Home » Haakspiratie » Weggeef winactie 3: deel je Haakspiratie-creaties

Weggeef winactie 3: deel je Haakspiratie-creaties

Geplaatst in: Haakspiratie, Winactie 6

Ook de afgelopen week kwamen er weer erg leuk Haakspiratie-creaties voorbij in de Link-up. Dank jullie wel voor het inzenden! De winnares van week 2 is Wendy Lamberink. Ze maakte met het patroon voor de borduurring-doily deze leuke dromenvanger:

Dromenvanger haken haakspiratie

Vanaf vandaag kun je je creaties gemaakt aan de hand van patronen uit Haakspiratie weer delen in de link-up van week 3.

Haakspiratie weggeef-winactie week 3

De maand november is de maand van de Haakspiratie-weggeef-winactie. Elke week mag ik een exemplaar van Haakspiratie weggeven. En dat wilde ik nou eens weggeven aan mensen die Haakspiratie al hebben en het gewonnen exemplaar dus kunnen weggeven. Heb je alvast een cadeautje voor de in aantocht zijnde feestmaand in huis!

Haakspiratie winactie week 3

Je mag hieronder je creaties delen je maakte met patronen uit Haakspiratie. Het mogen ook creaties ‘in de maak’ zijn, dus het hoeft niet af te zijn, als je maar met een patroon uit Haakspiratie bezig bent.

Heb je Haakspiratie nog niet, maar wil je wel meedoen aan de weggeef-winactie?

Mijn boek is verkrijgbaar bij handwerkwinkels, op Bol.com en je kunt een (gesigneerd) exemplaar bij mij bestellen. Het boek kost € 14,99 en de verzendkosten bedragen € 3,50. Als je het totaalbedrag (€ 18,49) overmaakt naar NL72 KNAB 0726 7268 77 tnv Jip by Jan te Rijssen en mij een mailtje stuurt met daarin je adres dan stuur ik Haakspiratie zo snel mogelijk naar je op en kun je aan de slag!

Je kan vanaf gisteren ook het patroon voor de wiebertas kopen. Lees hier hoe.

Laat je creatie zien via de Link-up

Klik op de blauwe button met de tekst ‘Add your link’ onderaan deze post en vul de velden in het scherm van InLinkz dat opent. Je kunt een foto opladen van je telefoon/computer of een link delen waar je je haak- of naaiwerk hebt laten zien, je eigen blogpost bijvoorbeeld of Instagram.

(Op zaterdagavond 19 november 23.55 sluit de Link-up automatisch en zie je de button niet meer. De link-up voor week 4 en de winnaar van week 3 komen maandag 21 november online.)


Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

6 Responses

 1. janet
  | Beantwoorden

  I don’t suppose the book is in English

  • Jan
   | Beantwoorden

   Hi Janet, I wish it was, but unfortunately no, no translation yet.

 2. Petra
  | Beantwoorden

  Ik heb ook dit prachtige boek en wil ook heel graag het krukje maken met de gekleurde noppe…..maar, ik zie ze niet meer bij de Action…. Heeft iemand nog tips waar ik die leuke krukjes kan vinden??

  • Jan
   | Beantwoorden

   Wat leuk dat je mijn boek hebt Petra! Bij de Action zijn ze niet altijd en overal verkrijgbaar. Ik hoor dat vergelijkbare krukjes ook wel eens bij Xenos of Kwantum te koop zijn.

 3. Peggy Jansen
  | Beantwoorden

  Ik kan mijn WIP niet toevoegen dus ik probeer het op FACEBOOK 😉

  • Jan
   | Beantwoorden

   He Peggy, Jammer dat het niet lukt hem toe te voegen. Ik zie hem niet op FB? Je mag de foto ook naar me mailen (jipbyjan@gmail.com) dan voeg ik hem voor je toe, geen probleem! ps: leuk dat je meedoet!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.