Home » Winactie » Mollie Makes Party & Weddings: Book review & Give away

Mollie Makes Party & Weddings: Book review & Give away

Geplaatst in: Boeken, DIY, Winactie 79
Mollie Makes Party & Weddings: Book review & Give away

Er is een nieuw boek verschenen van de makers van Mollie Makes: Party & Weddings.
Op mijn blog lees je wat je kan verwachten én maak je kans om het boek te winnen!

Zoals op de cover al staat is dit niet, zoals Mollie Makes Haken, een boek voor één soort handwerk. Je vindt er van alles wat in: haken, breien, naaien, vilten, papercraft en meer. Het leuke daaraan is, vind ik, dat je eerder wordt uitgedaagd eens aan iets anders te beginnen. Zo kijken mij, vanaf Pinterest bijvoorbeeld, die labeltjes van klei al heel lang aan. Doordat ze in dit boek staan, met tekst en uitleg, ga ik er nu daadwerkelijk ook eens aan beginnen.

Mollie Makes Party & Weddings: Book review & Give away

In totaal staan er 20 zelfmakers in waarmee je je bruiloft of feest je eigen draai geeft. De projecten zijn van verschillende ontwerpers, die aan je worden voorgesteld op de betreffende pagina.

Elk project begint met twee mooi vormgegeven pagina’s tekst en foto’s (zoals hierboven op de foto bij Bedankjes) en daarna twee bladzijden met uitgebreide stap-voor-stap omschrijvingen. De projecten zijn voor zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers.

Het boek is overigens niet alleen leuk als je zelf een feest geeft, maar ook leuk om inspiratie uit op te doen voor een zelf te maken cadeautje voor een bruidspaar. Hoe leuk is het om een zelf geborduurde bruiloftsmerklap te geven? Achter in het boek staat het complete telpatroon inclusief uitleg van de kruissteek.

The book that I’m reviewing in this post is available in English too. It’s called Mollie Makes Weddings however, without the ‘Party’. Why it’s not suitable for Parties, as the Dutch version is, isn’t clear to me, they look the same.
The book contains 20 crafty projects to personalize and style your wedding. But of course, you can use the book also to make a very personal gift for a bride and groom. The book includes ideas for sewing, crochet, knitting, felting, paper craft and more. So there’s always a suitable project for you.

Mollie Makes Party & Weddings: Book review & Give away

Ten slotte is het boek ook geschikt als je niets te vieren hebt, maar gewoon je eigen huis wilt opfleuren, op een doordeweekse dag. Zo staan er leuke vilt lantaarntjes in die je maakt van glazen potjes met vilt, ijzerdraad en kraaltjes. Daarmee kun je natuurlijk ook je eigen tafel versieren.

Mollie Makes Party & Weddings is een uitgave van Tirion Creatief en kost € 12,50. Jammer dat het net moederdag is geweest, maar je vindt vast wel een moment waarop je het (jezelf) cadeau kan doen 🙂
Je bestelt het boek o.a. rechtstreeks bij Tirion of via Bol.com of…. je wint het!

Mollie Makes Party & Weddings: Book review & Give away

Want ik mag van Uitgever Tirion een exemplaar weggeven! Om mee te dingen hoef je maar twee dingen te doen:

(Als je mijn nieuwsbrief al ontvangt, dan volstaat het achterlaten van je reactie)

Alle inschrijvingen en reacties die ik heb ontvangen t/m zondag 1 juni doen mee. Maandag 2 juni zal ik de winnaar bekend maken. Zodra ik je adres heb ontvangen, stuur ik het boek zo snel mogelijk op (alleen naar een adres in Nederland of België).

*** Update: meedoen kan t/m maandag 2 juni ***

Let op: gebruik een van de bovenste drie opties bij ‘Choose an identity’ wanneer je je reactie achterlaat. Stel dat jouw reactie wint, maar ik zie geen naam om je bekend te maken als winnares, dan gaat de prijs helaas aan je neus voorbij en dat zou zonde zijn.

Heel veel succes en een fijn weekend!

This blogpost is about a review and give away of a Dutch book. The book will only be sent to Dutch or Belgian addresses. 

Technische gegevens
Mollie Makes Team
Titel: Mollie Makes Party & Weddings
Prijs: €12,50
ISBN: 9789043916721

  Bloglovin

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

79 Responses

 1. Tante Kee
  | Beantwoorden

  Ja leuk! Ik doe graag mee… Nieuwe inspiratie met uitleg is altijd welkom. En is altijd wel een reden voor een feestje! 😉 ben erg benieuwd naar dit boek…

 2. Ellebel
  | Beantwoorden

  Het boekje ziet er heel leuk en vrolijk uit! Dus ik doe mee!

