Home » Haken » Weggeef-winactie week 2: deel je Haakspiratie-creaties

Weggeef-winactie week 2: deel je Haakspiratie-creaties

Geplaatst in: Haken 4

Afgelopen week werden verschillende leuke creaties gedeeld met patronen uit Haakspiratie! Wat heb ik mezelf weer op de hals gehaald? Moet ik kiezen uit al het moois dat jullie inzonden! En dat niet alleen: ik beloofde dit 4 weken achter elkaar te doen… Voordeel daarvan: als je afgelopen week niet won met je inzending, kun je het deze week gewoon opnieuw proberen. Met dezelfde inzending en/of natuurlijk met een nieuwe!

Eerst de winnares van de weggeef-winactie van vorige week: Maaike Metze met haar omslagsjaal in de maak. Wat een heerlijk plaatje! Kreeg direct zin om er zelf ook nog een te maken.

Omslagsjaal in de maak Maaike Metze

Ook komende week kun je weer inzenden voor een extra exemplaar van Haakspiratie!

Weggeef winactie Haakspiratie

De maand november is de maand van de Haakspiratie-weggeef-winactie. Elke week mag ik een exemplaar van Haakspiratie weggeven. En dat wilde ik nou eens weggeven aan mensen die Haakspiratie al hebben en het gewonnen exemplaar dus kunnen weggeven. Heb je alvast een cadeautje voor de in aantocht zijnde feestmaand in huis!

Je mag hieronder je creaties delen je maakte met patronen uit Haakspiratie. Het mogen ook creaties ‘in de maak’ zijn, dus het hoeft niet af te zijn, als je maar met een patroon uit Haakspiratie bezig bent.

Heb je Haakspiratie nog niet, maar wil je wel meedoen aan de weggeef-winactie?

Als je Haakspiratie nu nog snel koopt, heb je (bijna) de hele maand nog om een cadeautje te winnen! ? Mijn boek is verkrijgbaar bij handwerkwinkels, op Bol.com en je kunt een (gesigneerd) exemplaar bij mij bestellen. Het boek kost € 14,99 en de verzendkosten bedragen € 3,50. Als je het totaalbedrag (€ 18,49) overmaakt naar NL72 KNAB 0726 7268 77 tnv Jip by Jan te Rijssen en mij een mailtje stuurt met daarin je adres dan stuur ik Haakspiratie zo snel mogelijk naar je op en kun je aan de slag!

Laat je creatie zien via de Link-up

Klik op de blauwe button met de tekst ‘Add your link’ onderaan deze post en vul de velden in het scherm van InLinkz dat opent. Je kunt een foto opladen van je telefoon/computer of een link delen waar je je haak- of naaiwerk hebt laten zien, je eigen blogpost bijvoorbeeld of Instagram.

(Op zaterdagavond 12 november 23.55 sluit de Link-up automatisch en zie je de button niet meer.)


Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

4 Responses

 1. Maaike
  | Beantwoorden

  O wauw wat leuk!! Hier ga ik zeker iemand blij mee maken!

  • Jan
   | Beantwoorden

   Wat leuk Maaike! Stuur je me jouw adres, dan zorg ik er voor dat Haakspiratie zo snel mogelijk jouw kant op komt.

 2. Margaret
  | Beantwoorden

  Maaike, gefeliciteerd. Jouw omslagdoek heeft een mooie kleur. Zo te zien zijn er al mooie dingen gemaakt uit het boek. De dromenvanger vind ik echt een eyecatcher.

  Groetjes, Margaret

  • Jan
   | Beantwoorden

   Dank je wel voor je leuke reactie Margaret! Ja, die dromenvanger is mooi he?

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.