Home » Haken » Marktplaatsvondst!

Marktplaatsvondst!

Geplaatst in: Haken 5

We wonen hier al weer 5 jaar en toch heb ik nog kale plekken in huis. Nooit toegekomen aan er iets neer zetten of er iets ophangen, hét idee nog niet gevonden of wel het idee maar dan weer niet de uitvoering. Vanaf nu is er weer één lege plek minder!
We gingen een paar weken geleden naar de kinderboekenweek en kwamen met een goede buit terug. Ik vond het zonde om ze in de kast (met deur ervoor) te zetten, ik keek er liever nog even tegen aan. Maar dan niet door ze op een verloren stapeltje ergens op een onhandige plek te laten liggen. Een boekenrek leek me de uitkomst en zowaar: ik had nu het idee, de kale plek (in de erker) én kreeg ook nog de uitvoering (via marktplaats) voor elkaar.
Naast dat ik zelf erg blij ben met hoe het is geworden, is het ook nog leuk dat nu we de boeken in dit rek hebben staan, de jongens ze veel sneller pakken en lekker met een boek op de grond gaan liggen lezen.  Het voornemen is nu de boeken regelmatig te wisselen. Eens kijken hoe lang ik dat volhoud 😉

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl
Laatste berichten van

5 Responses

 1. Het Sfeer Atelier
  | Beantwoorden

  Super leuke vondst ! En indd erg handig. Hier liggen de boeken die nog moeten gelezen worden ook op een stapeltje. Maar zo op een rekje is veel leuker.

 2. mamalinda
  | Beantwoorden

  Heel erg leuk en handig ook nog!

 3. Tante Jannie
  | Beantwoorden

  Wat tof!

 4. Nadiake
  | Beantwoorden

  leuk hoekje heb je daar gecreëerd ! super!

 5. Janneke Assink
  | Beantwoorden

  Dank voor jullie complimenten!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.