Home » Haken » Star wars en Ikea

Star wars en Ikea

Geplaatst in: Haken 1

Misschien wat onalledaagse onderwerpen op dit blog, Star Wars en Ikea, maar in dit huis kun je er niet om heen: de jongens (en mijn man) zijn weg van Star Wars en ik krijg geen genoeg van Ikea. En vandaag kon ik die twee eens combineren!
Het zit zo: een oom gaf Luuk & Leon bijzondere Star Wars poppetjes waar ze níet mee mochten spelen (want al oud, bijzonder, uniek, verzamelobjecten etcetera). Ze hebben ook Star Wars poppetjes waar ze wél mee mogen spelen en ik ben geen fan, dus ik weet nooit met welke ze nu ook al weer wél en met welke ze ook al weer níet mogen spelen. Ze achter slot en grendel doen, leek me zonde. Maar nu kwam mijn liefde voor Ikea (en goede kennis van het assortiment 😉 ) van pas: de Ribba lijsten met diepte!
Zie hier het resultaat:

Luuk …. euh ik bedoel: Commander Cody voor zijn Star Wars lijsten
Luuk’s Stars Wars lijsten met eigen kunstwerken
Close up van de grote lijst. De hond is geloof ik niet van Star Wars, maar hij speelt goed mee he? 😉
Leon’s Star Wars lijsten
Close up van Leon’s lijst met figuurtjes die zelfs niet Star Wars fans zouden kunnen kennen. Toch?

Hele familie blij! Nu weer verder met m’n andere projectje! (http://pinterest.com/pin/74393858/)

Hartelijke groeten,

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

 1. Marieke
  | Beantwoorden

  Wat een goed idee.
  En zo zijn die poppetjes toch nog een beetje leuk.
  En het belangrijkste jou mannen blij!
  Groetjes,
  Marieke

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.