Home » Winactie » Weggeef-winactie deel 4: deel je Haakspiratie creaties

Weggeef-winactie deel 4: deel je Haakspiratie creaties

Er werden vorige week weer mooie Haakspiratie creaties gedeeld! Ik zag oa de wiebertas (in een heel mooie kleur!) voorbijkomen, de leuke macaroublies en een noppenkrukje in de maak. Het is allemaal leuk om te zien. Degene die een weggeef-exemplaar van Haakspiratie krijgt is: Ingrid, voor haar in de zomervakantie gehaakte borduurringdoily.

Borduurringdoily gehaakt

Haakspiratie weggeef-winactie week 4

Daarmee breekt nu de laatste week van de weggeef-winactie aan. Nog een week waarin je kans maakt op een exemplaar van Haakspiratie om weg te geven tijdens de decembermaand.

Je mag hieronder je creaties delen je maakte met patronen uit Haakspiratie. Het mogen ook creaties ‘in de maak’ zijn, dus het hoeft niet af te zijn, als je maar met een patroon uit Haakspiratie bezig bent.

Haakspiratie Weggeef winactie week 4

Heb je Haakspiratie nog niet, maar wil je wel meedoen aan de weggeef-winactie?

Mijn boek is verkrijgbaar bij handwerkwinkels, op Bol.com en je kunt een (gesigneerd) exemplaar bij mij bestellen. Het boek kost € 14,99 en de verzendkosten bedragen € 3,50. Als je het totaalbedrag (€ 18,49) overmaakt naar NL72 KNAB 0726 7268 77 tnv Jip by Jan te Rijssen en mij een mailtje stuurt met daarin je adres dan stuur ik Haakspiratie zo snel mogelijk naar je op en kun je aan de slag!

Je kan het patroon voor de wiebertas ook los kopen. Lees hier hoe.

Laat je creatie zien via de Link-up

Klik op de blauwe button met de tekst ‘Add your link’ onderaan deze post en vul de velden in het scherm van InLinkz dat opent. Je kunt een foto opladen van je telefoon/computer of een link delen waar je je haak- of naaiwerk hebt laten zien, je eigen blogpost bijvoorbeeld of Instagram.


Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.