Home » Haken » Maskingtape madness

Maskingtape madness

Geplaatst in: Haken 0

Dat masking tape enorm leuk is, wisten velen al en de Hema nu ook! Ze hebben enorm veel mooie varianten op dit handige scheurbare/plakbare/verwijderbare band. Door de eerste voorraad was de Hema alhier snel heen, maar net was ik er op het juiste moment: een hele mand vol! M’n slag direct geslagen en thuis gekomen meteen gebruikt:

Vakantiemand voor mijn ouders

 

Voorraadje maskingtape weer op peil

De mand is voor mijn ouders die hier het hele jaar door enorm veel doen. Het is begonnen met m’n moeder die hier drie dagen (!) oppast en toen al heel veel erbij deed (‘even’ de speelgoedkast uitruimen, ergens een doekje overheen halen, het oud papier wegbrengen, en nog veel meer). Toen m’n vader met de vut ging, werd hij al snel meegenomen en in de tuin ‘aan het werk gezet’. En ook hij doet er regelmatig nog even wat klusjes bij (tuintafel uit elkaar schroeven en opbergen, dranger op de deur zetten, etc).

Dus mocht je je je ooit hebben afgevraagd: ‘hoe doet ze dat in 24 uur per dag?’ (een webshop runnen, werken in loondienst, creatief bezig zijn en een blog bijhouden), dan weet je nu het antwoord 🙂

Je snapt: wij zijn hier enorm blij met mijn ouders (en dat is dan gelijk het understatement van het jaar!). Vandaar dus de mand met lekkere, leuke en handige dingen voor op vakantie. Dit jaar versierd met masking tape.

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.