  Groetjes van Ellebel

 3. JoJo
  | Beantwoorden

  lijkt me een superleuk boekje dus ik doe graag mee

 4. Leuk! Ik doe graag mee! Ik ben benieuwd naar dit boekje, zit vast vol super vrolijke ideeën!

 5. Ontzettend leuk boekje lijkt me! En een goeie reden om iets te vieren… dus ook ik doe graag mee!

 6. Tessa de Vos
  | Beantwoorden

  Ook ik doe heel graag mee! Ga volgend jaar trouwen en zou er graag een persoonlijke en creatieve draai aan willen geven!

 7. Brigitta
  | Beantwoorden

  Ik ga in september op mijn 49e trouwen met mijn buurjongen van vroeger en ik denk dat ik hele leuke ideetjes uit dit boek kan halen, dus fingers crossed 😉

 8. het lijkt me een erg leuk boekje, groetjes, Andrea

 9. This comment has been removed by the author.

 10. Aida Weerstand
  | Beantwoorden

  Oooh wat een leuk boekje, helemaal met een feestje in het vooruitzicht! En zeeën van knutseltijd :)! Dus doe graag mee en wacht in spanning af…..

 11. Martine
  | Beantwoorden

  Ooh, alweer zo’n leuke give away! Ik doe graag mee.
  groetjes, Martine

 12. Lijkt me een heel leuk boek dus doe graag mee!

 13. Mara maakt
  | Beantwoorden

  Wat een leuke give away! Ik doe graag mee!

  Dankjewel,

  Groet, Mara

 14. Ik doe graag mee! Lid van je nieuwsbrief ben ik al 🙂

 15. Inge Roosen
  | Beantwoorden

  Waag graag een kans want zo een boekjes zijn niet te versmaden. Hier geen huwelijk in het verschiet maar hey, er zijn genoeg redenen om een feestje te bouwen
  Grtjs
  Pixiemiks

 16. Helemaal te gek! Ik kijk zo naar dit boek uit! Zou het heel graag willen winnen! Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen toch? ;-)Mijn man wordt in juli 30, dus reden voor een knalfuif! Ik wacht in spanning af…
  Liefs Lisanne

 17. Hoi Janneke, ik doe graag mee met deze leuke give away!

 18. Ja heel erg leuk! Ik doe heel graag mee met deze winactie! Het lijkt me echt een super leuk boekje!

 19. Made by mama
  | Beantwoorden

  Ja leuk, ik doe mee! En misschien geen moederdagcadeautje, maar maandag ben ik jarig, dus het zou natuurlijk een super verjaardagscadeau kunnen worden mocht ik winnen.

 20. thea nijman
  | Beantwoorden

  Duidelijke uitleg over het boekje. Ljjkt me super leuk! Ik doe dan ook graag mee.

  groetjes thea

 21. Teesty
  | Beantwoorden

  Deze wil ik heel graag winnen! Alleen al omdat er deze zomer drie lieve vriendinnetjes van mij gaan trouwen en omdat ik begin volgend zelf ga trouwen! ♡♥♡ Liefs Thalia

 22. Skunkamamsie
  | Beantwoorden

  Die wil ik wel winnen! 🙂

 23. Emmy
  | Beantwoorden

  Wauw….. Wat een inspiratie!!! Met over 3 maanden ons 25-jarig huwelijksjubileum lijkt me dat een geweldig cadeau!!!

 24. Elfi
  | Beantwoorden

  Dat ziet er leuk uit, daarom doe ik graag mee.

 25. Esther
  | Beantwoorden

  Het lijkt mij een heel leuk boek, ik wil ook wel een gokje wagen groetjes Esther

 26. Ik waag een gokje…. nee ik heb voorlopig geen bruiloft of speciaal feestje in de planning. Maar mn MollyMakes Haakboek geeft me zoveel plezier en inspiratie dat ik ook dit nieuwe boek graag op de plank wil hebben staan.

 27. Jo
  | Beantwoorden

  Het lijkt me een heel leuk boek, die ik graag zou willen winnen!

 28. Vlinder.biz
  | Beantwoorden

  Lijkt me een Superleuk boek na t lezen van jouw review! Als ik m niet win, ga ik m zeker kopen!

 29. Vera de Gries
  | Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee, lijkt mij een ontzettend leuk boek. Ik heb de Molly Makes Haken ook, en dat is ook zo’n fijn boek…

  Liefs!

