Home » Winactie » New postcards and a Give Away

New postcards and a Give Away

Geplaatst in: Winactie 28
Ansicht Bedankt! Jip by Jan
Met Jipshop-bestellingen stuur ik altijd een handgeschreven kaartje mee. De kaartjes die ik daarvoor gebruik waren bijna op en ik wilde de traditie graag voortzetten. Maar wel met een ander ontwerp. Ik zat te dubben of ik het ontwerp zou uitbesteden of toch zelf zou doen. Dat laatste wilde ik wel heel graag, maar ja, de tijd moest ergens vandaan gehaald worden. Maar zoals met zoveel dingen, je hébt er geen tijd voor, je moet er tijd voor máken. Zo af en toe doe ik iets met de wijze lessen die ik in de afgelopen 37 jaren heb geleerd. Zo ook nu. Zie hier het resultaat.
Je krijgt automatisch zo’n Bedankt-kaartje als je een bestelling in de Jipshop plaatst. Maar dan staat er natuurlijk wel wat op de achterkant, door mij geschreven. Wil je blanco kaartjes om zelf iemand te bedanken? Dan bestel je ze (nu nog met introductiekorting!) in de Jipshop: per stuk of per pakketje van 5. (Of je doet mee aan de Give Away natuurlijk, zie onder aan deze blogpost)
When shipping Jipshop orders I always send a handwritten card along. The cards I use for that were almost out of stock and I didn’t want to break with the habit of sending personal notes. But I did want a new design. I was considering whether to design the new ones myself or to outsource the designing and printing process. I really wanted to do it myself, but it takes a lot of time to do that, which I didn’t have. But, as with so many things, you don’t háve time, you have to máke time. Now and then I actually act upon the life lessons I’ve learned during the past 37 years. Like I did now. And this is the result.

Ansicht Bedankt! Ontwerp Jip by Jan

Ansicht Bedankt! Ontwerp Jip by Jan

En om de komst van de nieuwe Jip by Jan anischtkaarten te vieren, geef ik 3 setjes van 5 kaarten weg. Aan drie van de lezers die reageren onderaan deze blogpost. Reacties t/m vrijdag 4 oktober tellen mee en zaterdag 5 oktober maak ik de winnaars bekend.

To celebrate the arrival of the new Jip by Jan post cards, I give 3 sets of 5 cards away. To three of my blog-readers who comment on this blogpost. All comments written till Friday 4 October will be considered and on Saturday 5 October I will announce the winners. 

Give away Ansicht Bedankt! Ontwerp Jip by Jan

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

28 Responses

 1. Anonymous
  | Beantwoorden

  wat een leuk ontwerp!!!! daar kan hallmark een voorbeeld aan nemen!!! wie wil zoiets nou niet winnen!!!

 2. jeetjejanita
  | Beantwoorden

  ik had ze al voorbij zien komen… superleuk zijn ze! ik wil wel een kansje wagen om een setje te winnen! of te ruilen met mijn nieuwe bedankkaartjes die vandaag van de drukker kwamen?

 3. Marloes
  | Beantwoorden

  Jaaaa leuk, ik ben een kaartenfreak, dus doe graag mee!

 4. Handmade by Dianez
  | Beantwoorden

  Wat een onwijs leuke kaartjes, doe graag mee om ze te winnen!!

 5. Elske
  | Beantwoorden

  Wat een te gekke kaartjes! Ik doe graag mee met je actie 🙂 Groetjes!

 6. Skunkamamsie
  | Beantwoorden

  Supermooie kaartjes! Daar kun je nooit genoeg van krijgen…
  Ik doe graag mee!

 7. sarah isebaert
  | Beantwoorden

  Ik doe heeeel graag mee met je prachtige give-away:

 8. H bilzen
  | Beantwoorden

  Wat een originele give away. Ik doe graag mee. Erg leuke kaarten!!

  Groetjes Helen

 9. Meetje Lief!
  | Beantwoorden

  Ik vind je kaartje zo leuk, ik doe graag mee! Liefs Marcella

 10. Ellebel
  | Beantwoorden

  Zij zijn helemaal super, dus ik doe graag mee! Zet een linkje op mijn blog hoor.

  Groetjes van Ellebel

 11. Franny Veekens
  | Beantwoorden

  Prachtige kaarten! Ik doe graag mee met je give-away! Groetjes, Franny

 12. LiesbethCreatief
  | Beantwoorden

  Ik ben fan van je kaartje! De vorige was ook leuk en hangt nog op in mijn knutselkamer 🙂
  Ik doe graag mee!

 13. atelier077
  | Beantwoorden

  Leuk kaartje! Ik ding graag mee, dit smaakt naar meer!

 14. All Set
  | Beantwoorden

  Super zeg! Ik doe graag mee!

 15. jantina
  | Beantwoorden

  Wauw wat een leukies! Die wil ik wel winnen hoor 🙂

 16. Tante Kee
  | Beantwoorden

  Ja ik doe graag mee… Een super leuk ontwerp…

 17. rianne
  | Beantwoorden

  Wat een leuke giveaway weer! Echt mooie kaarten, zo leuk om te sturen! Ik doe graag mee!

 18. Tinke
  | Beantwoorden

  Heel erg leuke kaartjes! Daar wil wel een setje van 😉

 19. Elfi
  | Beantwoorden

  Wat een superleuke kaartjes, wie wil die nu niet winnen! Ik wel in ieder geval.

 20. Carina
  | Beantwoorden

  Leuke kaartjes, ik doe graag mee!

 21. Ik ben dol op het versturen van kaartjes, en deze zijn echt superleuk!
  Ik waag graag een kansje.

 22. Wat een leuke kaartjes! Ik doe ook graag mee.

 23. gewoon buiten
  | Beantwoorden

  Hoi, Ik vind het altijd weer leuk om zo,n persoonlijk kaartje bij mijn bestelling te krijgen. Het is een extraatje en dat hoort gewoon bij jou.
  Ze zien er trouwens weer erg leuk uit. Groetjes, Mathilde

 24. Anonymous
  | Beantwoorden

  Super mooi gemaakt zeg!
  Ik doe graag mee (=

  Groetjes Maaike

 25. BiancaA
  | Beantwoorden

  Ik vind ze super! Zo creatief van je. Ik zou het niet erg vinden ze te moeten versturen 😉

 26. Sarah De Baer
  | Beantwoorden

  Supermooi! Ik doe ook graag mee!

 27. Joozz
  | Beantwoorden

  Wat heb je dat super gedaan. Ik hou ook zo van handgeschreven kaarten en deze zou ik graag willen versturen.
  Groetjes, Josette

 28. renee
  | Beantwoorden

  ik doe mee, wat lijkt me dat leuk….ze zijn echt de moeite waard
  groetjes Renee

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.