Home » Haken » Still crocheting on my Granny Square

Still crocheting on my Granny Square

Geplaatst in: Haken 4

Als je me ook ook volgt op Facebook of Instagram had je het al gezien: ik blijf maar doorgaan met die Granny Square. Toer na toer. Ik ben al bijna zover dat ik er een kussenhoes van kan maken. Ik zag laatst een leuk idee op Silly Old Suitcase, waarbij je een vierkant haakwerkje als een envelop om een kussen heen vouwt en vast haakt. Dat is voor als ik er zat van ben tegen die tijd. En zo niet, dan blijf ik gewoon doorhaken tot het een dekentje is…

Granny square crochet Jip by Jan

If you follow me on Facebook or Instagram, you had already seen it: I keep on going with crocheting that Granny Square. Tour after tour. It’s already so big that I can make a pillowcase out of it. I came across a very cute idea on blog Silly Old Suitcase where you wrap your giant Granny (or square made out of small Granny’s) around a pillow like an envelope. I will keep that in mind when it’s big enough to do that. Otherwise, I’ll keep on crocheting till it’s a blanket…

Via email kreeg ik al verschillende vragen over hoe te beginnen met haken. Op Pinterest verzamelde ik een aantal nuttige (en inspirerende) links. Check ook de link naar Blij met draadjes in de blogpost over mijn eerste granny square.

Some of you asked me how to start crocheting. On Pinterest I made a board and pinned some helpful (and inspiring) links. Also check out the link in the blogpost on my first granny square.

 

4 Responses

 1. Creakiki Heavenly
  | Beantwoorden

  Wat leuk om de voortgang van je deken te zien. Hij wordt vast schitterend. Veel succes, groetjes Kiki

 2. ANNASOER
  | Beantwoorden

  Ik kan het me voorstellen, het is gewoon verslavend en je wilt eigenlijk niet stoppen want het wordt hoe langer hoe mooier! Echt mooi!

 3. Jackie
  | Beantwoorden

  dit word mijn volgende project ook als ik klaar ben met mijn granny deken..
  Een snel kussentje als cadeautje, en dan haken tot het een deken is..

 4. Daniëlle Kok
  | Beantwoorden

  Love it!
  Mijn missie voor het najaar/winter: leren haken!
  Liefs DivaDaan
  divadaan.blogspot.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.