Home » Haken » Leeftijdshirtje voor jarige job

Leeftijdshirtje voor jarige job

Geplaatst in: Haken 1

Wij beginnen het nieuwe jaar steevast met een feestje: ons neefje Gijs is op 1 januari jarig. Omdat kindjes hun nieuwe leeftijd vaak zo leuk vinden, had ik voor hem een shirtje gemaakt met zijn nieuw verworven leeftijd en zijn naam erop. Nu is Gijs’ vriendje twee weken later jarig en omdat Gijs (en z’n mama) Gijs’ shirtje zo leuk vonden, aan mij de vraag of ik er voor vriendje Olivier ook een wilde maken. Zie hier het resultaat:

De witte ondergrond is van flexfolie (glad folie) en het donkerblauwe, waar de naam en de leeftijd uit zijn gesneden is van flockfolie. Dit flockfolie (ook wel strijkvelours genoemd) kan je zelf ook gebruiken om strijkapplicaties mee te maken. Je kunt je uitgeknipte of uitgesneden vorm met je strijkijzer op een shirtje vastzetten. Zo heb je heel eenvoudig een heel origineel en bijzonder cadeautje!

Een fijn weekend nog!

Hartelijke groet,

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

  1. Super leuk idee, zeg! Een mooi en persoonlijk kadootje. Fijn weekend!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.