Home » Haken » Veel nieuwe kleuren

Veel nieuwe kleuren

Geplaatst in: Haken 0

Vandaag kwamen er van veel artikelen nieuwe kleuren binnen: stoffen met sterren, garen, biaisband  én vilt.

Te beginnen met die leuke Stenzo sterrenstoffen: deze katoenen poplinstof was al in verschillende kleuren verkrijgbaar, nu ook in wit met donkerblauwe en wit met lichtblauwe sterren.Stenzo katoen Wit met donkerblauw sterretjeStenzo katoen Wit met lichtblauw sterretje

Biaisband was al in veel kleuren verkrijgbaar. Nu zijn de effen varianten uitgebreid met een zwarte, groene en donkerblauwe.


Biaisband 5 meter 18 mm Groen
Biaisband 5 meter 18 mm ZwartBiaisband 5 meter 18 mm Donkerblauw

Altijd handig als je stof of band bestelt: het naaigaren in de juiste kleur erbij bestellen. Zodat je niet met al het moois klaar zit bij de naaimachine en vervolgens nog niets kunt doen (overkomt mij nóóit *schijnheilige blik*). De nieuwe kleuren zijn zwart en donkerblauw. Inderdaad, toevallig dezelfde kleuren als het biaisband 😉 De groene volgt nog.

En als laatste: nieuwe kleuren vilt


Viltlapjes 20 bij 30 cm

Ik hoop dat deze aanvullingen in de smaak vallen! En mocht je advies willen over welke stoffen, garen, band etc met elkaar te combineren, dan hoor ik het graag!Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.