan De Vrolijkheid). Niet normaal toch allemaal?

Overigens is het eerste zakje chocola er al aan. Te lekker ?

Geschreven over Haakspiratie

Zo leuk om te lezen (vind ik althans, jij misschien ook?) wat mensen schrijven over Haakspiratie en het feestje van afgelopen zaterdag. Dit zijn de blogposts die ik tot nu toe tegenkwam:

Mocht je ergens anders nog iets lezen (of zelf hebben geschreven), laat het me weten. Ik vind het super leuk om te lezen hoe anderen het beleefd hebben.

Haakspiratie Gehaakte Speldenkussenkopjes

Op Instagram kwam ik – oh zo leuk! – deze gehaakte speldenkussenkopjes al tegen. Een aantal van dames die bij de bloggersworkshop aanwezig waren voorafgaand aan de boeklancering, maar Kim reed direct maandag naar de kringloop om ook (hele mooie!) kopjes te scoren.

Haakspiratie gehaakte speldenkussenkopjes

Van links naar rechts, van boven naar beneden:

Hennie (@Kreamade), Maartje (@Bitesandbeads), Heleen (@Heleen_nl), Lisanne (@draadenpraat), Liza (@liza.veenendaal), Anneke (@ak_at_home), Miriam (@miriamcatshoek), Mabel (@hipmetkleur), Kim (@mamahaakt, check ook vooral het hilarische filmpje dat ze maakte op weg terug van het feestje ?), Lidy (@LidyNooij), Lotte (@lottehaakt) en Claire (@byclaire_).

En ook Frederika (@frehaakt) maakte een schatje, maar die zag ik dan weer pas net nadat ik bovenstaande collage had gemaakt. Dus check vooral Instagram even.

Gesigneerd exemplaar Haakspiratie

Vind je ‘t leuk om Haakspiratie gesigneerd te hebben en kon je er afgelopen zaterdag niet bij zijn? Je kunt Haakspiratie vanaf nu ook bij mij bestellen. Het boek kost € 14,99 en de verzendkosten bedragen € 3,50.

Haakspiratie-boek-3d

Als je het totaalbedrag (€ 18,49) overmaakt naar NL72 KNAB 0726 7268 77 tnv Jip by Jan te Rijssen en mij een mailtje stuurt met daarin je adres dan stuur ik Haakspiratie zo snel mogelijk naar je op.

Wil je iets speciaals in het boek geschreven hebben? Bijvoorbeeld een naam van iemand die je het cadeau wilt geven en/of een speciale boodschap, mail het me vooral! Ik heb afgelopen zaterdag heel goed geoefend 😉

Haakspiratie signeren

Win een Haakspiratie Goodybag! *Gesloten*

We hadden zaterdag een bloggers-goodybag over. En aangezien ik zelf meer dan genoeg garen heb, geef ik hem graag weg.

Haakspiratie Goodybag

Hij is, al zeg ik het zelf, erg goed gevuld. Dit zit er allemaal in:

  • Boek Beginnen met naaien Cath Kidston
  • Prym tasbodem en hengsels (voor de wiebertas)
  • Schachenmayr collectieboek
  • Phildar patronenboeken
  • Paper fuel boekenlegger
  • Garen: DMC Natural XL, Rowan fine tweed, By Claire Cotton, By Claire Softmix, Lang Airolo, Borgo de’Pazzi Fresco, Borgo de’Pazzi Pima HD, Schachenmayr Merino Extrafine Cotton 120
  • Restyle stof
  • Kortingskaart van Nominette
  • Leren labeltje en kortingsbon van Mez11
  • Phildar tas, met in de goodybag een patroon van het Wolhuis om de tas mee te pimpen
  • En, last but not least: een exemplaar van Haakspiratie!

Laat een reactie onder deze blogpost achter en ik laat zondagavond weten wie de gelukkige winnares is.

NB: deze giveaway is gesloten, je kunt geen reactie meer achterlaten

Ps: ik verzend de goodybag gratis binnen Nederland. Mocht je de tas winnen en een buitenlands adres hebben, dan moet ik helaas wel de verzendkosten doorberekenen.

Haakspiratie-goodybag-winnen

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

498 Responses

 1. Annemiek
  |

  wat is er nu lekkerder dan na een rondje hardlopen te douchen en daarna de haaknaald op te pakken! Heerlijk ontspannen…. Ik doe dan ook graag mee ?

  • Dineke Troost
   |

   Hallo Janneke
   Sinds kort volg ik jou op Facebook en dat komt omdat is ook sinds kort aan het haken ben geslagen, het is voor mij een mindfull bezigheid in een moeilijke en heftige periode, het zet mij even met de gedachten los van alles.
   Jij hebt de gave om op een simpele en mooie manier je mee te nemen in jou passie, dus ik zou het geweldig vinden om mijn nieuw gevonden creativiteit meer te ontdekken aan haken. Met een hartelijke haak groet.Dinie (Dineke Troost)

  • Arjanne
   |

   Wat zou ik de goodiebag graag willen winnen, ik zou hem zelfs zelf op kunnen halen want ik woon in Rijssen, scheelt verzendkosten 🙂

 2. Lisanne hemeltjen-althof
  |

  Ik zou ontzettend graag de goodiebag willen ontvangen. Ben dol op haken. Ik doe niets anders dan voor alle vrienden en familie aan de slag gaan. Jip by jan was mijn inspiratie om hier ooit mee te beginnen. Nu ben ik hard bezig om nieuwe dingen uit te proberen. Afgelopen zaterdag kon ik er helaas niet bij zijn ivm de afstand en de dienst die ik moest doen (verloskundige). Dus ik hoop dit super mooie pakket te winnen.

 3. Esther Lijkendijk
  |

  Wat zou ik graag dat mooie pakket willen winnen. Van alles zit er in om weer helemaal los te gaan.

 4. Karen
  |

  Wat een leuke goodiebag, mijn haakinspiratie is echt op op dit moment dus zo’n leuke goodiebag zou me heel blij maken!

 5. Nancy
  |

  Oh wat een prachtige goodiebag!
  Ik kan hier wel heel veel leuks van haken voor de eenzame ouderen die ik met kerst weer ga verblijden met cadeautjes!

  Succes allemaal

 6. Janneke Jager
  |

  Had graag aanwezig willen zijn maar helaas iets te ver weg.
  Ik vind je blog geweldig om te lezen en je ideeen en kleur gebruik super.
  En het zal in de naam zitten maar ben toch ook haak verslaafd, dus ding graag mee naar de goodiebag.

 7. Verhaeghe Sabine
  |

  Janneke, ik volg je blog al een tijdje. Je boek is een pareltje. Een grote inspiratiebron voor mij.
  Ik zou zeggen, doe zo verder. Je maakt er velen gelukkig mee!!!

 8. Lizette van der Plas
  |

  Whaaah! Zoals ik zojuist al op facebook zei: ik doe heel graag mee! 🙂 Ik ben al jaren een aardige haakfanaat en heb je boek nog niet… En ik heb net een naaimachine te leen, om te kijken wat ik daarmee kan en om te testen of ik er zelf eentje wil aanschaffen. Dus dat boek ‘beginnen met naaien’ zou precies welkom zijn. De rest klinkt ook superleuk. Dus als het nog niet duidelijk was: ik doe graag meeeee! 😉
  Groetjes

 9. Lucette Commies
  |

  Wat een feestje, deze goody bag! Ik zou graag meeloten, zou er waanzinnig blij mee zijn!

 10. Lianne huisman
  |

  Wat een prachtige goodybag!! Ik ga ? dat ik dit mag winnen….. ?

 11. Elin van der Hoorn
  |

  Wat superleuk dat je de laatste goodie bag onder de blog lezers gaat verloten. Ik doe dus ook heel graag mee. Om naar de boeklancering te gaan is te ver weg dus doe ik hier een gokje.

 12. Tirza
  |

  Woww!! Wat zou ik die graag hebben. Zit helaas al maanden thuis door ziekte, en wilde zoooo graag naar de dag, maar het kon gewoon niet. Wat wilde ik graag iedereen ontmoeten, en lekker kletsen over haken! Deze goodiebag winnen zou veel goedmaken. Zo lief dat je hem weggeeft!

 13. Liesbeth
  |

  Wauw..datis een mooi pakket..haak nog niet zo lang, maar vind het zo leuk en ontspannen (net yoga)…♡♡

 14. Mariette Jaksch
  |

  Het lijkt mij heerlijk om in die prachtige goddybag te mogen neuzen en daarna met een haaknaald aan de slag te kunnen. Ook ik doe heel graag mee ?

 15. Daphne
  |

  Wat zou ik deze tas graag winnen! Afgelopen vrijdag kocht ik al jouw prachtige boek en ik kan niet wachten tot ik met de tas van de cover kan beginnen! Bovendien kijk ik sindsdien stiekem naar een betaalbare naaimachine voor beginners. Manlief ziet me aankomen, haha. Ik weet nu al wat hij gaat zeggen (“…en waar gaan we dat weer laten?”).

 16. bertina schouten
  |

  Leuk leuk!!! Altijd leuk om iets te winnen! Daar kunnen we wel wat mee! This geen zuinige goodybag zeg!!

 17. Miep
  |

  Ohhhh, wat een mooie goodiebag! Ik haak nog niet zo heel lang maar het ga steeds beter! Wat zou ik het daarom leuk vinden om nog meer te leren, lezen en uit te proberen met deze materialen en boeken! Ik doe mee;)!

 18. Hanneke Bakker-Janssen
  |

  Ik zou graag in aanmerking willen komen voor de goodiebag. Mooie dingetjes en leuke ideetjes. Lijkt me gezellig.

 19. Nancy Heylen
  |

  Wat een leuk pakket om te winnen! En je blijft een favoriet om te volgen stuk voor stuk prachtige stukken om te maken. Ik woon helaas in het verkeerde land als ik zie welke leuke workshops er in Nederland gegeven worden. Dat is in België helaas ver te zoek! Alles is begonnen bij mij met de bloemenpoef die ik op je blog gezien heb net als het krukhoesje! Dit heb ik dan ook al voor menige collega’s en vriendinnen mogen maken! Dank voor jou inspiratie. Je naam van je boek is dan ook fantastisch goed gekozen?

 20. Diana
  |

  Wat een leuk pakket om te winnen. Ik was gelijk verliefd op de pinguin? Dit pakket winnen zou fantastisch zijn.?

 21. Miriam
  |

  O,dat ziet er gezellig uit,een mooie gevulde goodybag.Altijd leuk om zoiets zomaar kado te krijgen.Ik ben heel benieuwd..

 22. Jeanette
  |

  Ohhhh…….. Wat een supergave goodybag ♡ Wie wil die nou niet hebben. Ik zit al helemaal te kwijlen bij alle leuke foto’s die voorbij komen op instagram van de bloggers die er bij waren. Dat theekopje…. Gewoon te schattig.
  Je snapt het al… Ik wil hem ook hééééélllllll graag 😉

 23. Anje Post
  |

  Wow! Wat een geweldig mooi pakket!! Ik zou het super leuk vinden om deze te winnen. Haken en naaien zijn mijn 2 grootste hobby’s, dus hier zou ik heel gelukkig van worden!

 24. Corine Pas
  |

  Wat zou het geweldig zijn om deze mooie goodybag te winnen!! Weer nieuwe inspiratie op doen.

 25. Lize van der Ploeg
  |

  Wauw! Wat een leuke cadeaus heb je mogen ontvangen. Deze goodiebag zou ik ook wel willen winnen. Supergaaf wat een leuke spulletjes!

 26. Elly Hendrix
  |

  Wauw wat leuk zeg, misschien dat ik eindelijk eens een keertje iets win. Zou heel erg leuk zijn want ik ben een grote fan van je.
  Groetjes Elly

 27. Karin
  |

  Wat leuk Janneke!! Misschien kan het boek ‘Beginnen met naaien’ mij helpen aan een nieuwe hobby! ? Ik doe dus graag mee!!

 28. Vivienne
  |

  Ohhh wat leuk en wat een leuke haak ideetjes en win ik de goodybag niet dan weet ik wat ik vraag voor mijn verjaardag.

 29. Ingrid Oosterhuis
  |

  Wat een geweldig leuke goody bag. Wat een lief gebaar om deze laatste weg te geven aan één van jouw fans. Ik zou hem ook heel graag willen winnen ?. Nog meer inspiratie en leuke projecten om te maken.

 30. andrea
  |

  Wat ben je een leuk mens! Hoe jij je inzet om iets positiefs te doen voor je medemens vind ik echt bijzonder en heel mooi om te lezen/zien.
  Met de wolletjes zou ik zeker wel iets moois kunnen maken. Haken is voor mij ontspanning en mooie dingen creëeren en jij bent daarin zeker een voorbeeld voor mij.

 31. Ingrid
  |

  Ik zou heel graag de goodiebag winnen.

 32. Astrid
  |

  Lijkt me super om de Haakspiratie Goodybag te winnen!!

 33. Petra Ekkelboom
  |

  Wat fijn dat je zo’n superdag hebt gehad Janneke. En voor zo’n goodiebag houd ik me natuurlijk altijd aanbevolen?

 34. Patricia Colly
  |

  Dat zou toch zo leuk zijn, ben ik er toch een beetje bij geweest :).

 35. barbara knoop
  |

  Aangezien ik in t buitenland woon zou dit heel leuk zijn want nederlands is toch mijn moedertaal? En haken mijn grootste hobby

 36. Maaike Oplaat
  |

  Oooh wat een gaaf pakket. Wat zou ik deze graag winnen. Ik haak veel en ga ook naar een haakcafe 2x per maand. En wat een leuke spulletjes zitten erin. Zo kan ik zoals de titel van je boek al zegt….veel nieuwe haakspiratie op doen! !

 37. Janine Hobelman
  |

  Heerlijk wegdromen bij al die ideeën en vervolgens meer ideeën dan tijd te hebben. Ja, doe graag mee… Nice…

 38. Patricia
  |

  Te mooi om waar te zijn…..De spullen die erin zitten en om de tas te winnen!

 39. Rianne Meyering
  |

  Ook ik maak graag kans op deze gave goodiebag, met genoeg WIP’s kan er altijd wat leuks bij om ook nog te maken….
  Bedankt voor al je ideeën die je met iedereen deelt.

 40. Lisette
  |

  Wauw, dat is bijna te mooi om waar te zijn! Ik doe graag mee! Twee jaar geleden ben ik door een collega een keer een workshop gaan volgen en sinds die tijd ben ik aardig haakverslaafd! En nu krijg ik binnenkort ook nog de naaimachine van mijn Omi. Hoe leuk zou het zijn om dan met een van de patronen uit jou prachtige boek aan de slag te gaan!

 41. Hinriet Lockhorn
  |

  Eens in de maand ontmoet ik een aantal haakverslaafde dames in het haakcafe ( bij vriendin aan de keukentafel ), mocht ik nou deze super gevulde goodybag van jou mogen ontvangen dan ga ik de inhoud onder de dames verloten?!
  Liefs Hinriet,

 42. Juliette
  |

  Wauw wat een gave goody bag! Ik zou heel graag mee willen doen en als ik win zou ik de prijs heel graag willen delen met een hele lieve vriendin van mij 😀

 43. Manouk Haakmeester
  |

  Wow die goodybag ziet er geweldig uit! Ik doe graag mee. Volop ideeën als ik het plaatje zo zie.

 44. Patricia Colly
  |

  Dat zou toch zo leuk zijn en ook nog jouw boek!

 45. Lia Vermeulen
  |

  Het krukje was mijn eerste kennismaking met Janneke . Sindsdien fan en al veel gemaakt van JipbyJan . Ik hoop , dat je nog veel creatieve ideeen met ons deelt .

 46. Jeanette
  |

  Wat een supergaaf pakket! Zou zo gaaf zijn om te winnen!

 47. Caroline Seignette
  |

  Wauwie Janneke wat ziet het er super gezellig, vrolijk en vooral leuk uit! 🙂 Jammer dat ik te groot en vooral te rond ben op dit moment anders was ik zeker langs gekomen!:D Ik heb natuurlijk wel heerlijk mee zitten te genieten via Instagram en des te leuker om hier jouw gevoel en ervaring nog terug te lezen. Ik loot graag mee voor deze super coole goodybag, dan heb ik meteen een hoop gave inspiratie en opdrachten voor als ik weer naar mijn naaiclubje kan na de bevalling.:) Liefs Caroline

 48. Irene Boelmans
  |

  Oh wowie wowie wow! Dat is nog eens een leuk inspiratiepakket! De boeklancering was helaas iets te ver weg, maar deze Goodybag maakt alles goed. Dus ik doe graag mee.

 49. Desirée
  |

  ‘Oh my goodybag!!’
  Of een ‘Oh my Goodness bag’, ik twijfel nog ?
  Wat een gaaf cadeau om te winnen en wat leuk dat je het weggeeft, Oh my Goodyness voor de gelukkige winnares ?

 50. goverdien steller
  |

  Oohh waarom ga ik dat bericht nou delen op facebook?? Ik wil em zelf winnen?

 51. Diana Spieker
  |

  Gefeliciteerd met je boek! En leuk om te lezen dat het feestje geslaagd is. Nouja FEEST. Morgen (1 sept ) is het mijn feestje dan ben ik ik jarig. Dit zou dan een geweldige kado zijn. Zeker omdat ik momenteel beetje in een haakdip zit. Dus een dosis Haakspiratie is een welkome afwisseling. ?
  Heel veel succes met je boek en alle andere mooie dingen waar je mee bezig bent.

  Liefs
  Diana Spieker

 52. Emmy
  |

  Wauw!!!!! Echt zo mooi….. Een leuk cadeau voor mijn verjaardag…. Ben net 50 geworden!!

 53. Saskia van der Haar
  |

  Wat een leuke actie! Ik loot graag mee!

 54. Angelique
  |

  Jeetje das geen goodybag das een super kado tas ???

