Home » Tutorial » Vanaf nu: O.M.A.-projecten

Vanaf nu: O.M.A.-projecten

Geplaatst in: OMA-project, Tutorial 0

Weet je nog dat ik een paar dagen geleden schreef: “In a few days, this will be a diaperbag”? Dat was 11 juli. Nu, zes dagen later, is hij bij-na af. Nu heb ik er niet fulltime aan gewerkt, maar ik kan je verzekeren dat er heel wat uren zijn verdwenen in die tas.

En eerlijk gezegd: ik heb voorkeur voor kleinere projecten. Had ik altijd al (er was een reden dat ik het patroon voor deze luiertas maar één keer eerder had gebruikt…) maar nu even des te meer. Projecten die je in een Ochtend, Middag of Avond kunt doen. Ik noem ze: O.M.A.-projecten.

Remember that I wrote “In a few days, this will be diaperbag”? That was 11 July. Today, six days later, it is al-most finished. I didn’t work fulltime on it, but I can assure you, many many hours have gone by working on that bag.

And to be honest: I prefer smaller projects. I always have (there was a reason I used the tutorial for this diaperbag only once before…) but now I prefer them even more. Projects you can start and finish in a Morning, Afternoon or Evening. I call them O.M.A.-projects (which makes no sense in English, but in Dutch it does. You just have to trust on me that :-))

Via bloglovin’ kwam ik vandaag mijn eerste OMA-project al tegen op A Spoonful of Sugar: een tutorial voor een pannenlap.

On bloglovin’ I came across my first OMA-project on wonderful blog A Spoonful of Sugar: How to make a Potholder

Tutorial How to make a potholder A Spoonful of Sugar
Photo: A Spoonful of Sugar Designs

Ik ben van plan er heel veel te verzamelen en jullie telkens mijn resultaat te laten zien.
Maar nu eerst nog even de laatste loodjes wat betreft de luiertas…

I’m planning on finding many more of these easy-to-do tutorials and show you my result.
But first, I have to get that diaperbag ready…

Ps: Op Facebook kan je mijn luiertas-vorderingen volgen. Als de tas klaar is, zal ik het resultaat hier op mijn blog plaatsen.

Ps: On Facebook you can follow my progress on the diaperbag. Once the bag is finished, I’ll show it to you on my blog.

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.