Home » DIY » Masking tape pennenpotje

Masking tape pennenpotje

Geplaatst in: DIY 0

Al even geleden trakteerde ik mezelf op nieuwe masking tape rolletjes. Omdat ik van mezelf eerst de oude op moest maken – ja, zo streng ben ik voor mezelf – lagen ze een beetje mooi te zijn op mijn bureau. Ik had ze gestapeld en op een dag verdwenen m’n pennen er als vanzelf in en bleken de rolletjes heel mooi dienst te doen als pennenhouder.

DIY Masking tape rolletjes pennenhouder Jip by Jan

Maar toen, op een dag, mocht ik ze dan toch echt gaan gebruiken, omdat de oude rolletjes op waren. Alleen had ik dan geen pennenhouder meer. En ik vond het inmiddels toch wel heel gezellig staan.

Niet voor een gat te vangen, verzon ik daar het volgende op: ik beplakte een glazen potje met drie van de tapejes (meer paste niet).

DIY Masking tape rolletjes pennenhouder Jip by Jan
 Nu heb ik dus én een gezellige pennenhouder én masking tape rolletjes die ik kan gebruiken.

DIY Masking tape rolletjes pennenhouder Jip by Jan
Ps: De masking tape kocht ik bij Buiten de lijntjes  (* een waarschuwing is op z’n plaats: deze webshop is mogelijk zeer slecht voor je portemonnee ;-)). De pennen zijn van Stabilo (gekocht bij de lokale boekhandel) en in heel veel kleuren en een aantal diktes verkrijgbaar. Ik schrijf en teken er graag mee.
Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.