Home » Haken » Shirts met eigen ontwerp

Shirts met eigen ontwerp

Geplaatst in: Haken 2

Dit weekend logeerde Flip de Beer bij ons. Flip is de klassebeer van Leon’s groep. Hij was nog niet zo lang geleden ook al bij ons, maar hij vond het blijkbaar zo leuk, dat hij nog een keer mocht 😉
Nu heeft Flip in z’n rugzakje wel een pyamaatje, maar geen jasje of trui en dat vond Leon toch wel wat kaal. We bedachten dat een shirtje met een tekening van Flip wel leuk zou zijn. Dus ik op zoek naar een passend shirtje (had geen idee welke maat een beer heeft, bleek ongeveer mt 74 te zijn) en Leon aan de slag met stift en papier.
De tekening heb ik gescand en uit flex folie gesneden. Daarna geperst op het shirtje. Zie hier het resultaat:

Flip was er blij mee:

Luuk raakte door dit alles ook geïnspireerd en tekende ondertussen deze Vleermuis, met superpower-raket-motoren!

Dit gevleugelde vriendje heb ik in ijsblauw flexfolie op een wit shirtje met lange mouw gezet.

En omdat we toch lekker bezig waren: ook een damesshirt met getekend ontwerp gemaakt:

Dit zijn de bloemetjes die ik héul veul heb getekend, tussen allerlei aantekeningen, notulen en telefoonkrabbels. Ik heb nu weer een blaadje vol getekend en ze vervolgens in wit en twee kleuren blauw uitgesneden en op een mooi donkerblauw shirt met lange mouwen geperst.
Binnenkort ga ik deze optie ook aanbieden in de Jipshop zodat ook jij straks een shirt met je eigen ontwerp kan dragen!

Hartelijk groeten,
Janneke Assink


Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

2 Responses

 1. Nardy
  | Beantwoorden

  Hallo Janneke,
  Ik heb me aangemeld als volger. Leuk dat je een weblog begonnen bent! Ik vind het altijd leuk om creaties te bekijken en te laten zien. Laatst heb ik van die leuke bandjes bij je gekocht. Als ik er weer iets van gemaakt heb, zal ik je webshop vermelden op mijn blog. Fijne avond nog, groetjes Nardy

 2. Jip by Jan
  | Beantwoorden

  Hoi Nardy,

  Wat leuk dat je me gevonden hebt en volgt! Ben ook heel benieuwd naar jouw creaties, dus ga je terug volgen 🙂

  Groeten, Janneke

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.