Home » Tutorial » Nieuwe tutorial in de maak

Nieuwe tutorial in de maak

Geplaatst in: Tutorial 8

Ben deze week bezig met een nieuwe tutorial. Als je net zo’n verzameling hebt als ik, kan de tutorial goed van pas komen:

Bakken vol restjes stof

Ik kan het niet gauw over m’n hart verkrijgen restjes stof weg te gooien, onder het mom van: “je weet nooit hoe het nog eens van pas komt”. Heb jij dat ook? Dan heb je straks ook (eindelijk…) een bestemming voor die almaar groeiende berg restjes! 🙂
(Restjes lint of band komen ook van pas!)

Hoop de tutorial hier snel te kunnen posten!
Hartelijke groeten,

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

8 Responses

 1. MaaksEls
  | Beantwoorden

  Ben heel benieuwd!! Ik heb genoeg restjes! Ben nu bezig met de sjaal van je vorige tutorial, ik had al een sjaal in mijn hoofd maar in combinatie met jouw idee wordt ‘ie super!

 2. Pluisje
  | Beantwoorden

  Ben ook nieuwsgierig wat dat gaat worden !!! Dus komen we terug kijken ..

 3. Jip by Jan
  | Beantwoorden

  @MaaksEls Wat leuk, dat je een combinatie van ideeen gebruikt voor je sjaal. Ben benieuwd naar het resultaat!

  @Pluisje Leuk dat je terug gaat komen. De foto’s zijn inmiddels af, dus het duurt nu niet lang meer!

 4. Madieke.
  | Beantwoorden

  Ik ben ook benieuwd, ik gooi restjes wel altijd weg, omdat ik anders veel te veel rotzooi krijg in ons kleine huisje.. maar ik baal wel eens als ik er later achter kom dat ik het toch ergens voor had kunnen gebruiken.

 5. Anonymous
  | Beantwoorden

  Hallo Janneke, heb je de tutorial al klaar?
  Ik kan niet wachten om te zien wat je met al die restjes hebt gedaan!
  Gr, Eva

 6. Anonymous
  | Beantwoorden

  oh ben benieuwd want ik heb ook zo een bak met restjes stof en een met restjes vilt en dan nog een met restjes lint… normaal ben ik nogal van de opruim maar deze restjes kan ik geen afstand van doen!!! kom snel terug kijken!!!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.