 55. Maaike
  |

  Oeeelalaaa wat een snoepjes allemaal. Ik doe DOLGRAAG mee.
  Kan ik er nog heerlijk in mijn VERLOF van genieten ♡♡

 56. Ann
  |

  Wat een leuke goodybag! Zou leuk zijn als die op mij ligt te wachten als is over 3 weken van vakantie thuis kom!

 57. Moniwue
  |

  Als eerste, van harte gefeliciteerd met je mooie boek! ???

  Wauw…. Dat is nog eens een kado!!!
  Ik doe heel graag mee ?
  Ben niet echt een naaister, maar ik red me aardig…
  Misschien dat ik er door jou boek weer wat handiger in wordt…
  Haken is echt mijn hobby, zo leuk!!

  Groetjes Monique

  • Tanja
   |

   Wat een leuke verhalen en fotoverslagen van de boeklancering afgelopen zaterdag. Erg lief en super leuk dat je een goodybag weg geeft. Helaas kon ik er afgelopen zaterdag niet bij zijn, omdat ik druk ben met verhuizen. Zou het daarom graag willen winnen.

 58. Monica
  |

  Wauw wat leuk! Had al gelezen dat de tas helemaal ‘uitpuilde’. Ik ben ook reuze benieuwd! Dus doe heel graag mee, om mee te ‘kansen’ voor de Goody bag!
  Een lieve groet, Monica!

 59. Barbara (Hartjes en Meer)
  |

  Eeeeh…..tja…..nou…..ja…….gewoon heel graag!??

 60. Nel heijns
  |

  Ik zou het heel gaaf vinden om de goodybag te winnen en zo inspiratie opdoen om nieuwe dingen te maken

 61. Jorien
  |

  WOW wat een gave goodiebag!! Wil sowieso zo graag je boek hebben, ook omdat baby nr 2 onderweg is. Mooi excuus voor nieuwe dekentjes enzo 🙂 en tijdens mijn verlof genoeg tijd om aan de slag te gaan met al het moois uit de goodiebag!!

 62. Yvonne Koop
  |

  Ik wieber, jij wiebert, wij wieberen… van ongeduld: wie zou die prachtige goodiebag gaan winnen??? Mijn dochter en ik, allebei haakverslaafd inmiddels, houden ons van harte aanbevolen!

 63. Manon
  |

  Wie wil dat nou niet?!?! Ik doe zeker graag mee. Ik brei en haak veel maar naai wel eens wat, maar dat is nog een uitdaging zullen we maar zeggen. Daarom fijn dat het naaiboek hier bij zit.

 64. Linda
  |

  Wat ongelofelijk attent om een prachtige goodybag weg te geven. Ik zou het geweldig vinden als ik deze zou mogen ontvangen.

 65. Irina
  |

  Wauw Janneke! Geen woorden voor! !wat zou ik dit graag willen winnen! Super toffe give away!

 66. Petra van Gemeren
  |

  Super om zo’n mooie goodiebag te winnen! Ik doe mee!

 67. Ellen
  |

  Dat wordt leuk! Allemaal apart inpakken, lootjes trekken wie het eerst een kadootje mag pakken. Voor de fijne mensen in mijn brei/haak-groep. Wat een leuke goody-bang!

 68. carine van der klooster
  |

  een heerlijk pakket om de hersft mee in te gaan!

 69. Danielle
  |

  Leuk pakket? Daar zal ik veel haakuurtjes me kunnen vullen!

 70. Ingrid
  |

  Lijkt me heel tof om te winnen ?

 71. Ingrid de Koning
  |

  Wat maak je ontzettend mooie dingen, je bent een grote inspiratiebron voor mij! Van harte gefeliciteerd met je prachtige boek, wat een feest!
  Haken en breien is een grote passie. De leuke beesten en accesoires die daaruit voortkomen geef ik meestal weg aan kinderen/volwassenen die een leuke attentie kunnen gebruiken. Het winnen van de goody-bag zou niet alleen voor mezelf fantastisch zijn!

 72. Lieselot
  |

  Hoi!

  Wat een super leuke give-away zeg! Ik doe heel graag mee ☺️! Ik had je boek al even doorgebladerd bij een vriendin en vond hem heel tof ?!

  Heel veel (haak)geluk toegewenst met de verkoop van je boek!

 73. PUUR Hilda
  |

  Ik maak graag kans op de rijkelijk gevulde goodie bag!
  Je bent voor velen een grote inspirator … zo ook voor mij. Mooi om al je creativiteit voorbij te zien komen.
  Ook ik haak veel, zit af en toe achter de naaimachine en fotografeer er graag op los.
  Blij dat ik al die creativiteit in me heb en altijd blij om door andere creatievelingen geinspireerd te worden.
  Ik blijf je graag volgen.

 74. Anne
  |

  Je hebt een super mooi boek! ❤️

  De goodiebag is ook gaaf! Die zou ik wel willen winnen! ?

 75. Dirry
  |

  Wat een mooie goody bag, die zou ik graag willen winnen om met allerlei projectje s aan het werk te gaan, kan na een bewogen half jaar wel een opkikkertje gebruiken.

 76. Selina Verstappen
  |

  Wat fijn dat je zo’n geweldig feestje hebt gehad! Helaas voor mij wat ver vanuit Limburg.
  En wauw wat is dit een geweldige goodiebag ! Sinds vorig jaar helemaal weg van het haken en sinds 2 maanden ook begonnen met naaien.
  Ik doe dan ook graag mee voor de goodiebag!
  Veel groetjes!

 77. Anouk Boes
  |

  Super gaaf! Ik zou heel graag de goody bag willen winnen. Kon er helaas afgelopen zaterdag niet bij zijn.

 78. Emanuëlle Overeem
  |

  Wat een geweldig vrolijke foto’s van je feest. Ik heb wat gemist. ? Nog gefeliciteerd! Geniet van al het leuks!!
  En ondertussen probeer ik een kleine gooi te doen naar de goodiebag. ?☺️

 79. Annemarie
  |

  Je boek en blog zijn fantastisch. Ik zou heel graag het pakket willen winnen.

 80. Mirjam
  |

  Wat een ontzettend leuke goodiebag. Ik haak al een tijdje met heel veel plezier en heb net bedacht dat ik ook wil leren naaien. Dus ik zou erg blij zijn met de boeken die erin zitten.

 81. Sybille
  |

  Ik zou zooo graag dit mooie pakket willen winnen. Tussen alle school stress door heb ik behoefte om lekker te haken en dat kan zeker met dit mooie pakket. Ik wacht in spanning af!

 82. EstherSollie
  |

  Wauw dat is nog eens eem goodiebag. Ooit begonnen met haken en jou site gaf zoveel inspiratie. Nu ziu ik graag het breien onder de knie gaan krijgen. Als ik de bag win wil ik m graag kado geven aan mijn moeder. Na een val van de trap waarbij ze beide bovenbenen verbrijzelde kan ze nauwelijks meer lopen en is dus veel aan huus gebonden. Met de winter voor de deur zou dit voor haar een heerlijk zonnige verrassing zijn. Man ze ipv voor de kleinkinderen ook eens lekker voor zichzelf haken breien en naaien. Wacht in spanning af! Geniet jij heerlijk van de napret en alle mooie reacties. Liefs

 83. Mirjam
  |

  O wow, wat doe ik graag met de giveaway van de goodiebag! Je boek lijkt me zo gaaf! Kan niet wachten om met de leuke wiebertjes tas aan de slag te gaan!!

 84. Ellen Döderlein de Win-Prins
  |

  Het lijkt me super om deze goodie bag te winnen! Ik word altijd enorm geïnspireerd door jouw posts en volg je hier, op Facebook en Instagram. Dank voor alle inspiratie en de daardoor bij mij ontstane drang om nóg netter te haken en naaien! Groetjes en veel succes, Ellen

 85. Saskia
  |

  Oh ja! Graag! Dat zou te gek zijn. Haakprojectjes en wol heb je nooit genoeg! En dan ook nog al dat leuks om de mooie tas te maken. Heel graag! En wat een mooi, leuk nieuw haakboekje heb je gemaakt! Super! Geniet van alle aandacht!! X

 86. Jeanine
  |

  Leuk!! Ik doe graag mee 🙂 Nieuwe ideetjes opdoen en nieuw garen uitproberen!

 87. Rina Hoeksma
  |

  Wat een schitterende goodybay wat zou ik die graag winnen!.

 88. Viola
  |

  Ik zou helemaal blij worden van de Goodybag, ik haak voor http://www.stophet.nl/Viola-Riegman/ en http://www.eenglimlachdoetwonderen.nl/ Mooie actie, hartelijke groot Viola
  ps hoop niet dat dit berichtje 2x komt…kreeg het niet verstuurd.

 89. Rosalie
  |

  Tuurlijk! Heel erg graag, zou ik hem willen winnen.

 90. Dorien van den Bosch (@despruitenvandora)
  |

  Lieve Janneke, helaas lukte het mij niet om er zaterdag bij te zijn! Aan alle blogs en posts te zien was het een geweldige middag. Lijkt me super om deze geweldige goodybag te ontvangen! Hoe dan ook blijf ik je volgen op Instagram en Facebook en laat ik me inspireren door al je projecten! Liefs, Dorien.

 91. Noëlle
  |

  Wat een prachtig pakket om te winnen! Hier zou ik als beginnende haakster wel erg blij van worden!

 92. Marloes
  |

  Super gave goodiebag! Aangezien ik zelf niet kan haken, zou ik hem graag cadeau geven aan een heus haaktalent. Mijn lieve nicht Daphne ? Kan ze nog meer mooie dingen maken

 93. Gaby
  |

  Hoi Janneke! Al tijden groot fan van je!! Je krukjespatroon maak ik voor alles en iedereen! En met deze goodiebag weet ik ook al raad!!!! Ik duim heel hard dat ik dit mooie gave pakket van je mag winnen!! Veel fijne haakgroeten! Gaby

  • Cecilia
   |

   Wat een prachtige goodiebag…zowel haken als naaien geweldig en prachtige bolletje garen.graag doe ik mee

 94. Jolanda
  |

  Oehoe, wauw ik kom heel graag in aanmerking voor de goodiebag

 95. Martine
  |

  Jammie!!!! Wat ziet die goodybag er ontzettend tof uit??
  Ik zou die heel graag willen ontvangen en vooral ook overal in rondneuzen ?

 96. simone
  |

  hoe ontzettend gaaf is dat.
  ik volg je al een tijdje, je mag trots zijn op wat je allemaal maakt. heel erg mooi.

  ik waag graag een gokje naar deze leuke goodiebag!

 97. Ellen Döderlein de Win-Prins
  |

  Je bent een enorme inspiratiebron voor velen. Ik volg je dan ook hier, op Facebook en Instagram. Het lijkt me super om de goodiebag te winnen, want dan kan ik fijn iets gaan maken uit je mooie boek! Hartelijke groet, Ellen

 98. Puck
  |

  Oooh ik zou er zo blij mee zijn. Zelf heb ik het niet erg breed. En ik heb net een naaimachine gekregen. Dus je zou me zoooooo blij maken. En ik ben doooooool op haken. Juist omdat je er andere zo blij mee maakt. Ik hoop echt dat ik win

 99. Marloes Westerman
  |

  Zie op instagram allemaal moois voorbij komen waar ik ontzettend veel haakspiratie van krijg.
  Dus zou de goodybag ontzettend graag winnen !

 100. Jenny
  |

  Wat leuk zeg al die foto,s en je verhaal,zo lijkt het net of ik er ook bij was.
  Je boek had ik al gelijk gekocht,heel leuk boek,en de gave dekenpakket ook gekocht,maar helaas alles zit in de verhuisdozen,maar komt goed hoor.
  Het lijkt mij daarom erg leuk om de goodybag te winnen,er zitten alleen maar leuke spulletjes in,dus ik doe graag mee.

 101. Jessica
  |

  Een heel leuk en mooi gevuld goodiebag winnen is altijd mooi. Dus ik doe graag mee. En zeker met jou boek erin. Ik wil hem toch graag hebben dus zou mooi zijn als ik de bag win. En anders koop ik je boek binnenkort er staat veel inspiratie in.

 102. Jacquelien Kroeze
  |

  Wat een goed gevulde goodiebag! Veel mooie spullen om uren creatief mee aan de slag te gaan.
  Had zaterdag graag willen komen, maar door 2 buikoperatie’s in 8 wkn tijd net 5 dgn thuis. Nu kan ik aan mijn herstel gaan werken. En een beetje creatief bezig zijn is een welkome bezigheid!
  Heel veel succes verder! Het boek lijkt mij geweldig met veel inspiratie!!

 103. Celeste
  |

  Allereerst: ik word altijd zo blij van het leuks wat ik bij jou voorbij zie komen! De kleuren, de creaties en jou enthousiasme werken aanstekelijk.dankjewel hiervoor! Daarnaast vind ik dit een hele leuke actie. Maar ben natuurlijk een van de vele! 😉

  Maar nogmaals mijn complimenten. En ga vooral door! Ik haal er ontspanning en inspiratie uit! En je maakt van mijn mooie dagen fantastische dagen!

  Lieve groeten, Celeste

 104. Marjolein van der Velden
  |

  Ik krijg helemaal kriebels in mijn buik van zo’n goodiebag! Wat zul jij een plezier hebben gehad in het weggeven van deze pakketten. Ik ding graag mee!!

 105. Hennie
  |

  Ik zou het graag willen winnen voor mijn moeder die laatst te horen heeft gekregen dat ze niet beter word. En we weten niet hoelang ze nog bij ons mag zijn. Ik hoop haar hier mee wat op te fleuren. En dat we samen nog wat kunnen maken

 106. Nicollie
  |

  Oeh leuk, die zou ik graag willen winnen! 🙂
  Ik kon helaas niet naar je boekfeest komen, had het wel gewild, want zou het leuk gevonden hebben om je (en je haaksels) eens in het echie te zien.

 107. Margreet ter Avest
  |

  Zou erg leuk zijn. Druk met babycadeutjes aan het breien, haken en naaien. En nog meer ideeën opgedaan in jou boek.

 108. Astrid
  |

  Ha Janneke , wat ben jij verwend zeg. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Inmiddels zelf al het boek gekocht en een weg gegeven aan mijn vriendin Janneke, een naamgenoot en ook erg creatief. Rust nu lekker uit en geniet van al je cadeaus. Zou graag een kijkje in de tas doen? Gr Astrid

 109. marjolein
  |

  Wat een super leuke kleuren, ik ben beginnend haakster, en nu al verslaafd, heerlijke hobby?

 110. Inez (@goed.id.handwerk)
  |

  Oeh, lieve Janneke, wat was ik graag langsgekomen op je boeklancering, maar had al iets gepland in Nijmegen met mijn moedertje. Ik heb zoveel leuke foto’s en lovende recensies langs zien komen op Instagram met jou overal als stralend middelpunt. Ik ben inmiddels heel benieuwd naar het boek en de inhoud van de goodie bag klinkt bijna too good to be true. Ik doe graag mee met de giveaway! Lieve groet, Inez

 111. sandra
  |

  Hoi Janneke,
  Ook ik zou heeeeeel graag dit enorm gave pakket willen winnen. Nu kan ik heel veel redenen opschrijven maar ben gewoon gek van haken ♡ en haakboeken ♡.
  Als ik je leuke blog lees en de foto’s zie dan heb ik wel wat gemist afgelopen zaterdag…. jammer maar vind het super leuk voor je!!
  En of ik nu win of niet…. je boek komt er toch wel hihi
  Groetjes Sandra

 112. Judith
  |

  Ohh wat zou ik graag die goodiebag willen winnen! Ik zit inmiddels bijna twee maanden thuis, vanwege bekkeninstabiliteit (ik ben zwanger van ons eerste kindje). Hierdoor heb ik alle tijd voor mijn grote hobby haken! Jouw boek inspireert mij om ook met de naaimachine aan de slag te gaan….dus ik zou dolgraag willen winnen! Wie weet kan ik nog iets moois maken voor onze kleine uk 🙂

 113. Sonja
  |

  Een mooie goodybag! Ik zou hem aan mijn zus geven. Die gaat bijna met pensioen en dan wil ze gaan leren haken. Wat een mooi begin zou dit zijn!!

 114. Alice van tamelen
  |

  Als eerste nogal harte gefeliciteerd met de lancering van je prachtige boek Haakspiratie, wat een feest!
  En wie zou er nu niet zo’n super goed gevulde goodiebag winnen? Nou ik zéker wel!
  Bij deze zou ik dus ook graag een kansje maken op dit prachtige pakket!

 115. Harriet Brouwer
  |

  Wat een gave goodiebag. Zo leuk dat jij in Rijssen woont, daar waar ik ben geboren en opgegroeid (woon inmiddels met man en kinderen in Apeldoorn). Maar hier wordt wat afgehaakt. Wat zou het leuk zijn om te winnen. Kan ik na alle kinderverjaardagen (je presentatie afgelopen zaterdag was op de verjaardag van de oudste) heerlijk ontspannen gaan haken.

 116. Anouchka
  |

  Och och … Wat ben jij ontzettend verwend zeg (en dat heb je ook verdiend). Ik heb je boek (nog) niet, maar staathoogop mijn lijstje. Geniet nog lekker na van alle leuk dingen. Ondertussen ga ik duimen dat ik de goodiebag win?. Groetjes, Anouchka

  • Wendy
   |

   Wat ziet de boeklancering er gezellig uit. Helaas wouden mn dochters niet meewerken, anders was ik graag met mn moeder komen kijken. Graag zou ik haar willen verrassen met de goodybag

 117. Marleen Vennix
  |

  Wat een lieve actie. Ben erg benieuwd naar je boek.

 118. Maaike Jansen-Peenstra
  |

  Eigenlijk laat ik dit soort win acties altijd aan mij voorbij gaan omdat de kans op winnen zo klein is. Maarrrr… in dit geval laat ik mijn principes varen en neem ik graag de gok! #wateengavedingen #dolophaken #takenhakenstaatnogopmijnlijstje

 119. Brigitta
  |

  Wat een waanzinnige give – away!! Ik ga een beetje een onzekere tijd tegemoet met ingrepen en onduidelijkheden mbt mijn ziekte en dit zou heerlijk voor afleiding zorgen.

