Home » Winactie » Ontwerp je eigen smartphonehoesje

Ontwerp je eigen smartphonehoesje

Geplaatst in: Winactie 0

Menig iPhonehoesje heb ik zelf gemaakt en ook veel gebruikt. Dat voorkwam echter niet dat mijn vorige iPhone een duik in de toiletpot niet overleefde… En dus kocht ik onlangs een nieuwe iPhone. En hoewel ik mijn eigen hoesjes nog steeds heel leuk vind, ging ik toch op zoek naar een case die mijn iPhone ook zou beschermen als ik het eigen gemaakte hoesje er niet omheen had. Want man, wat kosten die telefoons een vermogen! Zelfs het vervangen van je scherm kost je een rib uit je lijf. Ik kwam uit op een hardcase: doeltreffend, maar simpel en saai. Dat blijkt echter ook anders te kunnen want op Smartphonehoesjes.nl vind je hardcases die doeltreffend zijn en die je zo leuk kunt maken als je zelf wilt.

Je kunt er namelijk je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Je laadt eenvoudig je eigen foto of ontwerp op, geeft aan welke smartphone je hebt en welk soort hoesje je wilt en je krijgt niet veel later je zelfontworpen hoesje door de bus. Had ik dus een van deze foto’s op mijn eigen telefoon kunnen hebben:

Smartphonehoesjes ontwerpen

 

Extra leuk aan deze site is dat je nu mee kan doen aan een ontwerpwedstrijd waarbij je kans maakt op een eigen oplage smartphonehoesjes én een iPhone!

Smartphonehoesje-ontwerpen

Je leest op de SmartPrint-pagina hoe het werkt. Je kunt tot 12 april je ontwerp insturen. Let wel op dat je alleen ontwerpen en/of foto’s instuurt die van jou zijn. Je kunt dus niet een plaatje van internet halen om mee te doen aan de wedstrijd, omdat het auteursrecht daarvan bij een ander ligt.

Wil je niet meedoen aan de wedstrijd maar wel een hoesje voor jezelf laten maken? Ga dan direct naar telefoonhoesje ontwerpen, selecteer het soort smartphone, laad een foto op, maak je keuze uit de verschillende soorten hoesjes en wacht bij de brievenbus.

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.