Home » DIY » Valentijnsdag – Ik ben er klaar voor!

Valentijnsdag – Ik ben er klaar voor!

Geplaatst in: DIY 2

Ik weet wel dat veel mensen Valentijnsdag maar ‘uit Amerika overgewaaide onzin’ vinden of deze dag zien als ‘een alleen maar goed voor de commercie zijnd bedenksel’. En van mij hoeft het ook niet met dure cadeaus en rode rozen (die stiekem een beetje duurder schijnen te zijn op 14 februari dan op alle andere 364 dagen van het jaar), maar … ik vind het wel leuk om speciaal voor deze dag iets leuks te maken voor mijn man. Doorgaans gaan alle creaties hier aan zijn neus voorbij (hij heeft nog nooit geklaagd over het feit dat hij geen vlaggenslinger met naam op z’n verjaardag had, maar dat terzijde 😉 ), maar morgen is het dan eindelijk voor hem:

Valentijnsdagcadeautje

De hartjesslinger maakte ik door hartjes te snijden uit stevig karton en die naaide ik aan elkaar tot een slinger. Ik gebruikte voor het snijden van de hartjes een snijplotter, met een pons in hartvorm moet het ook lukken.
Het bootje is van Metdehand.nl en wat er in het cadeautje zit…. dat zie je natuurlijk pas ná Valentijnsdag.

{update: de onthulling}

2 Responses

  1. Wendy
    | Beantwoorden

    Al een snoepje om te zien dit kadootje en bootje! Leuk dat je je niks aantrekt van de commercie en gewoon je man gaat verrassen omdat je het leuk vindt. Dat gaat hij vast heel erg waarderen.
    Veel plezier morgen

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.