 120. lia burggraaf
  |

  owat lief van je en wat een super goodiebag zou helemaal super zijn

 121. Anika
  |

  Wat heb je toch een mooi boek gemaakt. En wat super dat het zo goed ontvangen is en leuk dat je zoveel mooie en lekkere cadeaus hebt gekregen. Jammer dat ik zaterdag niet even langs kon komen vanwege een familiedag. En wat een gave goodiebag! Ik doe graag mee 😉

 122. Joanne
  |

  WAUW!! Wat een te gekke dag moet dat geweest zijn! Gefeliciteerd met je eerste eigen boek! En dan die tas met alle fijne cadeautjes…..wie wil ‘m niet ?

 123. Marijke
  |

  Van harte gefeliciteerd nog met de lancering van je prachtige haakboek. Ik ben bijna jarig dus wie weet…… komt ie nog in mijn bezit. 😉
  Wat ben je heerlijk verwend met al die leuke cadeaus en wat fijn dat je nu 1 van je volgers gaat verwennen met een goed en rijkgevulde goodiebag. Dochter weer naar school en als full time mama neem ik dan mijn kans waar voor creatieve momenten. Ding dus graag mee.

 124. Heleen
  |

  Ik doe graag mee! Volg je nog maar net maar wordt erg enthousiast van je blogs en inspirerende creativiteit!

 125. Cindy
  |

  WoW dat is zeker een mooie give -away ??.
  Die komt zeker goed van pas. Maandag gaan de kinderen weer naar school en vanwege een knie operatie kan ik niet zo heel veel doen ( en o o o wat is dat moeilijk voor een bezige ?)….

  Zo komen we de dagen zeker wel door!! Nu maar flink ????❤️❤️.

 126. Jilldis
  |

  Wauw wat geweldig wat je allemaal meemaakt. Gefeliciteerd!!!
  Voor jou is mijn grootste droom uitgekomen. Van je hobby werk kunnen maken. En dat met zo’n geweldig boek. Hij staat op mijn lijstje, maar helaas net mijn baan kwijt na 15 jaar… tijd zat dus…. maar stiekem hoop ik natuurlijk dat ik m mag winnen, dan kan ik al aan de slag?
  Ik wil je heel veel succes wensen,
  En nogmaals feliciteren met je boek! Liefs jilldis

 127. Corrine Kleijer
  |

  Wat een gave goodybag!! Sinds kort ben ik ook aan het haken. Ik zou het ontzettend leuk vinden om te winnen.

 128. Bianca
  |

  Oehhhhhhh wat gaaf!!! En super lief dat je dit weg wilt geven ? wie wil dat nou niet winnen ??? Ikke wel hoor , heel graag zelfs??
  Groetjes Bianca

 129. Lieke
  |

  Ik zie dat er al heel wat enthousiastelingen meedoen (ik moest een half uur scrollen voordat ik dit bericht kon typen), maar ik waag heel graag ook een gokje. Ik zou het iedereen van harte gunnen, zo’n goed gevulde goodiebag met zoveel moois. In ieder geval heel hartelijk bedankt voor al je inspirerende berichten, foto’s, maaksels en kleurenkeuzes. Ik hoop dat ik er nog heel lang van mag meegenieten!
  Liefs Lieke

 130. Alie Venema
  |

  Ik gun hem mijn zusje Evelyn Binnema-Venema, want ik kon én niet bij jouw feestje zijn én niet bij haar verjaardag afgelopen maandag. Omdat zij mij ook heel vaak verwend met extraatjes (ik krijg over 2 weken heel veel planten uit hun tuin voor mijn eigen tuintje, waar ik nog maar net woon) , gun ik haar ook eens een leuke verrassing ?
  Groetjes Alie

 131. Bianca
  |

  ehhhhhhh wat gaaf!!! En super lief dat je dit weg wilt geven ? wie wil dat nou niet winnen ??? Ikke wel hoor , heel graag zelfs??
  Groetjes Bianca

 132. Carine Hartman-Priem
  |

  Ik heb heel veel leuke foto’s voorbij zien komen. En zo’n goodybag lijkt mij wel wat!!!

 133. Gerda Tijssen
  |

  Doe graag mee? Je boek heb ik al dus daar kun je een ander gelukkig mee maken ?Twee vliegen in 1klap
  Zou heel graag je wybertas maken
  Geweldig boek. Ben er blij mee
  Groetjes Gerda

 134. Hilke
  |

  Proficiat met je boek! Ik doe graag mee om het te winnen. Ik heb al wat aanstaande projecten gespot, dus het zou meer dan welkom zijn. Zeker ook het boek over naaien is nodig haha. In ieder geval, geniet maar van alle feestjes.

 135. Sabine de Jong
  |

  Wauw!
  Ten eerste gefeliciteerd met je boek.
  Zou heel erg graag de goodybag winnen, dan kan ik in m’n zwangerschapsverlof alvast wat leuke dingetjes maken!

 136. Willie Bouwmeester
  |

  Nou, na 7 boodschappentassen gehaakt te hebben, kan ik wel wat haakspiratie gebruiken voor nieuwe projecten. Super, dit mooie pakket! ?

 137. Janneke
  |

  Gaaaaaaaaf! Ik heb 3 maanden in Schotland gewoond en ging regelmatig naar de Cath Kidston winkel! Leuk! En je boek heb ik ook nog niet in huis dus dat zou helemaal gaaf zijn!

 138. Petra
  |

  Wat een geweldig gevulde goodiebag! En wat al een reacties! En met deze reactie ga ik ook proberen de goodiebag te winnen, watertand, watertand…. Jouw boek lijkt met namelijk wel erg leuk! Duim, duim, duim….

 139. Marty
  |

  Hallo Janneke! Ik ben altijd heel benieuwd als jij een nieuwe post op Fb zet! Je creativiteit is geweldig! Het zou geweldig leuk zijn om zo’n mooie goodiebag te winnen; dan kan ik weer veel mensen blij maken met mijn creaties en zelf nog leuke ideetjes op doen!
  Blijf haken zoals je doet, daar worden wij blij van!
  Liefs Marty

 140. mirjam
  |

  Wat ontzettend leuk, ik had zaterdag willen komen maar zat met een gekneusde enkel. Zo jammer, want het was dichtbij!

 141. Patricia Ros
  |

  Wat een tas!! Leuke spullen allemaal! Aangezien ik naaikneus eerste klas ben, zou een boek naaien voor beginners heel welkom zijn! En dan zit er ook nog dat irritant leuke boek Haakspiratie bij….ik denk dat ik uitzinnig zou worden als ik dat zou winnen! En van het laatste boek vind ik het zo leuk dat het niet alleen haken is ( mijn grootste hobby) maar dat het combineert met naaien! Daar kan ik dus wat van leren! En als ik de blogs lees van Jip By Jan, dan moet dat op makkelijke wijze beschreven zijn, zodat deze naaikneus toch op zijn minst een leuk mandje MET voering kan maken! ???

 142. minet walters
  |

  Wat een prachtige, goedgevulde tas. Doe graag mee met de win actie, heerlijk voor de lange avonden straks.

 143. Liesbeth
  |

  Wat een gave goodiebag! Ik doe graag mee!

 144. Marianne de Hoogh
  |

  Wat een geweldige Goodybag!
  Helaas is zelfstandig reizen voor mij niet meer haalbaar omdat ik niet meer goed kan lopen.
  Maar mijn handjes zijn gelukkig prima! Lekker creatief bezig zijn!

  Het lijkt me dan ook geweldig om te winnen. Maar omdat er maar 1 de winnaar kan zijn wens ik iedereen veel succes! Groetjes

 145. Ilse
  |

  Hoi janneke,
  Ten eerste: wat een geweldig boek! Ik heb gekocht en de wiebertas is al bijna af. Zo leuk! Ik was al fan.

  Mocht ik winnen dan ga ik het pakket delen met mijn vriendin (heb ik pas leren haken) en haar dochter wil heel graag leren naaien dus daar deel ik graag mee.

  Geniet van het succes van je boek en stiekem hoop ik dat je daarna na gaat denken over nog eentje ?

 146. inge
  |

  hé, wat leuk! als ik deze zou winnen, dan geef ik die aan mijn zus, die al zoveel mooie dingen haakte en breide voor me!

 147. Linda van Bloois
  |

  Wauw, wat een prachtige goodiebag!
  Die zou ik heel graag willen winnen!

 148. ilde
  |

  Ook al is dit de 108e reactie…haha…ik doe toch heel erg graag mee om mee te dingen naar dit geweldige pakket!

 149. Hennie
  |

  Janneke, van harte gefeliciteerd met je mooie boek! Ik doe graag mee aan de verloting van die geweldige goodiebag! Duimen maar! Oh nee, dat lukt niet als ik haak ?

 150. Stien lenting
  |

  Oma’s doen alles voor de kleinkinderen en ik mag de trotse oma zijn van Livya,ze is twee jaar en weet precies wat ze wil,omaaaaaa mag ik een deken voor op mijn grote bed,oma zonnetje schijnt maak je een rokje voor mij,oma oma oma,maak je ook nog een schildpadje en een schaapje en een …… ppffhh ja hoor livya dat doet oma zeker voor jou ….Zoals je kunt lezen is deze oma nog wel even bezig,graag doe ik inspiratie op uit je boek en van elk garen kan ik wel iets leuks maken voor haar dus wil ik je laten weten dat ik heel erg graag mee wil doen en …. proficiat met jeboek en fijn dat veel mensen er waren op je feest,geniet ervan je hebt het verdiend en ik zie al uit naar volgende boek als die er komt met de tijd?
  Lieve groetjes uit Zuid limburg

 151. Angela
  |

  Wauw! Wat een super toffe goodybag! Ik doe heel graag mee!

 152. Arja
  |

  Ik zit hier gewoon te jubelen van de voorpret, ennieway wat een geweldige goodiebag is dat zeg! Zo kan ik naast de uil die ik gezien heb ook de tas gaan maken, wowww en die vind ik een partij gaaf.Die ga ik dan gebruiken als ik bij een vriendin ga haken, en bijpassende haakrol bij maken.Die speldenkussen in een kopje vind ik ook echt goud gewoon.En ben weg van de onderzetters met zilverdraad, goud in het boek.
  Ik blijf gewoon jubelen, en wacht het allemaal af, maar o o o

 153. nadia
  |

  Ik zou heel graag deze goodiebag winnen en betaal zeer graag de verzendkosten 😉 Wat een leuke give-away!

 154. Marjon
  |

  Te Leuk! :-), ik doe graag mee

 155. Mathilde machielse
  |

  Wat leuk!!!! Lijkt me fantastisch.

 156. Marjolein van Bers
  |

  De wiebertas is superfantastisch! Het boek Haakinspiratie is een juweeltje onder de haakboeken. Ik doe graag mee! Mijn dochter Sofie haakt zelf ook en wilde de tas ook al zo graag haken. En ik ook nog een keer. Met als gevolg dat we samen een naaicursus gaan doen voor moeders en dochters. De combi van haken en naaimachine gebruik is een topcombinatie.

  Het boek heb ik al maar een vriendin van mij kan ik er blij mee maken. En de spulletjes… Daar weet ik wel weg mee. ???

 157. Elly
  |

  Hier nog een groot fan! Wat een prachtig boek heb je uitgebracht. Die heb ik dus al 🙂 Maar mocht ik de gelukkige zijn voor de goodiebag dan weet ik daar wel iemand anders mee blij te maken (wie zal daar nou niet blij mee zijn). Heel veel succes en plezier nog met alle komende projecten!

 158. Marga
  |

  Wat een geweldige goodybag! Ik probeer al een hele tijd om mijn 15-jarige dochter aan het haken te krijgen en de ‘wiebertjestas’ vindt ze super. Dus misschien gaat het met de spullen uit de goodybag lukken!
  Ik haal altijd veel ideeën van je blog en met name je kleurkeuze inspireert.
  Succes met verdere projecten!
  Vriendelijke groet,
  Marga

 159. Annemarie
  |

  Wat een ontzettend mooie dingen maak je toch! Ik ben er echt helemaal weg van! Graag zou ik dus in aanmerking komen voor de goodiebag, zodat ik iets minder verlekkerd hoef te kijken naar al dat moois en gewoon zelf aan de slag kan!

 160. Dirry
  |

  Wat een goed gevulde goody bag, lijkt me geweldig om te winnen en de projecten te maken die nog op mijn bucket list staan.

 161. Wendy
  |

  Wat had ik graag bij je boeklancering willen zijn! Ik zou supergraag kans maken op deze geweldige goodiebag! Geweldig om je na al die jaren te hebben zien groeien in alles wat er uit je vingers komt! Echt supermooi! Ga zo door! En dan nu duimen ??

 162. Marjolein
  |

  Geweldig zo’n goodybag! !
  Het boek heb ik al maar mocht ik deze winnen dan weet ik wel iemand die hier ook heel blij mee zou zijn! (Degene die mij heeft leren haken).
  Mijn hoofd draait nu al overuren. Al dat leuks dat je ermee kunt creëren!
  Count me in #ikdoemee #leukleuk !

 163. Simone
  |

  ? ik doe graag mee! Een deel van de goodiebag zou ik aan een vriendin geven die ik besmet heb met het haakvirus!

 164. Evelyn van Aarle
  |

  Oh wauwie!! Wat een geweldige goodybag! Ik kan altijd nieuwe haakspiratie gebruiken en dat komt met deze prachtige inhoud vast helemaal goed! Doe graag mee!!

 165. Erna burggraaff
  |

  Nou Janneke, daar had je wel een hele leuke goodiebag om weg te geven. Prachtig! Ik zou het ook leuk vinden deze te winnen. In mijn buurt genoeg liefhebbers, dus dat wordt dan wel delen. ?

 166. Stieneke lameris
  |

  Wauw zou graag het boek haakspiratie hebben…en de goodiebag…die is helemaal graaf! Doe graag mee..

 167. Geertje de Vries
  |

  Hallo Janneke, van harte gefeliciteerd met je boek! Fantastisch dat je zo veel inspiratie te geven hebt, ik word er heel blij van. Het idee van het theekopje staat helemáál met stip bovenaan?, ik doe graag mee voor de goodybag, groetjes van Geertje

 168. Mirjam ter Maten
  |

  Wauw, wat geweldig dat je dit doet voor al je enthousiaste volgers! Ik had er al goed de balen van dat ik er zaterdag niet bij kon zijn, helemaal na al die foto’s op IG…ik ben benieuwd wie de Gelukkige is!!!

 169. Jacqueline Aarts
  |

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je boek. Ik volg je al een tijdje en vind de dingen die jij maakt geweldig. Ik heb mezelf leren naaien en ben sinskort ook aan het haken ( ook zelf geleerd). Wat zou mijn oma trots op me zijn. Ik kon er altijd vol bewondering naar kijken als zij aan het handwerken was. Ik heb nog wat spulletjes wat zij ooit gemaakt heeft in mijn bezit. Een dierbare herinnering. Ik zou graag zoals jou, het haken met het naaien willen combineren, dus de goodybag zou perfect zijn. Mocht ik het niet winnen ga ik jou boek alsnog proberen te bemachtigen.

 170. Doreen Moonen
  |

  Hoi Janneke, wat fijn dat je nog zo lang kunt nagenieten van die bijzondere dag. De verhalen die ik lees op Instagram zeggen ook al genoeg. Ik zou graag die prachtige goodiebag willen winnen.

 171. Suzanne Mulders
  |

  Hoi Janneke, volgen doe ik je al een hele tijd maar het blijft bij ‘ideeen onder bladwijzer opslaan om later te gaan maken’. Morgen blijft morgen dus nooit. Met de goodiebag is er geen enkele reden meer om te wachten tot morgen, want er zit van alles in om direct te beginnen. Wat leuk dat je een van ons hier blij mee gaat maken. Wellicht ben je straks wel aanstichter van nóg een haakverslaafde ???
  In elk geval leuk dat je aan ons denkt en deelt! ?

 172. marieke keuper
  |

  ooooo….. ik geloof echt dat ik ook maar eens moet gaan bloggen!!! whow. Ik haak al graag maar wil ook leren met de naaimachine overweg te gaan. Heb al een naaimachine (van mijn oma), nu nog de drempelvrees over ….. met dit pakket kan ik starten. En weer haken als ik toch gefrustreerd raak.

 173. Wien-art, Corine Reijn
  |

  Wow Janneke, je zult wel nog steeds op wolkjes lopen/ zitten. Heerlijk hoor zo’n boeklancering!
  Heb best spijt dat ik toch niet in de auto ben gestapt…. Daarom waag ik nu een gokje voor de goodybag…dat zou te gek zijn!

 174. Agnes.
  |

  Wat een leuke dingen heb je allemaal gekregen! En volgens mij ook heb je ook een hele leuke en gezellige dag gehad. Super dat je de laatste goodiebag weg gaat geven. Ik loot graag mee…

  Groetjes, Agnes.

 175. Mirjam ter Maten
  |

  Wauw, wat een geweldig idee om dit te verloten tussen je enthousiaste volgers. Ik had er al behoorlijk de balen van dat ik er zaterdag niet bij kon zijn, helemaal na al die geweldige foto’s op IG. Maar wie weet…wel wachten af wie de Gelukkige is…

 176. ???Germette timmerman -schaap
  |

  Janneke ik heb pas ontdekt van je hobby en al je creatieve acties
  Heb Bewondering voor je enthousiasme en las blogs etc aast gezin en werk
  Ik haak en brei Al jaren van mijn oma geleerd en op onze basisschool wat geleerd destijds. Naauen kan ik niet nog, machine staat nog in verpakking op zolder achter de schuine kant wie wert moet ik ook jou volgen in het oppakken van nwe skills ik zou dus graag de goody bag ontvangen
  Zodat ik ook die tas van jou kan maken…. Groetjes van een oude bekende?

