Home » Handwerk » Toch liever voor een andere gelegenheid…

Toch liever voor een andere gelegenheid…

Geplaatst in: Handwerk 0

Eerder al typte ik dat het vilten hart voor veel gelegenheden gemaakt kan worden. Ik gaf hem onder andere al eens als juffen-bedankt-cadeautje, als cadeautje bij een doop en maakte er soms zomaar een. Nu maakte ik er een voor mijn broer’s gezin voor het afscheid van hun lieve hond. Bijna 14 jaar maakte hij deel uit van hun gezin en nu is hij er niet meer. Mijn schoonzus wilde graag ter herinnering een hart met zijn naam er op en zijn geboorte- en sterfdata.

Vilten hart ter herinnering aan Dinky

Vilten hart ter herinnering aan Dinky

 

Vilten hart ter herinnering aan Dinky

Natuurlijk is het fijn om op zo’n moment iets voor ze te kunnen doen, maar ik moet zeggen… ik maak ze liever voor andere gelegenheden…

Deze hartjes hangen normaal op de plaats waar ik nu Dinky’s vilten hart hing voor het maken van de foto’s:

Vilten harten Jip by Jan

 Dag Dinky

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.