Home » Haakspiratie » November: de maand van de weggeef-winactie (4x!)

November: de maand van de weggeef-winactie (4x!)

Geplaatst in: Haakspiratie, Linkup, Winactie 5

Weggeef winactie Haakspiratie week 1

De maand november is de maand van de Haakspiratie-weggeef-winactie. Elke week mag ik van uitgever Kosmos een exemplaar van Haakspiratie weggeven. En dat wilde ik nou eens weggeven aan mensen die Haakspiratie al hebben en het gewonnen exemplaar dus kunnen weggeven. Heb je alvast een cadeautje voor de in aantocht zijnde feestmaand in huis!

Omdat ik het zo leuk vind om alle creaties voorbij te zien komen die worden gemaakt aan de hand van Haakspiratie, – op Instagram liet ik bijvoorbeeld deze collage al zien:

– bedacht ik het volgende: door je Haakspiratie-creatie te delen in de Link-up* doe je mee.

Het hoeft geen perfect haak- of naaiwerk te zijn, het hoeft er niet precies uit te zien zoals het in het boek staat (geef er vooral je eigen draai aan!), het hoeft niet eens áf te zijn, als je maar laat zien dat je met een patroon uit Haakspiratie aan de slag bent. Wie weet inspireer je een ander weer met jouw materialen- en kleurencombinatie!

Elke zondag in november kies ik een winnaar en zet ik weer een nieuwe Link-up online waar je vanaf dat moment je creaties in kunt laten zien (dat mogen dezelfde creaties zijn, je kunt dus elke week opnieuw meedoen). Deze eerste week krijg je twee dagen cadeau en mag je vanaf vandaag al inzenden. De eerste winnaar maak ik volgende week zondag 6 november bekend. Inzenden kan elke zaterdag tot 23.55 uur.

* In een link-up kan je jouw foto toevoegen aan mijn blog. De link-up tool van InLinkz verzamelt alle ingezonden foto’s en toont ze hier op mijn blog. Als je een link toevoegt bij je foto, kun je mensen verwijzen naar je eigen blog waar ze meer kunnen zien van en lezen over jouw creatie.

Heb je Haakspiratie nog niet, maar wil je wel meedoen aan de weggeef-winactie?

Als je Haakspiratie nu nog snel koopt, heb je de hele maand nog om een cadeautje te winnen! 😉 Mijn boek is verkrijgbaar bij handwerkwinkels, op Bol.com en je kunt een (gesigneerd) exemplaar bij mij bestellen. Het boek kost € 14,99 en de verzendkosten bedragen € 3,50. Als je het totaalbedrag (€ 18,49) overmaakt naar NL72 KNAB 0726 7268 77 tnv Jip by Jan te Rijssen en mij een mailtje stuurt met daarin je adres dan stuur ik Haakspiratie zo snel mogelijk naar je op en kun je aan de slag!

Laat je creatie zien via de Link-up

Klik op de blauwe button met de tekst ‘Add your link’ onderaan deze post en vul de velden in het scherm van InLinkz dat opent. Je kunt een foto opladen van je telefoon/computer of een link delen waar je je haak- of naaiwerk hebt laten zien, je eigen blogpost bijvoorbeeld of Instagram.


Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

5 Responses

 1. Margaret
  | Beantwoorden

  Leuk idee om een weggeef giveaway te organiseren. Jouw boek staat op mijn wensenlijstje voor december. Dus ik moet er nog een maandje op wachten. Ik hoop dat veel anderen mee gaan doen en hun maaksels uit jouw boek gaan tonen. Altijd leuk om alvast te zien wat ik na december ook allemaal kan maken.

  Groetjes, Margaret

 2. ineke
  | Beantwoorden

  Lijk me leuk om jullie te volgen

 3. Verie
  | Beantwoorden

  Echt heel leuk, oh, ik weet al iemand die dit boekje heel leuk zou vinden. Even een foto zoeken! 🙂

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 4. angela de leest
  | Beantwoorden

  ik doe graag mee. heb al n paar kinder poncho’s gehaakt uit het boek, maar weet niet waar de blauwe knop zit om foto’s te sturen.

  http://angel-eyes-haakseltjes.blogspot.nl/2016/08/weer-een-poncho-gehaakt.html

  Groeten Angela

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.