 177. Irene
  |

  Wat een feestje op instagram zaterdag. Volgens mij zat bijna iedereen die ik volg gezellig bij jou lieve speldenkussentjes te haken en daarna je nieuwe boek te vieren. Heel veel blije foto’s en berichten. Super leuk om te zien! Graag zou ik een beetje mee willen feesten met deze heel erg toffe goodiebag. ? Jouw gave boek én al die andere mooie spullen… Ik heb zoveel zin om er allemaal leuke dingen mee te maken!

 178. Maaike
  |

  Hoi Janneke van harte gefeliciteerd met je allereerste boek! Het lijkt me fantastisch om je ideeën op papier te zien. Graag doe ik mee aan de verloting. Veel liefs uit Alkmaar

 179. Hennie
  |

  Dag janneke,
  Allereerst wil ik je feliciteren met je prachtige boek!! Wat een inspiratie ……
  Wens je heel veel succes met alles toe, als je ons maar mee laat genieten….hihi
  Ik ben een verwoed haakster( handwerker) dus mocht ik het pakket winnen , zal daar met veel plezier mee en aan gewerkt worden. ( oh ik hoop toch zoooooo dat ik de gelukkige ben!) leuke en lieve groet Hennie Sollie

 180. Jessica
  |

  Super dat je eerste boek en -feestje zo’n succes waren en fijn dat je er nog even kan nagenieten! Ik doe graag mee met je give away actie! De goodiebag ziet er goed gevuld uit met allemaal lekkers!

 181. Marlies Strijker
  |

  Volgens mij zijn je boek en boeklanceringsfeestje een groot succes! 🙂 Super zeg; en zo verdiend lieve Janneke. Wat zit daar een werk en enthousiasme in. De goodiebag ziet er ook te gek uit. Ik waag heel graag een kansje.

 182. Martine
  |

  Allereerst wat super lief deze gave give-away!! Doe graag mee. Ik had je boek op mijn verlanglijstje gezet. (ben maandag jarig) maar zag stiekum dat het er nog steeds in staat! Dat zou betekenen dat ik hem niet krijg…..Maar ik wil hem zò graag dat ik hem toch zo wie zo ga kopen. Maar als extra cadootje krijgen zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn. Ben nm helemaal enthousiast na het maken van jipbyjan krukje en poefs. We gaan duimen….

 183. Heleen
  |

  Zo leuk. Tuurlijk wil ik een kans maken. Leuke uitdaging dus maar duimen

 184. Irma Klaasen
  |

  Hi Janneke!
  Reikhalzend kijk ik uit naar mijn verjaardag in oktober, op mijn verlanglijstje staat je boek!
  Het zou natuurlijk te gek zijn als ik het hier al zou winnen samen met allerlei hebbedingetjes ??

 185. Kirsten
  |

  <3 <3 Zo leuk! Maar ook al zoveel anderen die heel graag meedoen, zie ik!
  Ik ben zo benieuwd naar je boek! Kwam op je blog terecht toen ik een krukje wilde omhaken. Die van jou was geweldig! Al 2 gemaakt inmiddels…. Nu hopelijk ook nog mooie dingen uit je boek maken… Ik doe graag mee.
  Groetjes, Kirsten

 186. Ingrid ter Beek
  |

  Wat een geweldige cadeaus heb je gekregen. En helemaal verdiend met dit mooie boek wat je hebt gemaakt. 🙂
  Deze goodybag ziet er echt geweldig uit, ik zou met de tasonderdelen een tas voor mijn zus maken om haar te verrassen en voor de andere spulletjes heb ik ook een hele goede bestemming. Dus ik waag graag een kans.

 187. Ina
  |

  Hoi Janneke….ik kijk graag naar je blog en zou graag kans maken op de goodiebag….mag straks na de operatie erg weinig doen…dus tijd genoeg om patronen uit te plussen en te haken 🙂

 188. Alja Eskes
  |

  Hoi Janneke, wat een ontzettend gave goodybag!!! Ik zou hier graag aan mee willen doen! Heerlijk de ontspanning van haken en leuke ideeën opdoen! Helemaal super!
  En een boek van je ga ik via jou bestellen!
  Groetjes Alja

 189. Grietje
  |

  Wat een super gaaf pakket.

 190. Pauline Visser
  |

  Ohhhh wat zou ik dat graag winnen!!

 191. Wendy
  |

  Aan het aantal reacties te zien ben je goed bezig hoor. Ga vooral door met ons inspiratie te geven. Enne…..die tas wijn ik graag?

 192. Marieke
  |

  Wat een leuke give away!
  En wat een prachtig boek, hij staat op mijn verlanglijstje voor december, maar ik vind het niet erg om hem eerder te krijgen hoor ?
  Mede door jou blog ben ik aan het haken geslagen en inmiddels taal verslaafd.
  Ik ga duimen!
  Groetjes van Marieke

 193. Ann Goossens
  |

  Gefeliciteerd met je boek. En wat een leuke giveaway. Ik wil deze heel graag adopteren. Voel al superveel ideetjes opborrelen.

 194. Debusschere christa
  |

  Wat ben jij een schat om zo’n prachtige goodybag te schenken voor mijn 50ste verjaardag op 4 september. Ik betaal met heel veel plezier de verzendkosten. In België bestaan zo’n toffe boeklanceringen niet, dus dan zou het feel goed gevoel ook eens ervaren. Veel succes met je boek.?

 195. Nienke
  |

  Wat zou dit leuk zijn!!! Heerlijk wat te doen tijdens mn zwangerschap ♡

 196. Marian
  |

  Hoi Janneke, supergaaf een eigen boek. En voor ons superleuk om al die ideeen en creaties eens zelf te maken. Ook ik wil graag een kansje wagen op de goodybag!

 197. Sandra van Dalen
  |

  Wat een super lieve actie….
  Heb nu het haken een dik jaar geleden opgepakt omdat ik rust wilde hebben in m’n hoofd op m’n bank, iets wat fijn is om voor thuis te komen ….
  Nu dik een jaar later is het bijna een verslaving…. ?…
  Over haakspiratie gesproken via instagram zag ik steeds meer mooi werk van je langskomen en geniet ervan en heb het krukhoesje al 1x met liefde gemaakt…

  Ik geniet van m’n uurtjes met m’n haaknaald … En hoop in de toekomst nog mooie werkjes van jou en andere inspiratoren te maken

  Blij dat ik deze maffe haakwereld terecht ben gekomen….

  Liefs Sandra ??

 198. Ina v Iwaarden
  |

  Ik zou heeeeeeel graag deze goodybag willen. Ik vind haakboeken geweldig! En ik wil altijd nog graag eens leuke dingen willen naaien, kortom ik zou hem heeeel graag winnen???

 199. Marja Schuurman
  |

  Wowh…wat een leuke give away !! Heb het boek al maar daar kan ik best wel 1 gelukkig mee maken ? de rest is ook heel leuk !! Ben zeker van plan de tas te gaan maken en de uil vind ik ook top. Kan nog wel een heel verhaal op gaan hangen maar zou het leuk vinden om te winnen ?
  Groetjes, Marja

 200. Rianne
  |

  Ohh wat zou je me blij maken met deze tas! Al heb ik niet altijd de tijd voor mijn hobby, hier ga ik dan even een paar dagen goed voor zitten….
  Hoe dan ook, je boek ga ik hoe dan ook bestellen….

 201. Tara
  |

  Wat een leuke goodybag! Ik volg je al een tijdje en ik zie zoveel leuks voorbij komen. Ik ben erg benieuwd naar je boek. Wie weet kan ik er straks op vakantie in Ibiza iets uit maken?! Zou heel erg leuk zijn!

 202. Elisabeth
  |

  Oh dat zou toch wel echt geweldig zijn om te winnen, ik doe heel graag mee!
  Het boek “beginnen met naaien” zou zeker geen overbodige luxe zijn voor mij ?

 203. Marian
  |

  Oh wat zou het mij leuk lijken om de goodiebag te winnen. Afgelopen Maart heb ik mijn handwerkwinkel om vooral gezondheidsredenen moeten sluiten. Gelukkig heeft Maureen het met Studio Sier opgepakt en kan ik daar mijn hart nog ophalen. Ook ben ik met een eigen website begonnen waar ik mijn spulletjes verkoop. Om bij te blijven heb ik ook Facebook en Instagram en volg jullie met enorm veel plezier!Mis het vakgebied enorm.

 204. Kim
  |

  Wauw, Wat een ontzettend gaaf goodiebag!
  Dus bij deze waag ik een kansje en wie weet kan ik me hobby hiermee uitbreiden.

 205. Angelique
  |

  Ik zou super graag de goodiebag willen winnen. Ik ben pas begonnen met haken en jou gaan volgen. Deze goodiebag kan goed bijdragen aan mijn nieuwe haakvirus

 206. Marieke
  |

  Wat een leuke give away!
  En wat een mooi boek, hij staat op mijn verlanglijstje, maar ik vind het niet erg om hem eerder te krijgen ?
  Mede door jou blogs ben ik verslaafd geraakt aan het haken, dank je wel!
  Ik ga duimen!
  Groetjes van Marieke

 207. Savannah
  |

  Ik doe heel graag mee met de winactie! Haken doe ik nu een tijdje, maar met het naaimachine heb ik nog nooit gewerkt! Dit wil ik straks in mijn nieuwe huis wel gaan doen, dus deze goodiebag klinkt als een prima startpakket 🙂

 208. Ilse
  |

  Die zou ik heel graag willen winnen. Gaaf zeg!

 209. Yvonne vd berg
  |

  Deze goodiebag vind ik geweldig. Ontzettend leuk om na een dag werken een momentje voor je zelf te hebben met een handwerkje. Dus van harte welkom

 210. Anna Sietske
  |

  Jaaaaa! Zou die goodiebag dolgraag willen winnen! Kan wel wat haakinspiratie gebruiken in mn nieuwe casa en hopelijk ook nieuwe start. Ga nu verder met duimen…

 211. Peertje
  |

  Dat is een feestje in een tas! Geweldig! Ik doe graag mee!

 212. Christine
  |

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Mijn huidige haakproject is bijna af, met deze goodiebag moet het lukken om een nieuw project te starten! 🙂

 213. Margriet
  |

  Ik zou het hartstikke fijn vinden de gelukkige winnaar te zijn. ?

 214. Margrietha Stolk
  |

  Gaaf!! Het was te ver en te warm om te komen, maar dit pakket zou ik graag winnen. Heerlijk wat tijd voor mezelf om lekker te kijken en genieten in de boeken, en daarna naamtuurlijk aan de slag!
  Nu maar duimen draaien!!

 215. Karin van Wijk
  |

  Ik zit steeds te genieten van hoe goed je boek wordt ontvangen. Je maakt ons zo enthousiast!! Heerlijk. Geniet er lekker van!!!

 216. Daniele Pruim
  |

  Van een vriendin gehoord dat het een prachtig boek is. Daarom loot ik graag mee.

 217. Esther Meesters
  |

  Heel graag doe ik mee, super mooie goodiebag. Daar kunnen wij met onze “nichtjesaandehaak” wel wat inspiratie uithalen ??

 218. Yvonne Jongerhuis
  |

  Ik had zo graag bij de lancering willen zijn maar helaas was dit voor mij niet mogelijk. Succes met alles wat je doet en vooral met je nieuwe boek.

  Groet Yvonne

 219. Margreet
  |

  Tjee wat een mooie goedgevulde goodybag. En wat allemaal bijzondere berichten van mensen die hem graag zouden winnen. Ik wil alleen maar zeggen wat fijn dat je iets weg kan geven. Maak er maar iemand heel erg blij, ik geniet wel weer van al het andere leuke nieuws en patroontjes.

 220. Lydia
  |

  Oooh ik kan wel wat haakspiratie gebruiken! Zeker met de komende lange avonden.

 221. Emily
  |

  Hey Janneke,
  Oh, wat gaaf dat je mijn blog genoemd hebt. En wat gaaf dat je een goodiebag weggeeft. Ik was best wel jaloers dat je zo’n leuk bloggersevent had, met zoveel leuke bloggers. Ik had er graag bij willen zijn. Maar ja, daar doe je niks aan. Ik doe desondanks heel graag mee voor je goodiebag, want ik zou onder andere de tas graag willen haken. Ik ben heel benieuwd. En het haakspiratie boek zou ik graag weer weg willen geven op mijn blog :-), aangezien ik hem al heb. Een hele fijne avond Janneke en veel plezier met al je leuke cadeautjes.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 222. Annemieke Korsen
  |

  O o o wat gaaf. Doel heeeeel graag mee?

 223. Josefien
  |

  Oh ja heel graag wil ik die gave goodie bag winnen. Mijn nieuwe huisje ga ik opvrolijken met mooie haakwerkjes

 224. Ellen
  |

  Wat een leuke goodybag! En al vind ik haken zelf erg leuk, ik zou deze toch graag voor een lieve vriendin willen winnen die sinds kort ook het haken gevonden heeft en al supergoed bezig is. Zij verdient dit pakket omdat ze gewoon een schat van een meid is!!
  Groetjes Ellen

 225. Cynthia
  |

  van harte gefeliciteerd met de lancering van je prachtige eerste boek!
  en ja, aan de verloting van die prachtige goedgevulde goodie bag doe ik heel graag mee!
  Liefs,
  Cynthia

 226. Elly Meeles
  |

  Pffff, als ik al die reacties voor mij zie, dan zakt de moed in mijn schoenen (nee, niet gehaakt), maar….wie niet waagt……..

 227. jannie
  |

  Allereerst gefeliciteerd met je boek. Ziet er prachtig uit. En wat leuk dat je zo’n cadeau weggeeft. Doe graag mee en wens je veel succes.

 228. Karlijn
  |

  Onder het moto wie niet wacht wie niet wint!!!
  Hier begint het in huis al een echte gezellige haak bedoeling te worden want niet alleen ik haak maar ook mijn dochter van 9 jaar en mijn zoontje van 7 jaar hij vind vingerhaken helemaal geweldig( kan hij zijn eigen lasso’s maken?) Dus deze te gek gave goodie bag zouden wij( vooral dochterlief en ik) HEEL GRAAG WILLEN WINNEN!

 229. Lianne de Vries
  |

  Tjaaaa, iedereen wil dit natuurlijk graag winnen….dus ja…ook ik doe heel graag mee!

  Groetjes,
  Lianne

 230. Anita
  |

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de lancering van je boek! Wat moet dat geweldig zijn. En zo leuk dat je een goodiebag weggeeft. Ik heb al diverse blogs en verslagjes op Instagram gelezen. Ik had ook graag gekomen maar ik woon gewoon te ver weg. Ik doe dan ook graag mee voor de goodiebag.
  Groetjes Anita

 231. Anita Smits
  |

  Waarom persé ik? Geen idee!?

 232. Madeleine
  |

  Wat een geweldige give-away. Lijkt me leuk om het haken te gaan combineren met naaien. Ik doe dan ook graag mee

 233. Liliam Beckers Vaasen
  |

  Hoi Janneke, Wat een heerlijke lancering van je boek. Dit zijn mooie momenten om mee te maken. Alhoewel ik zie dat er al enorm veel mensen mee doen, wil ik graag mee doen en kans maken op deze goodie bag. Op IG volg ik je berichtjes graag en ook dan doe ik weer leuke ideeen op! Heel veel groetjes, Lilian

 234. Yvette Bergsma
  |

  Wat zou dat leuk zijn om de coodiebag te winnen!!! Ik haak al een tijdje allerlei dingen en dan vooral voor kinderen en familie, nu ben ik sinds kort ook begonnen met naaien voor mijn dochter. Dus hoe gaaf is het om beide te combineren met deze gave goodiebag!!

 235. Lindsey
  |

  Oh my… wauw.
  Dit is ongelovelijk hoeveel er wel niet in zit!
  Natuurlijk doe ik graag mee, hoe gaaf zou t zijn.. natuurlijk zit iedereen lekker weg te kwijlen bij t zien van deze foto!

  Ik volg je graag, liefs lindseysophie

 236. Sandra
  |

  Wat een prachtig boek heb je gemaakt! En een heerlijke goodiebag, daar doe ik graag aan mee. Geniet van al het moois zo na je boeklancering!

 237. Ymkje
  |

  Oh wat ontzettend leuk en wat ben je verwend!!!! Super om te zien. Ik kan er altijd zo van genieten, om te zien hoe gewaardeerd je wordt..
  Mocht ik die goodybag winnen zou ik van het garen iets maken voor een lieve vriendin. ze heeft kortgeleden te horen gekregen dat ze niet lang meer heeft.. En ik wil zo graag iets geven waar ze blij van wordt, maar ook waar haar man later nog iets aan heeft. Het is allemaal al moeilijk genoeg. Ik wil er nu dan ook niet teveel aan denken, ze is er nu nog en gaan er nog een mooie tijd van maken.

  Tegeb jou wil Ik zeggen; geniet jij maar lekker na van alles wat je afgelopen weekend meegemaakt hebt!!

  x

 238. ina
  |

  Ojee…. die goodybag ziet er geweldig uit!
  Fijn dat het zo`n mooie dag was, en dat er nog meer mogen volgen!

  groeten van Ina

 239. aafk
  |

  O gaaf! Sinds ik weer helemaal ” aan de haak” ben heb ik op de een of andere manier nooit genoeg wolletjes en patronen. Dus ja ik zou het Super vinden om te winnen. En je boek is fantastisch?

 240. Marjolein Benard
  |

  Ik zou deze goodiebag dolgraag winnen. Niet voor mezelf, maar om weg te geven aan m’n moeder die altijd voor ons klaar staat óf aan m’n zus die het niet zo breed heeft na haar scheiding. Duimen dus maar ??

 241. Manon
  |

  Wat een gave goodiebag!! Ik waag heel graag een kansje. Je boek staat sowieso al op mijn verlanglijstje!

