Home » DIY » Multi-inzetbaar hart

Multi-inzetbaar hart

Geplaatst in: DIY 1

Ik heb gemerkt dat een hartje van vilt voor veel gelegenheden te gebruiken is (zie bijvoorbeeld Hoera Saar 1 jaar, Juffen bedankt! en Pluk de dag). Vandaag gebruikte ik hem als cadeautje voor een gedoopt nichtje. Ze is de derde in het gezin, dus alle mogelijke kinderbijbels en bijbelse boekjes zijn inmiddels wel gegeven. Toevallig wist ik dat haar moeder de vilten hartjes erg leuk vond en dus pakte ik vilt, flockfolie, linten en vulling en met dit hart als resultaat:

Vilten hart

Closeup: geboorte- en doopdatum op het lint

Op het geruite lintje zette ik aan de ene kant haar geboortedatum en aan de andere kant haar doopdatum. Het ~-teken voor de doopdatum betekent ‘gedoopt’, zoals het * teken ‘geboren’ betekent. Dat heb ik even moeten opzoeken, ook nog wat geleerd dus bij dit projectje 🙂

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

  1. Tante Jannie
    | Beantwoorden

    Heel erg mooi!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.