Home » Workshop » Welke workshop zou jij willen volgen?

Welke workshop zou jij willen volgen?

Vanaf dit najaar ga ik haakworkshops geven! Ik ben de planning aan het maken en heb in ieder geval voor de volgende patronen workshops in gedachten: de Petal Stack Square, de Heerlijke Herfstsjaal en de Coaster Square.

Voor welke patroon moet ik volgens jou ook een workshop plannen? Is er een patroon waar jij wel graag onder begeleiding mee zou willen starten? Ik hoor het graag! Je kunt je reactie hieronder achterlaten of me natuurlijk een mailtje sturen.

Heb je andere wensen mbt een workshop? Bijvoorbeeld hoe lang zou je willen dat een workshop duurt, op welke dagen het liefst, etc: ik hoor het allemaal graag zodat ik een programma maak dat aansluit bij jullie wensen.

Welke workshop zou jij graag willen volgen?

De workshops vinden plaats in Rijssen en ik start in september. De ruimte is groot genoeg om Coronaproof met elkaar te verblijven. Ik zal de workshop agenda hier zsm delen.

Ik heb er bij voorbaat al heel veel zin in!

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.