 242. Connie
  |

  ?ik weet niet precies hoe hard ik moet hopen, maar hard hopen zal ik⭐️
  Liefzzzz, Connie

 243. Josien van de Kamp
  |

  Super leuke give away! Ik doe graag mee om te winnen. Boek staat op mijn verlanglijstje.

 244. Corine
  |

  Ik ga de komende dagen heel veel spierpijn hebben van mijn paardrijles (twee maanden niet gereden) en haken is dan het enige wat ik nog kan. Dus ik waag graag een kansje.

 245. Karin Altena
  |

  Jammer ik kon niet ivm vakantie… Was graag aanwezig geweest. De boekpresentatie was nog geen kilometer van m’n huisadres maar ik was in ‘t verre Brabant…

 246. Judith
  |

  WOW wat een super leuke goodiebag. Ik heb nog nooit van m’n leven gehaakt(linkshandig, dus de juf op school kon of wilde het me niet leren) maar nu heb ik toch de scheepjes cal deken gehaakt, met behulp van de video’s, en wat vindt ik het leuk om te doen! Maarjenu is de deken af………… dus het zou wel supergaaf zijn dat mijn tweede haaksel de mooie tas zou zijn.

  Bedankt voor de kans om mee te doen.
  Groet Judith

 247. Evelien
  |

  Oh wat leuk, al veel gezien en gelezen van je boekpresentatie,ik waag een gokje!!

 248. Annemarie
  |

  O wat een gaaf pakket. Afgelopen zaterdag moest ik werken helaas en de afstand is wat ver. Maar heb het allemaal gevolgd via ig. Zag een heleboel mooie foto’s en bloggen voorbijkomen. Doe graag mee met deze actie. Kan ik een hoop mooie cadeautjes van maken 🙂
  Gefeliciteerd met je nieuwe boek en dat er vele mogen volgen!

 249. Corina Wapstra
  |

  Net begonnen met haken. Ben razend benieuwd naar nieuwe technieken en heb behoefte aan inspiratie ????

 250. Carla van Riet
  |

  Oooo daar zit veel in! Wat een leuke give away.

 251. Heika
  |

  Super leuk doe graag mee.

 252. Mieke van der Burgh
  |

  Wat een mooie goodiebag! Zou hem heel graag willen winnen. Daar kom ik de komende herfst/winter wel mee door!

 253. Marina
  |

  Ooh wat geweldig dat je zó verwend ben! Ik ben van plan om je boek te scoren van mn verjaardag centen! Maar deze goodiebag is wel te gek!

 254. Jannie
  |

  Oooh wauw!

  Wat een super gave giveaway en wat een super mooie spullen!
  Wat een mooie kleuren..Ben erg benieuwd naar je boek. Hier zou ik heel veel plezier van hebben! ?

 255. Alice
  |

  WoW, dat is met recht een goodyBAG! En dan ook nog met enorme haak(in)spiratie.

  Daar word je blij van.

 256. Nienke
  |

  Wauw Janneke wat heb je leuke dingen gekregen, wat een feest zal dat geweest zijn! Helaas is het wat ver voor mij, woon helemaal in het noorden. Ik waag heel graag een kans voor die fantastische goodybag, ben net voor het eerst kussenslopen aan het naaien, dus alle tips zijn welkom 😉 en jouw boek lijkt me geweldig!
  Fijne avond en groetjes,
  Nienke (nienkehaakt.blogspot.nl. website vermelding lukte niet)

 257. Chantal Put-Schoutene
  |

  Wat een geweldig boek en wat een mooie goodybag! Ik zou graag aan de slag gaan met al deze leuke spulletjes ik ga duimen ?

 258. Sabine ganga
  |

  Je zal deze droom goodiebag toch maar winnen

 259. Esselyne
  |

  Jeetje echt super gaaf allemaal, wat mag je toch ontzettend trots op jezelf zijn om dit alles voor elkaar te krijgen naast een baan buiten de deur.
  Dit pakket is ook super gaaf om te winnen gezellig delen met m’n vriendinnen van ons haak brei clubje.
  Succes met alles als je weer van je roze wolk af bent.
  Groetjes Esselyne

 260. Wilma
  |

  Van harte gefeliciteerd met je (eerste;) boek! Ik volg je al een hele poos en als je boek net zo inspirerend is als je blog dan kan ik niet wachten met het te lezen….

 261. Femke
  |

  Allereerst gefeliciteerd met je boek. Leuk dat deze droom is uitgekomen.
  Graag doe ik mee met deze winactie, wat een geweldig pakket!

 262. Rietje
  |

  O wat zou dat ontzettend leuk zijn om te winnen. Met veel verlangen heb ik je enthousiaste verhalen gevolgd en genoten van je fotoverslagen. Het lukte mij helaas niet de lange reis naar Rijssen te maken, hoe graag ik ook zou willen. Maar wie weet, wie weet…… Ik zou er dolblij mee zijn!

  Geniet van je succes en alle lieve mensen om je heen. Je hebt het verdiend!
  Lieve groetjes, Rietje

 263. Carolien
  |

  Super leuk dat je nog een goodiebag hebt om cadeau te doen aan 1 van je lieve volgers. 😉 Uiteraard wil ik graag mijn kans wagen. 🙂 Ik zou hem niet voor mij alleen houden, maar eerlijk delen met mijn mama. (zij kan beter overweg met de naaimachine dan ik ;-)) Ook ben ik super benieuwd om je boek eens vast te houden. Hier bij mij in de buurt heb ik hem nog niet tegengekomen in de winkel. (Eerst hou ik het liefst een boek in mijn handen voor ik hem koop)

  Groetjes
  een lieve volger 😉

 264. Myriam Wolters
  |

  Jaaaa ??! Ik kan wel wat haakspiratie gebruiken!

 265. Gerda
  |

  Wat leuk! Jouw blog inspireert me al laat staan je boek!
  Ziet er allemaal heel mooi uit. Doe graag mee…. Enne lukt het niet kan ik het boek altijd nog bij je bestellen!

 266. Nanja
  |

  Allereerst gefeliciteerd met je boekbevalling, boekpresentatie. Zag er superleuk en gezellig uit.
  Je boek staat op mijn wensenlijstje… Komt vast binnenkort in huis.
  Lief dat je goodiebag weggeeft. Ik doe graag mee. Kan er zeker leuke dingen mee maken.

 267. Anneke Peters
  |

  Ik ‘volg’ je al een poosje en vind het altijd zo leuk om te zien en lezen wat je doet en maakt. Vooral ook omdat je uit de buurt komt (nijverdal/ommen)!
  Ik heb al een aantal keer hier in de boekhandel naar je boek gezocht, helaas nog zonder resultaat. De goodiebag waar je boek ook in zit zou super zijn om te winnen natuurlijk!
  Dus ik doe graag mee, en nu maar heel hard duimen! (net als al die honderden dames voor mij haha ?)

 268. Dini
  |

  Wat een leuk idee! Lijkt mij leuk eens iets te winnen en wie niet waagt, die niet wint. Dusssss, ik waag een poging.

 269. Michelle
  |

  Het zou super gaaf zijn om deze goodiebag te winnen! Ik wil graag veel meer creaties maken en deze goodiebag zou erg goed van pas komen.

 270. Joyce van de kerkhof
  |

  Whooohooopieeee wat moet jij een feestgevoel met je meedragen (het staat je goed!) Kei leuk!! Al die gezellige foto’s!
  Hier moet dat exemplaar van Haakspiratie nog in huis komen! Afgelopen weekend is het me niet gelukt dit vrolijke exemplaar te scoren, gaat het me dit weekend lukken? Helemaal happy van zo’n flinke bag!!
  Blijf lekker stralen!
  Lfs van Mez11, Joyce

 271. Sandra
  |

  Wow wat super gaaf!!!!! Dat zou wel super gaaf zijn!!!!! Maar zo te zien ben ik niet de enige 😉 duim duin duim

 272. Patricia
  |

  Jammie, Jammie! Wat een mooie gevulde tas! Ik wordt al gelukkig van een bolletje wol en een lapje stof. Laat staan een, met zorg, gevulde tas vol….. ❤️

 273. annelies Beltman
  |

  Super dat je dit weggeeft. Tsja wat zal ik zeggen bij al het moois wat er al geschreven is. Ben al aan het haken uit het boek. En wat er in de goody ag zit is allemaal extra. Misschien krijg ik het gauw genoeg af om het tijdens onze fair van het Hospice te kunnen verkopen. Opbrengst is gelijk voor het Hospice. Dus hoe mooi zou dat zijn.

 274. Lady Lisabeth
  |

  Wat zul jij trots zijn! Ik zie je overal voorbij komen in de social media; geweldig! Gefeliciteerd met deze geslaagde lancering!!

 275. Tinne
  |

  Ik volg jouw blog al een tijd en geniet keer op keer. Dat er een boek ging volgen voelde ik aankomen :-)) en je mag er super trots op zijn ! Maar … Wat een super mega-fantastisch pakket !!! Meestal laat ik dit alles aan mij voorbijgaan daar ik het steeds een ander gun, maar deze keer loot ik graag mee want wil ook eens lekker verwend worden.

  Lieve groetjes, Tinne

 276. Patricia
  |

  Jammie, Jammie!
  Ik wordt al gelukkig van een bolletje wol en een lapje. Laat staan van een hele grote tas, met zorg, uitgezochte cadeautjes!
  Hier wordt ik super gelukkig van! ❤️

 277. Anneke
  |

  Ooh je boek is zo super leuk! Wat zou ok deze goodybag graag winnen =D ik ga heel hard duimen!

 278. Marikaisa
  |

  Zo mooi om te zien hoe je hebt genoten! En super verdiend! Je boek ziet er mooi uit!
  Ook zou ik graag mee willen dingen voor deze goodiebag! Extra garen en inspiratie is altijd welkom!
  Een extra paar draaiende duimen erbij dus ??

 279. Marieke van Veldhuizen
  |

  O, wat een leuke spulletjes. En heerlijk die tijdschriften boordevol inspiratie voor nieuwe projecten…. en inspiratie is erg welkom, want mijn huidige project is bijna af en ik weet nog niet wat ik daarna wil maken.

 280. Alette
  |

  Ik zou heel graag mee doen voor de goodie bag. Het is tenslotte altijd leuk om een mooie verrassing in de bus te krijgen. Dus dat wordt heel hard duimen ?
  Ik heb het boek natuurlijk al meteen aangeschaft, dus die gaat dan naar mijn mams ? Dan zijn er meteen 2 mensen blij, hoe leuk is dat ?

 281. Marije
  |

  Ha Janneke,

  Al een paar projecten van je site gemaakt, en oa door je site sinds een ruim jaar verslaafd aan haken. Wat een mooie dingen zitten er in je goodie bag! Je boek gaat er sowieso komen, of ik het nu win of moet kopen 😉

 282. Regina Abbink
  |

  Gefeliciteerd met je prachtige boek! Lees en volg je berichten met heel veel plezier. En wat een fantastische goodie bag, dat die zomaar overbleef! Super leuk dat je deze wilt verloten, ik ding graag mee voor deze mooie prijs 🙂

 283. Georgina
  |

  Ik heb het haken onlangs terug ontdekt. Ik vrees dat ik niet meer kan ophouden. Het is inderdaad een verslaving.
  De goodie-bag doet me dan ook dromen.
  Ik woon in België, maar wil met alle plezier de zendkosten betalen!

 284. annelien Lankhorst
  |

  Wat super lief om het weg te geven! Graag zou ik dan ook mee loten. Ik had het liefst zaterdag zelf willen komen maar door een spoed keizersnede en een prachtige dochter is dit helaas niet gelukt. Dochter lief doet het super dus dat maakt alles goed! En met zo’n mooie tas als kado zou iedere haak fan blij zijn!
  Liefs annelien

 285. Brigitte
  |

  Wat een leuk pakket! Daarmee zou ik graag willen starten met haken. Heb net een vest voor mijn man opgezet, maar ben daarna wel toe aan een keer iets anders dan breien. Erg welkom dus, dat mooie pakket.

 286. Linda
  |

  Super. Wat een een leuke give away. Ik zou die graag willen winnen en van je boek mee genieten.

  Groetjes, Linda

 287. Brenda
  |

  Gefeliciteerd met je mooie boek!!! Ik zie al overal hele mooie haakprojecten uit je boek voorbijkomen. Zelf ga ik dan ook graag aan de slag met deze projecten. Daarom waag ik ook een kansje om deze mooie goodybag te winnen.

 288. Anke
  |

  Superleuk. De aanloop naar het event, het meemaken op social-media, het nagenieten. Echt een feestje. Met zo’n fijne, attente cadeautjes die je gekregen hebt, wil je natuurlijk delen. Want geluk delen, is geluk vermenigvuldigen. Ik wil graag mee delen. ?

 289. Hester Stokvis
  |

  Ha Janneke, jouw projecten zijn echt een inspiratie voor heel veel mensen, super! Nog gefeliciteerd met de lancering van jouw mooie boek, was er heel graag bij geweest.
  Had echter iets anders al eerder toegezegd, en: belofte maakt schuld! ??
  Heb al een aantal projectjes uit jouw boek op m’n lijstje staan en loot dan ook heel graag mee

 290. esther vogelaar
  |

  hoi janneke, wat een geweldig succes is je boek , nu al !!! ik heb zoveel mooie foto’s van de boeklancering van afgelopen zaterdag gezien met een stralende janneke erbij !! ik zie al heel veel reacties op de goodie bag, daar ben je zomaar een poosje mee bezig om alles te lezen! ik wil toch graag een kansje wagen omdat ik helemaal verliefd ben op de tas die erin staat en die heleen zo mooi in het geel heeft gemaakt en ingrid in het donkerblauw met taupe. voor nu rust lekker uit na alle drukte en groetjes van esther (essiebirdies )

 291. Mieke
  |

  Wat een toffe goodie bag!! Helaas nog nooit iets gewonnen… Hier zou ik super blij mee zijn. Genoeg inspiratie om uit te halen!

 292. Maaike
  |

  Terug van vakantie (2 weken geen internet even aan het bijlezen?, veel gehaakt dat wel) dit pakket wil ik wel graag winnen.

 293. Manon
  |

  Al vanaf het moment dat je postte op IK dat je eraan dacht om een eigen haakboek te gaan schrijven heb ik je heel goed in de gaten gehouden! Was zo benieuwd naar je boek!!!
  Ik wil graag beginnen met earlybirds te haken voor de stichting met dezelfde naam, dus jouw goodiebag zou ik voor dit geweldige initiatief gaan gebruiken!

 294. Judith
  |

  Zo superleuk deze goodiebag, ik had zo graag willen komen, maar moest helaas werken.

 295. Jolanda van leeuwen
  |

  Wouw dat zou gaaf zijn!! Ik volg jipbyjan altijd ga er echt even voor zitten om je gezellige blog te lezen en dan nu winnen?! Heel graag?

 296. Ingrid Bouwman
  |

  Ooooh, wat zou ik dit pakket graag winnen!!!! Lijkt me helemaal geweldig 🙂

 297. Dorine
  |

  Zoooooo….jij bent heel lekker verwend! Leuk zeg…
  Ik ben je gaan volgen omdat ik je boek bij de bibliotheek kon reserveren. Later toen ik op Google zocht naar je, zag ik je blog staan! Echt superleuk boek.
  Ik zou de rijk gevulde tas aan mijn collega willen geven. Ik waardeer haar enorm! Wie weet…

 298. Els ten Ham
  |

  Heel gaaf om alles over je boeklancering te lezen! Ik heb je boek ook en vind hem te gaaf.

  Ik herken het dat je kasten vol liggen. En daarom wil ik graag een kansje wagen om deze goodybag te winnen voor mijn vriendin (Fiona) die deze week 2 pleegkinderen heeft gekregen. Ze haakt ook graag en vind dat ze wel iets leuks ‘verdient’ heeft 🙂
  Groetjes CreatingEls

 299. Sanne
  |

  Wow! Wat een hoop reacties! Ik zou graag mee willen dingen in de goodiebag en dan eerlijk gezegd niet voor mezelf, want ik heb je boek vrijdag gekocht voor mn verjaardag, maar voor mn lieve moeder, want die kan heel goed met het naaimachine overweg en haken heb ik van haar geleerd. 🙂 Los daarvan Is het altijd fijn je moeder een cadeau te mogen geven 🙂

  Je boek is ontzettend tof!!! Ik ga nog even op zoek naar die te leuke hartenspeldjes.

 300. Janneke
  |

  Dit is geen goodiebag, dit is een tas vol geweldige inspiratie, een echt kado! Wauw!
  Ik loot dan, net als veeeeeeelen met mij, heel graag mee!

 301. Grietje
  |

  Wat een prachtige goodie-bag!! Haken is mijn meest grote hobby, dus ik zou ‘m heel graag winnen ? Fingers crossed…………

 302. Bernadet
  |

  Ja, die zou ik graag willen winnen! Heb gister m’n haakproject afgemaakt en ben in voor een nieuw project. Zou ook wat aan m’n haakvriendin geven, kunnen we samen haken.

 303. Kyra Schaddelee
  |

  Wow wat een supergave goodiebag!! Ik haak al jaren en pas sinds kort Instagram ontdekt waar ik weer heerlijk veel inspiratie opdoe..wat zou t leuk zijn om hier mee aan de slag te kunnen!! Doe heel graag mee!!

 304. Eveliene
  |

  Als je het kunt dromen, kun je het ook doen!?

 305. Birgitta van Keulen
  |

  Wat n leuk kado!! Ik ben ook pas begonnen met handlettering en heb t boek vandaag ontvangen. Haken is en blijft natuurlijk mn grootste passie maar handletterig komt dichtbij!

 306. Marijke van Rensch
  |

  Jaaaa heel graag!!!

 307. Marlinda
  |

  Wauw wat fantastisch lief dat je deze goodiebag weg gaat geven! Ik doe heel graag mee.

