Home » Haken » Rompertjes en shirt met sterren

Rompertjes en shirt met sterren

Geplaatst in: Haken 2

Om maar even aan te geven dat ik af en toe ook nog iets anders doe dan rokjes naaien. Voor twee pasgeboren jongetjes maakte ik rompertjes maatje 56. Man man wat klein, waren mijn jongens ook ooit zó ieniemienie? Niet meer voor te stellen nu.

Hoe dan ook, Bas en Rowan zijn wel zo klein en zij krijgen een rompertje met naam en een ster er op. Hier zie je een close up van het rompertje voor Bas:

Flockfolie strijkvelours shirtopdruk kraamcadeau

De naam en ster maakte ik van flockfolie, in de kleur koningsblauw.

En toen ik een keer met de sterren bezig was, maakte ik ook een sterrenopdruk op een Hema-shirtje voor het nichtje dat Zwierig zomerrokje nr 1 heeft gekregen. Het witte shirtje met donkerblauwe flockfoliesterren past er mooi bij.

Flockfolie strijkvelours shirtopdruk
Ik maakte de sterren met behulp van mijn snijplotter, maar je kunt ze zonder zo’n machine ook heel makkelijk zelf knippen uit flockfolie: print een ster uit op papier, leg/plak het op het folie en knip langs de randen. 
En voor de kleine sterren kun je ook een pons gebruiken. Helemaal makkelijk!

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

2 Responses

  1. Eveline
    | Beantwoorden

    leuk met die sterren, ik kan ook wel weer eens gaan flocken voor mn jongens

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.