Home » Haakspiratie » Showmodellen tijdelijk met 30% korting!

Showmodellen tijdelijk met 30% korting!

Geplaatst in: CraftKitchen, Haakspiratie 0

Ik weet niet hoe het jullie vergaat met zoveel tijd thuis, maar ik begin er van op te ruimen. Nu kwam erbij dat we de schuine kant op zolder leeg moesten halen om leidingen te leggen en kwám me daar toch een voorraad gehaakt werkt te voorschijn 😳

Voor degenen die dat nog niet wisten: ik haak (handwerk) heel graag, maar doe zelden of nooit iets met mijn gehaakte (gebreide, genaaide, geborduurde) spullen. Zo af en toe is iets specifiek voor iemand, als cadeautje bijvoorbeeld, gemaakt, maar meestal maak ik iets om een patroon te ontwerpen. Als dat patroon af is, verdwijnen de dekens, sjaals, kussens en wat ik al niet meer maak… achter de schuine kant op zolder.

Voor mijn boek bijvoorbeeld maakte ik, 4 jaar geleden alweer, zo’n 20 verschillende ontwerpen. Voor CraftKitchen maakte ik ongeveer elke 6 weken iets nieuws. En voor mijn webshop ontwierp ik ook diverse patronen. Al die gemaakte spullen liggen hier dus niks te doen. Te wachten op… ja, op wat eigenlijk? Ik hoef het allemaal niet te bewaren om na te laten aan onze zoons denk ik 😂

Dat zal ik ze niet aan doen en dus: ben ik ze een voor een in mijn webshop aan het zetten. In de hoop dat iemand anders, die het niet zelf kan/wil maken, er ontzettend veel plezier van zal hebben. Dan wel voor eigen gebruik, dan wel als leuk cadeau.

Wil je het wel zelf maken? In de productomschrijvingen staan de links naar de gebruikte patronen.

Hoewel ik blij ben met de ruimte die dat gaat geven (het lag niet echt in de weg, maar toch), vind ik het toch ook wel een dingetje. Vooral de gehaakte dekens, daar kan ik lastig afscheid van nemen. Waarom weet ik niet, misschien omdat daar zoveel tijd mee door is gebracht? Hoe dan ook: ze staan in de shop en de eerste is inmiddels verkocht. Die gaat een heel mooi plekje krijgen, dus dat is erg leuk (en bemoedigend voor de volgenden ;-)). En verder: gelukkig heb ik de foto’s nog 🙂

Omdat ik het wel fijn vind om er nu dan maar mee door te pakken krijg je nu (tot 11 mei 2020) op alle showmodellen korting! Alle modellen zijn uniek, er is er maar eentje van. Dus wil je er zeker van zijn, bestel dan snel, want de eerste items zijn al weg.

Mis je nog iets in de shop waar je interesse in hebt, maar dat er (nog) niet in staat? Laat het me even weten!

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.