  Warme groet, Marlinda

 308. Jose
  |

  Honderden reacties, allemaal even lief of even inspirerend… Ik vind het gewoon top dat je iemand blij wil maken! En het zou helemaal TOP zijn als het iemand uit het meest noordelijke dorpje in NL (op t vasteland) zou zijn! Toevallig ken ik daar wel iemand die daar héél blij mee zou zijn… 😉 De dagen worden alweer wat korter dus meer tijd om de haaknaald en mn net gekochte naaimachine erbij te pakken! De boeken zouden dus heerlijk van pas komen!
  Liefs!

 309. Corry Willems
  |

  Dag!
  Gefeliciteerd met je boek! En ook met de landleven deken, zo mooi vind ik die. ik heb me tot nu toe kunnen beheersen.. er ligt nog zoveel.. Maar mooi is het! (toch maar kopen dan??)
  En o wat zou ik blij worden van die goodie bag..:) Een boekje om te lezen en laten lezen tijdens ons haak en brei café.. Naaipatroontje om nieuwe inspiratie op te doen.. een bolletje katoen al aanvulling op mijn granny restjes deken.. een bolletje wol om iets te breien voor mijn kleindochtertje een mandje om al die rommeltjes in op te ruimen.. MAAKMEBLIJ:) (of iemand anders die er vast ook heel blij van wordt.) Hartelijke groet, en ga vooral verder met patronen ontwerpen en delen en blogs schrijven.. Corry Willems

 310. Dewi
  |

  Oef, al 246 reacties voor me… Dat wordt een taaie kluif, maar het pakket is zó leuk dat ik erg graag meedoe en de ‘strijd’ met al die lieve medehaaksters aan ga haha! Ik heb nog geen exemplaar van je mooie boek bemachtigd, wat zou het gaaf zijn om hem te winnen! Laat ik nou zondag ook nog jarig zijn (Echt! Geen grapje!).
  Veel succes met je boek Janneke, ik volg je met veel plezier op Facebook en Instagram!

  Lieve groetjes,
  Dewi
  (IG: @dewikoomen)

 311. Annette
  |

  Wat een geweldige goodiebag! Hier wordt een haak en naai fanaat als ik helemaal blij van! Doe graag mee!

 312. Valerie Veldstra
  |

  Wat leuk!!! Ik heb je boek meteen gekocht toen het uit kwam en heb al een paar projecten geselecteerd die ik leuk vind om te maken, waaronder de wiebertjestas. Hele mooie manier van in dit geval ruiten aan elkaar maken. Zeker een joining methode om te onthouden.

 313. Miranda
  |

  Ohhhhh wat zou ik die graag willen winnen……..

 314. Kim
  |

  Voor mijn lieve moeder die druk aan het breien en haken is voor ons kleine wondertje dat in Januari komt. Wat zou ze hier blij mee zijn!

 315. Annerie
  |

  Gefeliciteerd met je boek! En wat een leuke goodiebag, zou hem graag willen winnen.

 316. Gidy lavrijsen
  |

  Wat een super gave goodiebag en wat lief dat je die verloot . Ik doe heel graag mee

 317. Alie Zijlstra
  |

  Ja waarom kans maken..
  Gewoon omdat het me leuk lijkt nieuwe garens wol en katoen te ontdekken. En natuurlijk heel nieuwsgierig naar Haakspiratie en andere leuke boeken. Een onverwacht kadootje voor jezelf wie zou daar niet blij van worden!?

 318. Esther
  |

  Wauw wat een gaaf pakket. Op het moment druk met van alles te naaien voor de geboorte van ons derde kindje begin oktober. Maar wat mis ik het haken. Heerlijk om het straks weer op te pakken. En helemaal met deze leuke dingen.

 319. sonjah
  |

  Oh wat een leuke dingen zitten er in. Ik doe graag mee. En nu maar duimen dat ik de goodiebag win..

 320. Janet
  |

  Ik volg je, volgens mij, inmiddels overal (blog, IG, FB). Jij maakt zulke mooie, leuke dingen. Echt een inspiratiebron voor mij. Waarom ik heel graag mee wil doen, is om het haken te combineren met naaien met patronen en uitleg van jou. Een prachtige, goed gevulde goodybag, dus ik doe heel graag mee.

 321. Sandy
  |

  Superleuke give away, ik doe graag mee. Ik zag laatst jouw aflevering bij Koffie en Wol en herkende mezelf in jouw verhaal, inspirerend! Erg benieuwd naar jouw boek.

 322. Marjolein
  |

  Oh wow! Wat een mooi pakket. Dat wil ik wel winnen. Ik zit mij al zo lang te verlekkeren aan al die leuke projecten. Dan kan ik ook echt eens gaan starten!

 323. Ellen Wortel
  |

  Oh, ik kan wel wat haakspiratie gebruiken nu ik weer begin! Was even een tijdje lastig door het krijgen van een wondertje, maar ik krijg weer wat meer tijd gegund en daarom wil ik graag weer vol aan de slag! Maar met wat?

 324. Janneke
  |

  Aaah zo leuk allemaal! Ik denk dat ik ook maar een blog moet beginnen, die feestjes zien er zo gezellig uit! Tot ik zover ben doe ik graag mee met deze winactie om thuis toch een beetje van de sfeer te proeven ♡

  En natuurlijk supegrefeliciteerd met je boek naamgenootje!

 325. sandra kuijpers
  |

  Wauw, superleuke actie! Ik doe graag mee!..haken is mijn grote hobby en sinds 2 weken ben ik begonnen met naaien…deze goodybag en jouw boek brengt dat samen ☺ ..

 326. Zehra
  |

  Wouw, wat een super mooie pakket!!
  Ik doe ook heel graag mee en wie weet ☺?

 327. Haakdiva
  |

  Dag Janneke, Wat heb je toch een heerlijk en vooral inspirerend boek ge(h)maakt. En tsja…dat verwenpakket: I love it!! Need I say more?

 328. Mannie van den Noort
  |

  Zou graag zo’n mooie goodybag winnen
  Weer leuke ideetjes opdoen.

 329. Myrthe
  |

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je boek!
  Ik doe graag mee :). De goodiebag zou een geweldig verjaardagscadeautje zijn (dit weekend ben ik namelijk jarig). Op naar een jaar vol haakspiratie!

 330. Henriette Koster
  |

  Wat een leuk idee. Ik was zarerdag niet in de gelegenheid om te komen. Volg jecal een tijdje en zie zoveel mooie dingen voorbij komen. Nu maar duimen en anders snel naar het Wolhuis om je boek aan te schaffen.

 331. Kim Kramer
  |

  Wat een onwijs gave goodie bag! En wat zou ik graag de gelukkige winnaar ervan zijn! Sinds 2 jaar het haakvirus goed te pakken, met dank aan mijn schoonzus 🙂 Door te haken vergeet ik echt even alles en iedereen om me heen en hoe leuk is het als je dan je eigen hand made projectjes kunt vasthouden, gebruiken of weggeven! Love it! De combinatie met naaien lijkt me zo onwijs gaaf maar is iets waar ik nog geen ervaring mee heb. Deze goodiebag zou me goed op weg helpen! Ik doe dus graag mee!

  Succes nog met je boek!

  Kim Kramer (IG: k.i.m.c.r.e.a.t.e.s)

 332. Anja van Diemen
  |

  Oohhh helemaal onderaan er zijn al honderd liefhebbers voor mij, voor dit mooie haakpakket. En dat is niet zo gek!!! Ik ga het toch proberen misschien heb ik geluk!!

 333. Heidi
  |

  Zoo jammer dat ik het niet redde zaterdag om langs te komen! Je boek heb ik al besteld maar die zou ik dan aan kim hierboven doorgeven! De goodybag met prachtige materialen oooh die zou gaaf zijn! Ik loot graag mee!

 334. Germaine Smit
  |

  Gefeliciteerd met je mooie boek. Ik snap niet waar je de tijd vandaan haalt naast je werk en gezin, maar bedankt, want van jouw werk krijg ik heel veel haakspiratie 🙂
  En natuurlijk wil ik ook een kans maken op de goodiebag.

 335. Ria
  |

  Wat een superleuke goodiebag. Het lijkt me geweldig om weer eens andere dingen uit te proberen

 336. Monique
  |

  De afgelopen 8 jaar ben ik heel druk geweest als voorzitter van de wijkvereniging met het organiseren van diverse jeugdevenementen. Hier heb ik vorige week afscheid van genomen, omdat ik graag meer tijd en energie wil besteden aan mijn andere liefde; haken! Ik ben zelfs al voorzichtig aan het bloggen geslagen, leuk! Ik krijg altijd (te?) veel inspiratie van jouw leuke blogjes en foto’s op Instagram. Bedankt daarvoor en van harte gefeliciteerd met je leuke boek. Deze goodiebag zou me alvast een duwtje in de goede richting geven om met een heleboel leuke ideeën aan de slag te gaan.

 337. Dorine
  |

  Je boek staat bovenaan mijn wensenlijstje: haken en naaien zo’n mijn hobby’s, dus een combi is ideaal! Je goodiebag komt dus zeker van pas. En ik kijk vanuit huis tegen Duitsland aan, dus verzenden is geen probleem ?.

 338. Lida van Paridon
  |

  Jeetje wat n reacties !!Ben nu samen met m’n nichtje Lidy Nooij een weekje op texel heerlijk aan t haken! Geïnspireerd door haar ook begonnen aan de wiebertas; in blauw/groene tinten voor kleindochter Juliette en wat zou het fijn zijn als ik die geweldige goodybag win en dan ook zelf met al die mooie materialen aan de slag kan gaan!!!(washetmaarvastzondag??)

 339. Elsbeth van Rhijn
  |

  Ik kon bijna niet geloven dat je een goodiebag weg geeft! Wat super leuk.. ik zou ehm heel graag winnen. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken voor t haken en naaien :)!!
  En zondag ben ik jarig en word ik 30.. toch super leuk om dit kado te krijgen??!!

  Leuk om je te volgen op fb! Ik lees je berichten met plezier.. dank daarvoor!

 340. Chantal Aspers
  |

  Wat een leuke goodie bag , ik zou graag kans maken. Ik geniet altijd van je bloggs lekker inspirerend en leuk om te lezen wat je allemaal doet en voorbereid voor je boek. Ik vond het jammer dat het iets te ver weg was voor mij om te komen, maar hoop snel je boek in huis te hebben heb van andere al erg leuke dingen gehoord. Wens je heel veel succes en op naar een volgend boek

 341. Sandra
  |

  Ik vind het zo jammer dat ik niet naar de boeklancering kon komen omdat ik nog op vakantie was. Dus heb ik nog niet eens de kans gehad om jouw boek te bekijken. Wie weet maak ik een klein kansje om het te winnen en toch nog na te kunnen genieten van jouw geweldige boekpresentatie. Gefeliciteerd in ieder geval met een zo te zien succesvolle dag!

 342. Vanessa
  |

  Hoi hoi wat lief om je goodiebag weg te geven.
  Ik zou hem supergraag winnen. Ben wel uit België dus maak hopelijk ook kans. T zou eens iets anders zijn dan te kopen. My fingers are crossed ..

 343. Christel
  |

  Gefeliciteerd met je boek. Heb de lancering gevolgd via Facebook en daar hele gave door jou gehaakte werkjes gezien. Ik kan nog niet goed haken, maar wil het erg graag leren. Hoe gaaf zou het dan zijn om de door jou aangeboden goody bag te kunnen.

 344. Yvette
  |

  Hoi Janneke,
  Wat was het leuk om jouw reis naar de totstandkoming van dit boek te volgen! Het was heel inspirerend om te lezen hoe je ervoor koos te doen wat je écht wilde en je mag trots zijn op het resultaat 🙂
  Het boek staat al hoog op mij verlanglijstje, maar ik waag eerst graag een gokje om dit waanzinnige pakket te winnen! Heb zomaar het idee dat dit mij weer genoeg zal inspireren om de haaknaald op te pakken en aan een tof nieuw project te beginnen voor in ons nieuwe huis.
  Groetjes Yvette

 345. Barbara
  |

  Oh zo’n mooie goodiebag, die wil ik graag winnen. Gewoon omdat…

 346. Manon
  |

  Wat een leuke giveaway! Ik zou mijn moeder heel erg verwennen met dit pakket. Naaien is haar hele leven al 1 van haar passies en haken en breien doet ze ook al super lang wat is er dan mooier om haar door dit prachtige boek alles samen te laten komen.

 347. Frédérique
  |

  Gefeliciteerd met je boek! Ik maak graag kans op de goodiebag.

 348. Leidy Slagman
  |

  Sinds 2 jaar met plezier aan het haken maar mn naaimachine komt al jaren alleen maar voor de dag ( na lang moed te verzamelen ) voor verstelgoed. Terwijl ik vroeger toen de kinderen klein waren hun hele garderobe naaide . Haakspiratie zou me vast weer achter de naaimachine krijgen?

 349. Ellen Kuppens
  |

  Geweldig zo’n mooi cadeautje voor jezelf. Ik doe vermoede pogingen om lief te zijn voor mezelf. Lukt nog vaak niet. Maar dit is 1 van de goede pogingen??

 350. Anita Diepeveen
  |

  Ik kijk mijn ogen uit van wat er allemaal verloot wordt.
  Het lijkt wel kerst en sinterklaas tegelijk 😉
  Mijn handen beginnen al te jeuken om aan de slag te mogen gaan

 351. Lisette Eikmans
  |

  Wow wat veel reacties al, logisch met zo’n fantastische giveaway. Toch wil ik graag een kansje wagen want als je het niet doet win je nooit wat!

 352. suzan
  |

  Super wat een mooie goodybag. Deze wil ik graag winnen.

 353. Sandra Tijink
  |

  Wat een gave goodiebag. Hiermee kan.ik mijn nieuwe hobby mooi vormgeven. Moet nog veel leren op haakgebied, maar met deze producten komt het vast goed.

 354. elies
  |

  Wat lijkt me dat leuk om zo’n mooie goodybag te winnen.
  Ik heb net je “wieber kussen” af, fantastisch en zeer ontspannend om mee bezig te zijn!

 355. Corrie
  |

  Prachtige tas. Had al een heel verhaal getypt?Maar dat ging mis doordat ik me abonneerde op de nieuwsbrief? Woon in Zweden voor een jaar ivm werk van mijn man. Daar de donkere dagen hier al eind september beginnen zou ik me met de inhoud heerlijk kunnen vermaken. Groetjes uit Sodertalje ??

 356. Laura
  |

  De combinatie van haken en naaien vind ik fantastisch! Al dat nieuws uitproberen, heerlijk. Wat zou dat een vereenzamen voor mama zelf zijn! Waar dan weer van alles voor de kinderen uit voort komt waarschijnlijk ?

 357. Linda
  |

  Wat een leuke blogpost. Ik kon er helaas niet bij zijn op je feestje. Gefeliciteerd met je mooie nieuwe boek.
  Ik maak heel heel heel graag kans op de goodiebag 🙂

 358. Lein
  |

  Wat lief om de goodybag te verloten! Er zitten wel errug leuke dingen in. Je kunt zo aan de slag! Daarom loot ik graag mee!

 359. Annemargriet
  |

  Wat een prachtige goodiebag, dus ik doe heel graag mee.

 360. Ilse
  |

  Prachtig initiatief, leuke goodiebag, tof, doe zo verder !!!!

 361. Masja
  |

  Oh my!? Zelden zo graag iets willen winnen! Je boek lijkt me te gek en de rest van de inhoud vd goodybag klinkt ook fantastisch! Ik doe graag mee!??

 362. Marlies Hendriks
  |

  Wauw…..supergaaf die goodybag, en ik zou hem natuurlijk heeeel graag willen winnen. Al zoveel leuke reacties heb je erop gekregen, weet eerlijk gezegd niet wat ik daar nog aan toe moet voegen….. Wil toch graag reageren om kans te maken !
  Leuke, hippe, en eigentijdse ideetjes heb je…. volop inspiratie dus!

 363. Marieke Feller
  |

  Wat een prachtige goodybag geef jij weg..ik zou graag in aanmerking komen voor die fantastische prijs

 364. Truus
  |

  Natuurlijk wil ik ook meedoen aan deze Give away. Het ziet er prachtig uit. Ik ben al aan het duimen!

 365. Jeanette Renting
  |

  Oh, er zijn al veel deelnemers, maar de inhoud ziet er dan ook wel heel goed uit. Waag toch maar een kansje.

 366. Nina
  |

  Ow wat een leuke hebbedingetjes. Leuk om onze vouwwagen mee op te pimpen. Ik loot graag mee?

 367. Marieke
  |

  ? wat een super goed gevulde goodiebag. Dit zou een super leuk verlaat verjaardagscadeau voor mij zijn. Anders ben ik genoodzaakt om het boek van mijn verjaardagscentjes te moeten kopen ?

 368. Anita
  |

  Oh…wat zou het super zijn om die goodiebag te winnen; de inhoud ziet er geweldig uit. Ik volg je altijd met veel belangstelling op Instagram, Twitter en Facebook (en lees je blog natuurlijk). Ook heb ik naar de uitzending van Koffie & Wol gekeken waar je zo enthousiast vertelde over al je creativiteit en het boek waar je toen nog volop mee bezig was. Heel veel succes met alles en dat het boek een groot succes mag worden!

 369. Willemien Diedreing
  |

  Ik zou het heel leuk vinden om de dit gave away pakket te winnen.Kan ik leuke ideeen op doen als a.s oma van mijn eerste kleinkind.

 370. Mirjam S
  |

  Gefeliciteerd met je boek!! Lijkt me super om te winnen.. Haken doe ik erg graag en het is gelijk een goede reden om weer achter de naaimachine te kruipen.

 371. Gerda van der Vorm
  |

  Het zou erg leuk zijn om deze goodiebag te winnen. Ik geef de goodiebag dan aan een lieve vriendin die ziek is. Ik ben onder de indruk van je boek en al je mooie creaties?

