Home » Haken » My solution to being a brown thumb

My solution to being a brown thumb

Geplaatst in: Haken 2
Mijn oplossing voor mijn gebrek aan groene vingers Cactussen Jip by Jan

Ik heb blijkbaar geen gelukkige groene vingers. Hoewel ik wel ‘t een en ander wéét van planten, vertaalt zich dat niet per se in een gelukkig plantenspektakel in huis. Het ligt hem zeer waarschijnlijk aan het feit dat ik geen regelmaat heb in het geven van water. Of te veel geef. Of te weinig.

Hoe dan ook, sinds mijn laatste bezoek aan de bloemist maakt dat allemaal niet meer uit. Deze vrolijke cactussen gaan mijn gebrek aan groene vingers vast en zeker overleven. Toch? *sprak ze toch nog enigszins twijfelend*

I don’t have a green thumb. Although I know a thing or two about plants, that seems to be no guarantee for a thriving plant life in my house. I probably don’t water them as regularly as I should. Or I give them too much water. Or too little.

Anyhow, since my last visit to the florist it doesn’t matter anymore. These colorful cactuses will surely enough survive my brown thumb. Or won’t they? *she asked a little doubtful*

Mijn oplossing voor mijn gebrek aan groene vingers Cactussen Jip by Jan

Mijn oplossing voor mijn gebrek aan groene vingers Cactussen Jip by Jan

Sinds die blz 41 van Mollie Makes Haken kan ik gewoon niet meer stoppen met het haken van onderzettertjes. Ik heb ze nu in alle kleuren van de regenboog. Gelukkig hebben schoonzus en vriendin al aangegeven graag onderzetters te willen hebben, anders kwamen we binnenkort ruimte te kort 😉

I’m still at page 41 of Mollie Makes Crochet and can’t stop crocheting coasters in all colors of the rainbow. Luckily I have a sister in law and friend who let me know they wanted some. Or else we would soon be out of space 😉

Mijn oplossing voor mijn gebrek aan groene vingers Cactussen Jip by Jan

Mijn oplossing voor mijn gebrek aan groene vingers Cactussen Jip by Jan

Mijn oplossing voor mijn gebrek aan groene vingers Cactussen Jip by Jan

Mijn oplossing voor mijn gebrek aan groene vingers Cactussen Jip by Jan

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

2 Responses

  1. Sandra v
    | Beantwoorden

    Ik had altijd groene vingers maar sinds een jaar is het hopeloos gesteld met mijn planten, of liever gezegd, het gebrek er aan haha!

    Ik start binnenkort aan een lading onderzettertjes uit Mollie, leuk als kado 🙂

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.