Gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De cookies worden gebruikt om je instellingen en voorkeuren te onthouden. Je kunt deze cookies uitzetten via je browser. Een handige uitleg daarover vind je onder andere op de site van de Consumentenbond.

Via mijn blog worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van hun Analytics-dienst. Ik gebruik Google Analytics om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers mijn website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Daar heb ik geen invloed op.

Privacy

Ik respecteer de privacy van bezoekers van mijn blog en zorg er voor dat persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Heb je vragen over deze privacy- en cookieverklaring? Neem contact met me op via email.

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!