 372. Trijntje (Little Train)
  |

  Super dat je zaterdag zo’n geweldig feestje hebt gehad. Het kan ook haast niet anders.? Ik doe heel graag mee!
  Groetjes

 373. Wendy van Delden
  |

  Onder je vorige blog heb ik je al gefeliciteerd en verteld dat je boek boven aan mijn verlanglijstje staat. En dat staat hij momenteel nog steeds 😉 het winnen van zo’n geweldige goodybag zou dan ook helemaal SUPER zijn. Heb ik toch nog een beetje het gevoel dat ik er bij was…….want het deelnemen aan zo’n bloggers meeting/feest/workshop is een stille wens van mij. Lieve groet, Wendy

 374. Yvon
  |

  Jaaaa héél graag! Fijn inspiratie maar vooral het boek! ? Groetjes

 375. Annabel
  |

  Wat ziet het er gezellig uit en wat ben je heerlijk verwend! Ik zag op instagram ook al die leuke theekopjes voorbij komen, super zijn ze!! Ben inmiddels wel heel benieuwd geworden naar je boek, vind dat poefje ook zo leuk! En ik doe heel graag mee voor de goodybag, wat zitten daar fijne spullen in zeg 🙂

 376. Jolanda
  |

  Wauw, wat een super leuke gevulde tas. Ook ik wil graag een kansje wagen!

 377. BY JM
  |

  Oh, wat een feest heb je gehad! En wat een hoop leuks zie ik op blogs en insta voorbij komen.
  Graag waag ik net als alle voorgangers een kans voor zoveel leuks. Inclusief je boek, dat zou echt te gek zijn!

 378. Annemieke Verlinde
  |

  Al een poosje volg ik je op Facebook en je blog. Het klinkt allemaal erg gezellig. Ik ben sinds 2 jaar haakverslaafd en kan dus altijd haakspiratie gebruiken! Zou superleuk zijn om de goodiebag te winnen! Heel veel succes verser met je blog en met haken natuurlijk!

 379. Eline
  |

  Er zijn van die dagen dat alles niet zo loopt als je zou willen. Vandaag had ik zo’n dag. Na zo’n dag is het fijn om thuis te komen, gewoon even je haakwerk te pakken en te ontspannen. Kortom een gevulde goody bag is hier wel op zn plek. Zodat ik heerlijk kan blijven haken

 380. Christel
  |

  Ondanks de overweldigende hoeveelheid reacties waag ik toch ook nog maar een kansje. Het is zo’n geweldig leuke actie en wat zitten er geweldige dingen in het pakket! Wie weet heb ik geluk 🙂 Heel veel geluk met je boek, Janneke. Ik heb het in elk geval voor mijn verjaardag gevraagd.

 381. Annouchka De Man
  |

  Dit lijkt me het ideale cadeau om de herfst in te gaan en daar heb ik gerust wat verzendkosten voor over ?.

 382. Karin
  |

  Hoi Janneke,
  Als eerste gefeliciteerd met je mooie boek! En wat is er nou mooier dan zo’n goed gevulde goodiebag winnen waar jouw mooie boek bij in zit. Het is een feestje om zoiets te winnen?.
  Ik ga heel hard duimen…???

 383. corner de toom
  |

  Op tv heb ik je al eens gezien,wat maak je erg mooie haakwerken.
  Ik vind de combinatie zo leuk,haken en naaien.Naaien kan ik niet goed,dus daarin kan ik nog veel van je leren.
  Je boek is ook heel duidelijk beschreven,zag ik in de handwerk winkel.
  .Succes verders

 384. Brigit (Gittepetit)
  |

  Nou, ik ben reactie 386 zag ik… Maar ik waag toch een kansje. Wat hebben we heerlijk kunnen meegenieten van jouw feestje zeg! Ik heb wat gezellige foto’s, goodiebags en prachtige speldenkussenkopjes voorbij zien komen. Achteraf dan toch best spijt dat ik niet gegaan ben. Maar ja, keuzes hè? Het hele leven zit er vol mee. Maar ik beloof je dat ik er bij de lancering van je volgende boek zeker bij ben. Ga vooral door met mooie dingen bedenken en maken Janneke, want daar hebben wij allemaal plezier van.
  Liefs,
  Brigit.

 385. Kitty
  |

  Graag doe ik momenteel deze mooie goodiebag te winnen en lekker te lezen en te fred belendende met al dat moois en dat je nog veel moois mag maken want dat doe je al jaren bedankt daar voor. Misschien kan ik nog wat stofjes van je gebruiken die ooit van je kocht en erg zuinig op ben.

 386. Margaret
  |

  Na al je harde werk voor jouw boek is het niet de tijd van genieten, van verwend worden, van leuke reacties krijgen. Zo te lezen eerst met een klein groepje. De speldentheekopjes laten een beetje zien hoe gezellig jullie het hadden. Daarna vier je de lancering van jouw boek met allemaal mensen voor wie jij jouw boek tenslotte hebt gemaakt.
  En dan begint daarmee ook het in vervulling laten gaan van jouw tweede doel: een bijdrage voor het door jou gekozen goede doel. Mooi gedaan!
  Ik hoop dat die goed goodiebag ook bij iemand terecht komt die het echt goed kan gebruiken als steuntje in de rug.

  Lieve groetjes en veel succes met de verkoop van jouw boek, Margaret

 387. Gerriette
  |

  Oeh wat een prachtig gevulde goodybag! En wat zou ik die graag winnen. Nu m’n man vanwege een zware operatie aan z’n knie aan huis gebonden is, geniet ik er nog meer van om een mooi project te haken. En met nog een maand of 7 revalidatie voor de boeg, zou dit pakket heel goed van pas komen!

 388. Karin
  |

  O jeetje, superspannend dit…….lijkt me top om te winnen!

 389. Karin
  |

  O jeetje wat leuk en superspannend …..lijkt me top om te winnen!

 390. Ria Kassenberg
  |

  Aller eerst van harte gefeliciteerd Janneke! met je mooi boek en ik wil het wel winnen.
  Ik ben over een kwartiertje jarig dat zou leuk zijn zo gaaf kado.
  geniet jij nog maar lang na van je leuke middag ik geniet van de mooie foto,s ziet er zo gezellig uit
  groetjes Ria

 391. Tamara de Graaf
  |

  Gefeliciteerd met je prachtige boek Janneke. Wat een ? feestje ?maak jij van alles met al je mooie verfijnde DIY projecten. Van groot tot klein, stuk voor stuk om blij van te worden!
  Ik heb je boek al in huis, dus die zou ik cadeau doen aan mijn lieve vriendin en de rest van de inhoud komt ook 100% op z’n plekje terecht. Uit het naaiboek kan ik vast een hoop leren ?
  Duimen maar! ? Groetjes Tamara

 392. Helma
  |

  Jee… Gevonden!!
  Na lang rondneuzen op je site, wat absoluut geen straf is? Heb ik ook de mogelijkheid gevonden om een berichtje achter te laten. Wat een reacties zeg.. Deze tas is de kers op mijn taart, graag doe ik mee met deze fantastische actie!! Ps ik heb ook een bericht op Facebook achtergelaten☺️

 393. Tessa van Weert
  |

  Wauw wat een ontzettende leuke win actie ? Heel graag zou ik deze mooie goodybag willen winnen ❤️ Weer leuke nieuwe inspiratie

 394. Romy
  |

  Ooo WAUW!! Wie wil dit prachtige pakket nou niet winnen? Ik in ieder geval wel ✌
  Xxx

 395. Rianne
  |

  Wow! Ik wil nog heel graag leren naaien, en hoe perfect is het als je dat dan kan combineren met haken?! Ik heb er helemaal zin in met jouw boek!

 396. Monique Olierhoek
  |

  Jeetje wat n leuke goodiebag is dat, ben sinds n kleine 2 jaar verzot op haken, m’n man zit meer dan de helft van het jaar in het buitenland en wat doe ik s’avonds als ik alleen thuis zit, je raad het al, ik haak en zou die leuke tas erg graag willen haken hoor. Op goed geluk dan maar want wie niet waagt, die niet wint !!!

 397. Annet
  |

  Hier een Nederlandse Canadees die graag haakt, maar alleen Nederlandse blogs en IG volgt…wat hebben jullie een keus aan prachtige katoen, wol en stoffen. Al ons bezoek neemt wat mee en ook als we zelf naar NL gaan

  • Annet
   |

   Hier een Nederlandse Canadees die graag haakt, maar alleen Nederlandse blogs en IG volgt…wat hebben jullie een keus aan prachtige katoen, wol en stoffen. Al ons bezoek neemt wat mee en ook als we zelf naar NL gaan, worden de koffers gevuld. Wat een goodie bag, kan ik alleen maar van dromen!

 398. Danielle
  |

  Wat een leuke bag! Zou ‘m graag winnen om met m’n haakvriendinnen van de donderdag uit te proberen!

 399. Ingrid
  |

  Binnenkort ga ik op vakantie…heerlijk om in de auto mee te nemen en de leuke tas door te pluizen, zou zeer welkom zijn !

 400. Jackelien Brinkman
  |

  Die goodiebag wil ik wel winnen! ? altijd leuk toch..

 401. Bianca kers-geraats
  |

  Gefeliciteerd met je nieuwe boek en wat een leuke actie ! Wil graag kans maken op die super gevulde tas

 402. Christine
  |

  Dit wil iedereen toch winnen, ik ook graag hoor.

 403. Marie-Thérèse
  |

  Wat een geweldig idee om te delen als je veel hebt!!
  Wat een geweldig idee als ik de gelukkige ben die het mag ontvangen! ?

 404. ine
  |

  Graag doe ik ook mee, alhoewel de kans wel erg klein is met zoveel fans…..Heb er de kosten voor verzenden graag voor over hoor, ☺

 405. Rowena van maaren
  |

  Wat een waanzinnige goodiebag.
  Ik zie dat er al heel veel reacties zijn dus ik acht de kans klein dat ik win maar ik ga toch een poging wagen. Ik kan wel vertellen wat ik ermee wil gaan doen maar dat lijkt me toch logisch. Fijn op de bank al het leesvoer doornemen en dan lekker aan de haak?
  Ik ga duimen vast voor mezelf ?

 406. Annelies van Huissteden
  |

  Fijn….om te hebben als ik mijn lieve kinderen en man mis als 13e naar Amerika vertrek voor twee a drie maanden.❤

 407. Jolanda
  |

  Wat een goddie bag zeg zo wat gaaf. Niet geschoten is altijd mis dat is één ding wat zeker is dus ik waag een kansje zoals heel veel anderen dat doen.

 408. Marleen
  |

  Allemaal garens die ik nog niet eerder heb gebruikt en andere leukigheidjes, dus het lijkt me een hele fijne goodiebag. Ik help graag met opruimen.

 409. Sanne
  |

  Wat een super gave goodiebag!! Die zou ik heel graag willen, ben ontzettend benieuwd ook naar je boek. Ik vind haken heerlijk en nieuwe inspiratie met al deze mooie spulletjes is helemaal leuk!

 410. Maartje
  |

  Het zou geweldig zijn om uit al die namen mijn naam getrokken wordt om deze geweldige goidiebag te mogen ontvangen………..

 411. ingrid k.
  |

  Hey janneke, ik doe ook graag mee.
  Nog gefeliciteerd met je boek.

  Ingrid xx
  Myfunkycrochet.blogspot.be

 412. Marjoke
  |

  Fantastisch! Welke haakster wil er nu niet zo’n gaaf pakket winnen. Wat een geweldige traktatie zou dat zijn!

 413. Kelly
  |

  Wat een gave goodybag! Wat was ik er graag bijgeweest om je boek te bewonderen… Maar helaas had mijn lichaam die dag andere plannen ? Het Wolhuis lijkt me ook een erg leuke winkel, misschien iets om in mijn vakantie naar toe te gaan. Ik doe graag mee!

 414. Viviane
  |

  Wat een prachtige goodiebag!! Wat zou ik een gat in de lucht springen mocht ik deze winnen. Ik zou me er alvast mee uitleven!! Ik wens je verder nog heel veel succes!!
  Groetjes

 415. Evelien
  |

  Wauw, wat een pracht pakket! De vakantie voorbij, weer aan het werk en dan ´s avonds lekker met dit pakket aan de slag. Dat lijkt me wel wat! Ik waag graag een kansje. Fingers crossed!

 416. Esther Hoomoedt
  |

  Gefeliciteerd met je nieuwe boek! Ik ben een groot fan van jouw blog en van jouw inspirerende foto’s op FB!
  Zo’n geweldige goodiebag vol Jip by Jan inspiratie lijkt me dan ook geweldig om te winnen! Zeker als je je bedenkt dat er hier in Singapore op haakgebied niet veel te verkrijgen is! Als er bezoek uit Nederland komt dan gaat er altijd een bestelling van het Wolhuis mee deze kant op! 😉

 417. Stina
  |

  Wat een superbag. Hou van haken. Heerlijk ontspannend en zo leuk om te zien dat uit een bol wol wat eigenlijk nog niks is zo een mooie deken/tas/sleutelhanger/enz komt. En dat naaiboek lijkt me ook heel leuk. Wil al langer eens kijken of dat ook voor mij is. Heb ooit een naaimachine gekregen van mijn moeder maar nooit echt wat mee gedaan dus dit zou het laatste duwtje zijn om dan toch eens echt er iets mee te gaan doen.

 418. Teuni
  |

  Ik heb het haken pas in de vakantie ontdekt, ben dus nog een beginneling, dus hoe leuk zou het zijn om de Goodiebag te winnen. En fanatiek verder te gaan!!

 419. Annie
  |

  Een leven zonder haken, kan ik mij niet meer voorstellen. Elk vrij moment pak ik de haaknaald.
  Ik ben inmiddels 63 en heb jaren gebreid, maar ik ben zo blij dat ik de haaknaald weer opgepakt heb.
  Dit een beetje op aandringen van mijn jongste dochter. Breien is toch ouderwets. 😉

  Het zou ontzettend leuk zijn om deze goodiebag te winnen. Mijn duimen draaien …

  Liefs, Annie

  Oh ja, ik heb inmiddels ook een eigen FB-pagina. (Handmade with Yarn)
  Hoezo 63 is oud …. 🙂

 420. Greetje
  |

  Oeh…. ik waag een gokje, wat een gave Goodybag!!!!!!!!!

 421. Desiree
  |

  Gefeliciteerd met je geweldig leuke boek. Fijn dat het een groot succes was zaterdag!!!
  Je maakte zulke gezellige en hippe ontwerpen, fijn dat je die allemaal met ons deelt….net als deze geweldige goodiebag!!!
  En wie wil zo’n superleuke goodiebag nou niet.
  Veel succes met alles en geniet van alle mooie aandacht

 422. Klaske
  |

  Wat een leuke actie!! Ik doe graag mee 🙂

 423. Chantal
  |

  Jeej wat een leuke goodiebag geef je weg! Heb meteen zin om die leuke tas te maken! Jammer dat ik er zaterdag niet bij kon zijn was een beetje ver vanuit Luxemburg?

 424. Renate
  |

  Wat een prachtige goodiebag. Ook voor mij is haken een zeer welkome therapiebron dus ik doe graag mee. Ben heel benieuwd naar je boek!

 425. Ingrid
  |

  Wauw!! Dat is nog eens een volle goodie bag.
  Welke haakster kan dat nou niet gebruiken?!!
  Nou, ik in ieder geval wel. Duimen maar….

 426. Judith H
  |

  Wauw wat een supergave goodiebag!! Daar zou ik heel blij van worden en ik waag dan ook graag een kansje

 427. Agnes Roos
  |

  Wauw wat een geweldige goodie bag. Maar dat denken wel meer mensen zo te zien. Maar ik ga toch maar een kansje wagen.

 428. Ingrid ten Hove
  |

  Zag vanmorgen je instagram foto. Geweldig! Je haakt nog niet eens zo heel erg lang en hebt nu al je eigen boek! Dat is zeker een feestje waard. Fijn dat je ons laat meegenieten. Deze goodiebag is helemaal geweldig, ik waag graag een kansje!

 429. Linda K
  |

  Gefeliciteerd met dit prachtige boek, een echt feestje om in te bladeren en inspiratie op te doen 🙂 En wat een heerlijke goodiebag om te winnen, ik waag graag een kansje. Een beetje voor mezelf (om te haken) en een beetje voor een ander om van te genieten ? En dan speciaal voor mijn lieve mama en schoonmoeder, die allebei al maanden voor hun zieke en overspannen echtgenoten zorgen en wel wat speciaals kunnen gebruiken om even hun gedachtes te verzetten. Ik hoop ze met deze lieve actie te kunnen verrassen, ik ga heel hard duimen ???

 430. Juffrouw Mier
  |

  Wat kan ik hier nog aan toevoegen…? Ook ik doe graag mee. Wat zou het heerlijk voor je zijn als alle deelnemers aan deze give-away de tas aan hun neus voorbij zien gaan, het boek zouden kopen. Dat zou ook leuk zijn!

  Heb trouwens het artikel in Landleven gelezen. De deken en de drie kleurenpakketten zijn echt supermooi geworden. Goed gedaan zeg.

 431. Alike Baaij
  |

  Wat een gave goodie bag. Ik zie er veel onbekende bolletjes tussen zitten. Lijkt me super om daar op deze manier kennis mee te maken. Er aan te voelen. Om ze uit te proberen!

 432. Anneco de Visser
  |

  Nu ik al weken naar je boek zit te kijken en zit te twijfelen of k hem ga halen, zou dit wel super leuk zijn om te winnen! Lijkt me heerlijk om in te neuzen en inspiratie uit op te doen! Daarom doe ik mee. 🙂

 433. Sandra Meijer
  |

  Wat een leuke goodybag! Ik doe graag mee! Ik stort mij nu even in het gat wat “loslaten “heet en ben heel druk met mezelf bezig houden hahahaha! grote dochter gaat voor het eerst naar de middelbare en dan gelijk vandaag op kamp, pfff is wel een dingetje hoor! Lekker even de gedachten op wat anders!

