Home » Persoonlijk » Sometimes you have to get lost

Sometimes you have to get lost

Geplaatst in: Persoonlijk 3
Quote Sometimes you just have to get lost to find something new Jip by Jan

 

Vaak vind ik quotes te dwingend of betuttelend en soms ben ik het ronduit niet met ze eens. Maar soms kom ik een quote tegen die me raakt en/of inspireert.

Al surfend op het web (ook een manier van verdwaald raken), kwam ik via deze blogpostdeze blogpost tegen met op de laatste regel een zin die me raakte. Ik schreef hem iets anders op, maar de essentie is hetzelfde: af en toe verdwalen is nodig om tegen iets nieuws aan te lopen.

Althans, die mening heb ik…

Often I find quotes too compelling or belittling, sometimes I totally disagree with them. But there are times when I get touched and/or inspired by a quote. While surfing the web (where it is oh so easy to get lost), I came across this blogpost. The last line hit me. I wrote it down a little different, but the essence remains. At least, that is my opinion…

Het lettertype dat ik gebruikte is Cutie Patootie (alleen om de naam al leuk ;-)) van Vanessa Bays.

The font I used is Cutie Patootie (the name alone made me want to use it ;-)) by Vanessa Bays.

 

3 Responses

 1. Elisa Voskamp
  | Beantwoorden

  Mooie quote zeg! Die ga ik zeker onthouden.

 2. Readkapke
  | Beantwoorden

  Ik heb een heel pinboard met quotes, soms ga ik er even doorheen en denk ik over bepaalde quotes ineens heel anders…!

 3. Daniëlle Kok
  | Beantwoorden

  Mooi quote!
  Bedankt voor het delen!
  Ik vind dat in de Flow ook vaak mooie teksten staan.
  Liefs Danielle

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.