 30. jufb
  | Beantwoorden

  Wat gaaf! Stiekem vast ideetjes verzamelen voor m’n bruiloft… 😉

 31. Je nieuwsbrief ontvang ik al 🙂
  En natuurlijk doe ik graag mee met de give-away! Wellicht ben ik de gelukkige die dit leuk e boekje in ontvangst mag nemen!
  Groetjes Simone

 32. This comment has been removed by the author.

 33. Anonymous
  | Beantwoorden

  Lijk me een heel leuk boek om onze toekomstige bruiloft voor te bereiden.

 34. Janneke Kok
  | Beantwoorden

  O wat leuk ik doe graag mee….

 35. Freubeline
  | Beantwoorden

  Dit lijkt me alweer een superleuk boek, die over 15 jaar nog steeds leuk is! Echt zo’n bewaarexemplaar! Ik waag heel graag een kansje!

 36. Wat een leuke give away ook al is er geen feestje ik wil het graag gebruiken om het huis mee op te fleuren dus ik doe graag mee.
  Groetjes Annie Kooijmans

 37. mingle-mangle
  | Beantwoorden

  wauw lijkt ons ook een leuk boek
  maar ja dat zegt iedereen natuurlijk
  haha,hierbij willen wij ook wel
  een kansje wagen

  groetjes mingle-mangle

 38. Sylvia
  | Beantwoorden

  Heerlijk creatief! Ben benieuwd naar dit boek. Volg je al via de mail enz.

 39. Haakmuts23
  | Beantwoorden

  Lijkt mij ook een ontzettend leuk boekje weer!

 40. Wat een leuk boek!! Ik doe graag mee 🙂

 41. Super leuke give away ik doe graag mee

 42. Marije Bons
  | Beantwoorden

  Wat een super leuk boek! Ik zou m heel graag willen winnen, ben gek op DIY cadeautjes te maken. Volgens mij staan hier hele mooie ideeën in, waar ik graag mee aan de slag wil gaan. Dus ik ga nu heel hard duimen!

 43. Ja doe graag mee! Lijkt me een onwijs leuk boek. Staan vast ook leuke ideeën in om een communiefeest zelf leuk aan te kleden.

 44. Eli
  | Beantwoorden

  Wat een prachtig boek! Zou hem zelf graag willen hebben, maar dat wordt kopen, want als ik deze win, gaat hij naar mijn vriendin Emma. Zij gaat tenslotte trouwen in september. En niets leuker dan een boek vol inspiratie om het tot hun dag te maken. En niets leuker natuurlijk om haar te verrassen.
  Leuk!

 45. Esther
  | Beantwoorden

  Het lijkt me een prachtig boek, de andere liggen hier in de boekenkast en worden veel gebruikt 🙂 dus ik wil ook wel een gokje wagen. Lieve groet Esther

 46. Ik doe ook graag mee. Nieuwsbrief aangemeld. 🙂

 47. Anita H.
  | Beantwoorden

  Leuk hoor. Ik doe mee!

 48. Anita H.
  | Beantwoorden

  Leuk hoor. Ik doe heel graag mee.

 49. Hallo Janneke,
  Wat een mooie review, leuk inderdaad om meerdere technieken in een boek te vinden. Zelf vind ik het ook leuk om na ene haakwerkje weer iets anders te doen.
  En leuk bij het aanmelden van de nieuwsbrief kon ik alle interesses aanvinken, het boek zou aan mij welbesteed zijn!

  Hartelijke groet, Jolanda

 50. Ja ik doe graag mee!!

 51. Natuurlijk doe ik mee! Leuk boekje!

 52. Anonymous
  | Beantwoorden

  Wauw, ik doe ook mee!!! Heb sinds kort jou site ontdekt en vind het fantastisch. Heb na aanleiding van jou recentie ook mollie maken besteld, dis het zou super zijn als ik deze ook win. Mijn collega haar dochter trouwt dit jaar en zij vroeg of ik wat voor haar wilde maken, dus dan komt het boek zeker van pas!!! Duimen dus.

  Groetjes, Marianka (made by Marianka)

 53. Wauw, ik doe ook mee!!! Heb sinds kort jou site ontdekt en vind het fantastisch. Heb na aanleiding van jou recentie ook mollie maken besteld, dis het zou super zijn als ik deze ook win. Mijn collega haar dochter trouwt dit jaar en zij vroeg of ik wat voor haar wilde maken, dus dan komt het boek zeker van pas!!! Duimen dus.

  Groetjes, Marianka (made by Marianka)

 54. Esther van Daalen
  | Beantwoorden

  Lijkt me zo’n mooi boek, leuk al die verschillende ideeën! Doe graag mee.

