Home » Haken » Wat je met opruimen zoal tegen komt…

Wat je met opruimen zoal tegen komt…

Geplaatst in: Haken 0

Bij het veranderen van computer en uitzoeken wat wel en niet mee moet, kwam ik deze foto’s tegen. Ik zie ze elke dag, ze hangen bij ons aan de muur, maar ik vind ze nog steeds zo mooi dat ik ze even wilde delen…

Dit idee kwamen we lang geleden eens tegen en toen we vier jaar geleden in ons nieuwe huis een nog erg kale muur hadden, hebben we dit uitgevoerd. Nou ja, we: ik zorgde ervoor dat de jongens op de juiste plek stonden met de juiste attributen (ook heel belangrijk 😉 ) en Joost maakte en bewerkte de foto’s. En hoewel de jongens nu dus al weer veel ouder zijn: ik blijf er heel graag naar kijken!
Hartelijke groeten,
Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.