Home » Haken » Nieuwe DIY’s en brei-, haak- en naaipatronen op CraftKitchen

Nieuwe DIY’s en brei-, haak- en naaipatronen op CraftKitchen

Geplaatst in: Breien, DIY, Haken 1

Elke week delen mijn CraftKitchen-collega’s en ik een nieuwe DIY of brei-, haak- of naaipatroon op het blog van CraftKitchen. Mijn laatste CraftKitchen-project was het gehaakte vlinderstrikje. Je vindt een te downloaden tutorial hier.

Haakpatroon vlinderstrikjes haken

Gratis haakpatroon vlinderdasje haken

Al het andere moois dat is gemaakt, uitgewerkt en gedeeld de afgelopen maand:

Gratis patronen en tutorials CraftKitchen

Van links naar rechts, van boven naar beneden:

Ik hoop dat er iets inspirerends voor je bij zit en wens je alvast veel haak-, brei- en/of DIY-plezier!

Ik ben alvast bezig met m’n volgende CraftKitchen-project. Eind november verschijnt er weer een breipatroon van mij. Daarvoor moest ik eerst zelf nog even kabels leren breien. En hoewel m’n eerste kabels nog niet helemaal goed gingen, lijkt het er nu gelukkig wel op. Dit zijn zeker niet de laatste kabels die ik brei, ik vind het zo’n mooi effect.

sneak-peek-craftkitchen-wk-48

Wordt vervolgd dus…

 

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

  1. Verie
    | Beantwoorden

    Wat zijn ze leuk, kheb het patroon opgeslagen en ga er zeker nog eens wat mee doen! 🙂

    Lieve-Groetjes,
    Verie

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.