 55. Janneke Kok
  | Beantwoorden

  O ik wil echt graag winnen …. Ik doe mee…

 56. Superleuk die boeken van Mollie Makes, altijd weer een bron van inspiratie! Ik doe dus graag mee met deze like en win actie! 650

 57. Als een van de laatste voor dit mooie boekje, kom ik nog om het hoekje. Een supergave give away, ik doe graag mee.
  Grtz,
  Chris

 58. Fiffelien
  | Beantwoorden

  Mijn broer gaat in oktober trouwen, dus zou het boekje goed van pas komen!

 59. gewoon buiten
  | Beantwoorden

  Ja, natuurlijk doe ik mee!!!! Super leuk boekje lijkt ne.

 60. Mirjam
  | Beantwoorden

  Erg leuk boek! Ook als je al getrouwd bent, zoals ons… Maar ieder jaar maken wij er weer een klein feestje van, dus dit boek blijft altijd leuk!

 61. Annemoeke
  | Beantwoorden

  Wat een toepasselijke giveaway!wij gaan in oktober trouwen en kan hier heel veel inspiratie uit opdoen om alles een persoonlijk tintje te geven.. Je zou me er heel blij mee maken, dus ik loot graag mee! Groetjes,annemieke

 62. Anonymous
  | Beantwoorden

  Wat een mooi en feestelijk boekje, je krijgt zin om iets te maken als je de mooie gekleurde foto’s ziet.
  Groetjes Annie Kooijmans

 63. Jacky
  | Beantwoorden

  Hoi,

  Ik zat wel niet op de camping ;)maar wil op het laatste moment toch ook graag meedoen voor dit leuke boek
  Groetjes jacky

 64. Teesty
  | Beantwoorden

  Helemaal top deze actie! Wij gaan volgend jaar in juni trouwen maar we willen er echt onze eigen draai aan geven en niet teveel geld aan uitgeven. Dit boekje komt dus als geroepen! Liefs Thalia ♡♥♡

 65. Oh wat ben ik toch blij dat ik de nieuwsbrief ontvang anders was deze geweldige give away bijna aan mijn neus voorbij gegaan. Ik doe heel graag mee, geen bruiloften in de planning, mijn dochter is 21 dus je weet maar nooit…wat me ook zo leuk lijkt dat er vanallerlei crafts in staan als niet haakster ;). Warme groetjes van Susan

 66. Oke ik win nooit wat, maar wie niet waagt wie niet wint 🙂 dus ik doe graag mee in de race! Leuke ideetjes voor “creabea dingetjes” zijn natuurlijk altijd leuk om te hebben. Om na te maken of om inspiratie op te doen en er je eigen draai aan te geven. Leuk al die give aways!!

 67. Op de valreep 😉
  De nieuwsbrief ontvang ik al..
  Maar ohhh wat is dit boekje leuk! Love pinterest en wat een geweldige inspiratie! leuk voor de bruidsparen die ik mag fotograferen.
  Of zal ik hem toch als hint aan mn schoonzus cadeau doen 😛

 68. Leuk! Met nog twee bruiloften te gaan dit jaar (al 2 achter de rug) komt hij vast van pas ;-).

 69. Super gaaf! Met genoeg bruiloften voor de boeg zou ik dit boekje graag willen winnen! 🙂 vind niks leukers dan zelf iets moois maken als cadeautje en vaak wordt het ook veel meer gewaardeerd 🙂

 70. Echt super leuk. Ik doe mee. Nog een fijn weekend :-).

  Groetjes Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 71. Leuk, Weer zo’n vrolijke actie!
  Ik doe graag mee!

 72. jaf giraf
  | Beantwoorden

  Ach ja, dan bedenk ik wel een reden voor een feestje. Met zo’n leuk boek moet dat niet moeilijk zijn…..

 73. Vicky Bloemen
  | Beantwoorden

  lijkt me superleuk boek, voortaan geen eindeloos zoeken meer op internet achter leuke ideetjes voor feestjes, zou een “vaak uitgeleend” boek zijn in onze “huisbibliotheek” denk ik.

 74. wauw!! Ik doe graag mee, inspiratie is altijd welkom. Ook leuk om een cadeautje voor de juffen aan het eind van het schooljaar te maken misschien??
  groetjes Margrietha

 75. Mijn schoonzus gaat ten huwelijk gevraagd worden : zij weet nog van niks … Dit leuke boek komt als geroepen (-:

 76. Sandra
  | Beantwoorden

  Graag 😀

 77. Gerlinda Piet
  | Beantwoorden

  He dit is echt een super leuk kado! Voor al mijn creatieve ideeen! Wordt vast fantastisch die bruiloft van collega en famile..Ja ik wil!

 78. Nienke
  | Beantwoorden

  Jaaa wat een super gaaf boek, zou er heel erg blij van worden!!
  Ik doe graag mee.

 79. Ziet er heel leuk uit dit boekje! Past wel in mijn boekenkast 😉

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.