Home » Haakspiratie » Wiebertas Haakspiratie patroon en -pakket

Wiebertas Haakspiratie patroon en -pakket

Een van de meest gestelde vragen over Haakspiratie was toch wel: “Is het patroon van de wiebertas ook los te koop?”. Gevolgd door: “Hoe kom je aan die bodem en die hengsels?”. Tot nu toe moest ik altijd ‘nee’ zeggen op vraag 1 en voor het antwoord op vraag 2 was er inmiddels een aantal verkooppunten waar ik naar kon doorverwijzen. Maar vanaf vandaag kan ik ‘ja’ antwoorden op vraag 1 én doorverwijzen naar een totaalpakket van zowel materialen als patroon voor de wiebertas.

Mocht je dus niet heel Haakspiratie willen aanschaffen, dan vind je het losse patroon vanaf nu in mijn webwinkel. Na betaling ontvang je de pdf direct in je mailbox.

Haakpatroon Wiebertas

En mocht je een compleet pakket willen met daarin de tasbodem, hengsels, garen én het patroon: Garenwinkel Henja biedt een pakket inclusief en exclusief de stof aan. Ben je in een keer klaar voor het haken en naaien (van de binnenkant) van de tas!

Wiebertas Haken Haakspiratie

Ik ben heel benieuwd naar jullie versies van de wiebertas! Ik zag al een aantal heel mooie voorbijkomen op Facebook (kijk deze prachtig lichtblauwe), Instagram en bij de 1e week van de Haakspiratie weggeef-winactie staan ook een heel mooie.

Weggeef winactie Haakspiratie

Ps 1: De weggeef-winactie van deze week loopt nog tot vanavond 23.55. Morgen maak ik de winnaar bekend en komt er weer een nieuwe link-up online waarin je mee kunt dingen naar een extra exemplaar van Haakspiratie!

 

Ps 2: Heb je ook een handwerkwinkel en wil je het materialenpakket inclusief patroon aan kunnen bieden? Neem dan even contact met me op voor de voorwaarden.

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.