 434. Anita
  |

  Dat is zeker een goed gevulde goodybag en wat leuk dat je deze wilt weggeven. Daar kan mijn vriendin (die ook heel erg van haken houd) en ik samen de winter maanden wel mee door komen. 🙂

 435. greet
  |

  Wat een enorme goodiebag zo’n mooie actie wil ik zeker niet aan mij voorbij laten gaan. Het zou een supercadeau zijn. Volgende week jarig….. dit zou een onvergetelijke verjaardag kunnen worden. Maar als ik niet win ga ik zeker het boek aan mezelf cadeau doen. Want de dingen die ik ervan gehoord, gelezen en gezien heb zijn alleen maar lovend! Dit gaat me zeker inspireren voor al mijn volgende projecten. Ik wil jou dan ook feliciteren met dit prachtige boek en geniet vooral van al die leuke reacties want je verdient het. van mij alvast een dikke pluim hiervoor en nu ga ik me de rest van de tijd bezig houden met héél hard te duimen want ik wil dit echt zo graag….

 436. Lianne
  |

  Ha Janneke, wat een onwijs gave goodie bag! Graag doe ik mee en zal als ik em krijg mijn moeder ermee verrassen als bedankje voor al die leuke (en nuttige) dingen die ze voor mij heeft gemaakt! Wat was ze blij na drie zonen een dochter te krijgen waarmee ze heerlijk zou kunnen freubelen….wat ze toen nog niet wist….dat ik twee linkse handen heb?#verschilmoeterzijn#totverdrietvanmoeders….☺ geniet nog lekker ff na van t feest van afgelopen zaterdag!?

 437. Carla
  |

  Wat een ontzettend gave goodybag!
  Ik zou er erg blij mee zijn!

 438. Willeke
  |

  Wat een mooie goodie bag! Daar kan ik weer de mooiste spulletjes voor en met onze vier kinderen van maken!

 439. Tineke
  |

  Wat een prachtige goodybag…! Ik doe heel graag mee. Vooral omdat ik je boekenfeestje al heel lang in de agenda had staan, maar wegens ziekte niet kon komen (ik heb net een zware antibiotica kuur achter de rug). Ik kon hierdoor ook lang niet haken, maar inmiddels heb ik de haaknaald er weer bij gepakt; genieten!!! Het zou fantastisch zijn als ik wat uit je boek kon gaan maken. Gefeliciteerd met het mooie resultaat, om trots op te zijn!

 440. Bahar
  |

  Gefeliciteerd met de lancering van je boek. Ik kende je nog niet. Een collega (uit Rijssen) attendeerde mij (uit Hellendoorn) vanmorgen op ‘Jip bij Jan’ en bij thuiskomst ben ik meteen achter de computer gekropen. Ben erg onder de indruk en zou graag je pakket in ontvangst willen nemen. Doe graag nieuwe haakideetjes op.

 441. Annemieke H
  |

  Wat gaaf dat je in 3 jaar tijd van je eerste granny square tot het uitgeven van je eigen boek bent gekomen. Gefeliciteerd! Je bent voor mij een enorme inspiratiebron. En die goodybag is geweldig!

 442. Sandra Flossie
  |

  Gefeliciteerd met je boek.
  Ik doe graag mee met je weggeefwedstrijd!!

 443. Ingeborg Wijtenburg
  |

  Hoi Janneke,
  Ik ding graag mee naar de goodiebag. Voordat je haakverslaafd raakte inspireerde je me al met je naaiprojecten (vanmorgen kreeg ik nog een compliment voor mijn fietsmandtas…) en nu doe je dat met je haakwerk. Ben reuze benieuwd naar je boek waarin beide hobby’s worden gecombineerd.
  Fingers crossed!!

 444. Nicole Lulofs
  |

  Wat een ontzettend mooie prijs. En, tja, Ik moet me toch echt bij al deze lieve mensen aansluiten en dus kan ik het ook niet laten om te wensen: “Wat zou ik dit pakket graag willen ontvangen zeg!”

 445. Shirley
  |

  Hoi Janneke,

  Wat een ontzettend goed gevulde goodybag zeg!
  Ik waag graag een kansje hiervoor.
  Wat ben je verwend zeg, heerlijk om te zien en echt wel verdiend hoor!
  Heb al vele leuke berichten over de boeklancering terug kunnen lezen op IG en echt jammer, dat ik er niet bij kon zijn.

  Groetjes, Shirley 🙂

 446. Marijke
  |

  Beste Janneke,

  Sinds twee maanden ben ben ik aan het haken. Wat is dat verslavend!! Inmiddels is mijn dochter superblij met haar (door mij gehaakte) uil, en is mijn eerste tasje bijna een feit. Ik ben dan ook op zoek naar leuke patronen én leuke wol. Deze goodiebag heeft beide! Ik ga nog even verder neuzen op jouw site. Wie weet vind ik nog meer leuke ideeën.

  Groetjes
  Marijke

 447. Lianne
  |

  Wat een reacties allemaal al ?. Je zal er heel de zondag en misschien wel langer voor nodig hebben om te lezen. Ik heb DE dag gevolgd op fb en je Blog aan gezien ik zelf op vakantie was. Voor de vakantie ben ik begonnen met naaien, met hulp van m’n moeder, maar nu is ze op vakantie.. Dus als ik de goodybag win dan ligt hij naast m’n naaimachine. daarnaast probeer ik ook nog tijd over te houden voor het haken.. Want die mooie wiebertas staat al op m’n verlanglijstje :):).

  Ik hoop niet dat je in een gat valt.. Zowel dan hoop ik dat je snel weer een boek schrijft 🙂

 448. Maria-Pia
  |

  Ik heb nog nooit zoveel moois bij elkaar gezien.
  Mijn handen jeuken al.
  Prachtig boek. Zou het fijn vinden om dit te winnen.
  Erg lief van je.

 449. Anne
  |

  Gefeliciteerd met je boeklancering. Als ik het zo lees was het behoorlijk geslaagd. De goodybag ziet er goed uit! Ik doe graag mee aan de winactie.

 450. Marjon
  |

  Nu ik je blog geopend heb op de computer kan ik wel een reactie plaatsen.
  Wat een ontzettend leuke goodiebag en zo lief van je om die ene die hebt uit te delen dmv een winactie Ik doe heel graag mee.

 451. Juf Leej
  |

  Ook graag!!! Het lijkt me heerlijk zo’n verpakket. En ik ga hem zeker delen en andere mensen er blij mee maken.

 452. Eva
  |

  Waaaaaaah al heel veel reacties maar ik waag toch graag ff een kansje vanuit mijn zonnige vakantieadresje in Frankrijk met s u p e r t r a g e wifi ☀️??

 453. Sabrina
  |

  Een kleine kans…maar meedoen zeker! Wat een prachtige goodybag!

 454. Pieternel
  |

  Ik doe ook graag mee met het winnen van deze fantatische goodybag. De kans is klein, maar wie niet waagt wie niet wint.

 455. Marjon
  |

  Heel graag loot ik mee naar de Goody bag, kan ik verder met leren haken……

 456. Janneke
  |

  Van harte gefeliciteerd met je boek! Ik heb er zo veel in zien staan wat ik kan haken voor mijn kleine dochterje van 11 weken! Met drie broers boven dr is ze ons eerste meisje. En wat is nu leuker om haar dekentjes en lakentjes zelf te naaien en te haken? Heerlijke meidenkleurtjes;-) (erg leuk na drie stoere boys;-) Ik doe heel graag mee!

 457. Desiree
  |

  Wat lief dat je er nog een weg geeft! Dankzij jou inspirerende blog ben ik gaan haken dus ik doe graag mee met deze win actie om met je boek aan de slag te kunnen gaan!

 458. Mirjam
  |

  Hoi Janneke,

  Ik kon er afgelopen zaterdag helaas niet bij zijn maar heb genoten van alles wat ik erover heb gezien en gelezen. Ik zou het superleuk vinden om de tas te winnen, maar dat vinden er meer dus I keep my fingers crossed ?

 459. Susan
  |

  Wauw!!!!!….wat gaaf!!!!

 460. Ramona Rood
  |

  Dag Janneke,

  Ik haak al jaren en vond toendertijd dat het aan mooie boeken ontbrak. Ik had iets in mijn hoofd maar vond nooit echt een mooi patroon. Daarom begon ik zelf patronen te schrijven. Nu is het wel anders. Haken wordt steeds meer gedaan en dus is er inmiddels veel meer over te vinden.
  Met omslagdoeken had ik maar weinig totdat ik die van jou voorbij zag komen. Deze moest en zou ik ook maken. Die kleurcombinatie, prachtig. Sindsdien ben ik je niet meer uit het oog verloren. En dan nu ook een boek… Je voelt hem al aankomen, die zou ik graag willen winnen.
  Ik wens je verder nog veel succes met al het haaks wat nog gaat komen.

  Mvg Ramona Rood

 461. Anita Kraakman
  |

  Wat zou dat leuk zijn! Ik doe heel graag mee, zou de goodie bag graag winnen! Wie weet…

 462. Willemien
  |

  Ha Janneke,
  Het is altijd weer feest als er weer een blogbericht van jou verschijnt, daar kijk ik elke keer weer naar uit. Zulke leuke creaties, het enthousiasme en plezier wat je er in legt en in je berichten; ik word er helemaal blij van. Je boek staat bij mij dan ook heel hoog op het verlanglijstje. En ja, net als zovelen ;-), maak ik natuurlijk ook graag een kansje voor deze geweldige goodie-bag met jouw boek erin.
  Lieve groetjes, Willemien

 463. Lyneke
  |

  Hallo Janneke, wat heb jij er een klus aan om al die reacties door te lezen…?
  Ik loot graag mee voor mijn moeder, die de hoop heeft opgegeven mij ooit te leren haken…ze maakt op dit moment een prachtig beddensprei voor me, omdat ik zelf zo’n oen ben met draad en haaknaald…

 464. Ingeborg
  |

  Wat een geweldige dag moeten jullie hebben gehad, ziet er zo gezellig uit.
  Wat een geweldig cadeau jou goodybag, daar ga ik voor.

 465. Caroline
  |

  Van harte hoor!
  Wat leuk om te zien hoe je er zo van genoten hebt……en wat fijn, dat wij mogen meegenieten☺.
  Kende jouw blog nog niet, maar kwam hem tegen bij Liza / Ellen en Lisanne ☺.
  Vanaf nu staat jouw blog bij mijn favorieten en volg ik je iedere dag ☺.
  Heb het boek gelijk op mijn verlanglijstje gezet……en die goodie-bag………Wow….té gek!

  Gezellige dag toegewenst.

  Lieve groet, Caroline.

 466. cynthia
  |

  jaaaa graag wat een leuke en goedgevulde goodiebag, daar zou je mij heel blij mee maken !!!!!
  groetjes van Cynthia

 467. Renske
  |

  Wauw, wat ben jij verwend met allerlei leuke spulletjes. Dat toont wel hoe geliefd je bent in haakland 🙂
  Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de goodiebag 🙂
  Ga vooral zo door!!
  Liefs, Renske

 468. Anita H.
  |

  Wat een mooi pakket. Ik waag graag een kans.

 469. Natascha
  |

  Wat een geweldige goodybag! Ik zou hem graag winnen, want er komen weer heel wat verjaardagen aan. Wat is er nu leuker dan een zelfgemaakt cadeautje?

 470. Linda present
  |

  Beste janneke,fijn te zien dat je omringd door zoveel lieve mensen,al die mooie die je maakt en ontwerpt stralen die liefde uit, nog heel veel warme momenten met naald en draad , wol en pen toegewenst ???groetjes linda

 471. Anke
  |

  Vanwege je nieuwe boek kwam ik op je site. Wat een gaaf boek en die tas, die er in staat. Geweldig! Het leuke vind ik de combinatie met het naaien en haken. Super gaaf! Ik doe graag mee met de goodybag, als handwerkjuf op de basisschool van groep 5 en 8 kunnen we alle ideeën goed gebruiken en juist het haken met het naaien zijn super leuke technieken… Succes!

 472. Danielle
  |

  Wat een lijst van mensen die graag deze goodie bag zouden willen winnen. Vol bewondering volg ik je website en ik zou heel graag mee willen dingen om vooral jouw boek te kunnen winnen en eindelijk de inhoud te kunnen bewonderen.

 473. Gerda van Baekel
  |

  Gewoon voor Elfride Bekhuis, mijn schoondochter omdat ze weer aan het werk gaat na de bevalling van Sjors, onze tweede kleinzoon. Een mooi ‘troostpakket’ en misschien valt er voor mij weer iets af te hechten ???

 474. Renate
  |

  Wauw wauw wat een mooie gevulde tas wat super lief….Graag doe ik mee niet voor me zelf (haakverslaafde)??maar om een zeer liefdevolle vrouw die ik ken die veel voor zieke kindjes dingen haakt breid enz te verrassen ??

 475. Marjolein
  |

  Gefeliciteerd met je boek! Ik ben niet in de gelegenheid geweest langs te komen in Rijssen, maar een bezoekje aan de Bodensee was ook niet vervelend ?. Graag doe ik mee!

 476. Sofie
  |

  Na de meer dan 450 reacties, waag ik toch nog mijn kans. Ik zag de gevulde theekopjes met speldenkussentjes ook al menig keer verschijnen op in! Dus duim omhoog,

  Groetjes Sofie

 477. daphne winkel
  |

  Wat een heerlijke blog om te lezen. Op twitter de prachtige omslagdoek van ak gezien. Tot nu toe heb aan divers cal’s meegedaan. Ik kijk vol verwachting uit naar de vele andere haakprojecten die nog gaan komen. Materiaal is dus meer dan welkom!

 478. Sylvia
  |

  Nogmaals gefeliciteerd met je boek! Ben zeer benieuwd naar de inhoud en jouw creativiteit! Graag waag ik een kansje voor dit prachtige en echt heel er grote goodiepakket! Super dat je daar iemand heel blij mee gaat maken (duim nu heel hard en wie weet ben ik dat 😉 )
  Heel benieuwd naar alle patronen, garens (veel ken ik alleen van naam, maar nog nooit mee gewerkt). Het is gewoon een WAUW-pakket! Fingers crossed!

 479. Esther
  |

  Ja! Die wil ik wel winnen!
  Deze goodiebag is voor mij gemaakt! Wolletjes die ik op mijn lijstje heb staan om eens uit te proberen, ik wil al een tijdje mooie (leren) labels gaan gebruiken voor mijn haakcreaties, ik wil graag kleding naaien maar ik weet niet zo goed hoe dat te doen, als fervent boekenlezer heb ik nooit genoeg boekenleggers, ik ben altijd op zoek naar mooie tassen voor mijn WIP’s. En tenslotte natuurlijk dat mooie nieuwe haakboek dat ik MOET hebben!

 480. Manuela Woudenberg-van Dongen
  |

  Ik had al een reactie op fb achtergelaten. Nu van mijn dochter geleerd hoe ik op een blogpost kan reageren ? Als tegenprestatie moet ik nu als eerst aan haar tas beginnen. Mijn andere 3 dochters zijn ook verliefd op de tas (maar die moeten nu dus even wachten). Met deze goodybag kan ik meteen aan de slag!

 481. Meinou
  |

  Als beginnend haakster heb ik het haakvirus volledig te pakken. Het lijkt me dan ook super leuk om met deze spullen mijn haakspullen uit te breiden en weer met leuke nieuwe projecten te gaan beginnen!

 482. Patricia
  |

  Fijne herinneringen zijn altijd leuk en deze dag zal je altijd bij blijven. Het is je van harte gegund. Ik doe toch ook maar even mee aan de give-away, want er zitten zulke leuke spulletjes in die goodybag………:)

 483. Lilian Meijer-Koman
  |

  Wat een leuke goodybag! Hoe meer ik van haakspiratie zie hoe enthausiaster ik word! Ik zou de goodybag dan ook graag willen winnen.
  Mijn man moppert regelmatig dat ik veel te veel haakspullen heb, maar ja, als je het krijgt kun je er niks aan doen 🙂

 484. Anne Geertje de Jongh-Elzinga
  |

  Wouw, wat een leuke goodiebag! Dat zou leuk zijn om te winnen! Daarom doe ik ook heel graag mee.

 485. Jose
  |

  Van harte gefeliciteerd met je boek!
  En wat een mooi verhaal achter de totstandkoming ervan…
  Ik zou graag de goodiebag willen winnen om het naaien onder de knie te krijgen.
  Het haken beheers ik al wel en vind het leuk om nieuwe wolletjes te proberen.

 486. Nathalie
  |

  Graag doe ik mee om de goodibag te winnen. En eingelijk gewoon lekker voor me zelf om heerlijk te kunnen haken en mooie dingen te maken 🙂

 487. Annelies
  |

  Helaas kon ik er niet bij zijn, dus ik waag een kansje.

 488. Anouk
  |

  Ik doe graag mee om dit mooie pakket te winnen….ben nog niet zo lang geleden begonnen met haken…maar wat is het een heerlijke ontspannen hobby!!

 489. Paul
  |

  Gefeliciteerd met je prachtige boek. Daar kunnen we vast wat nieuwe inspiratie in op doen voor bij de nieuwe woonkamer inrichting van mijn vrouw. Kunnen we eindelijk onze woonkamer afmaken 🙂 Dus ik waag graag een kansje.

 490. Paul
  |

  Gefeliciteerd met dit prachtige boek, daar kunnen we vast wel wat inspiratie in op doen voor bij de nieuwe woonkamer inrichting van mijn vrouw 🙂 Kunnen we eindelijk onze woonkamer gezellig af maken. Dus ik waag graag een kansje.

 491. Krista
  |

  Ik hoop dat ik nog op tijd ben om mee te dingen naar de goodie-bag! Leuk om te lezen dat je je ontwerpen al her en der tegen komt. Mooie waardering van je harde werk.

  Lieve groet,

  Krista Elshout

 492. Els
  |

  Hoi Janneke,

  Hopelijk ben ik nog op tijd! 😉
  Wauw, wat een mooie goodiebag! Ben altijd al verslaafd aan creatief bezig zijn, deze goodiebag is welkom!

  Groetjes Els