Home » Haken » Keuzes maken en afscheid nemen

Keuzes maken en afscheid nemen

Geplaatst in: Haken 9

De vakantietijd is aangebroken en ik had hem hard nodig. Druk op het werk, druk met de shop en nog honderd ideeën in m’n hoofd. Aan het uitwerken van die ideeën kom ik maar niet toe. Soms wel, maar dan gaat het ten koste van mijn vrije tijd (welke tijd?).

Tijd die ik graag had gespendeerd aan het maken van leuke dingen voor familie en vrienden, aan mijn jongens en mijn man, aan sporten of zomaar even in de tuin zitten.

Al op de eerste avond van de vakantie hakte ik de eerste knoop door: ik ga het assortiment van de Jipshop terugbrengen. De Jipshop ontstond voor mijn handgemaakte spullen, maar ik vulde het assortiment aan met spullen die er bij pasten. Zodat je een complete kinderkamer bij elkaar kon shoppen én ook nog bijpassende stoffen om er je eigen draai aan te geven. En dat blijkt een succes. Er wordt naar hartelust gecombineerd. Erg leuk uiteraard! 
Maar ondertussen raak ik door het verwerken van de bestellingen (altijd met zorg ingepakt en toch zo snel mogelijk), inkopen en oh hemel, die administratie (ook altijd met zorg, maar zeker niet zo snel mogelijk…) af van hetgeen waar het mee begon: zelf creatief bezig zijn.
De eerste stap op weg terug naar balans is het terugbrengen van de merken, waaronder Bibelotte en Georges et Rosalie. Beide zijn merken waar ik erg van houd en het is een feestje om ze op voorraad te hebben en in te pakken, maar helaas, keuzes maken hoort erbij in het leven. 
Dan doe ik het voortaan wel met de vele leuke publicaties van Bibelotte in de (internationale media). Leuk dat dit bijzondere kinderkamermerk steeds meer en meer ontdekt wordt.
De artikelen die ik daarvan nog op voorraad heb, bestel je daarom met fijne kortingen vanaf 30 oplopend tot 50%! Alle artikelen die er nog zijn, staan, met de kortingen vermeld, bij elkaar op de Sale pagina’s (Bibelotte sale en Georges et Rosalie sale)
En zo heeft dit afscheid voor zowel mij als jullie fijne kanten! 
De komende dagen is de shop nog open: tot en met woensdag verzend ik nog bestellingen. Daarna kan er wel besteld worden, maar wordt er weer verzonden vanaf 25 juli. In die tussentijd ga ik heerlijk genieten van gezin, vrije tijd en een kopje koffie in de tuin!

Kortingen op Bibelotte en Georges et Rosalie voorraad

Volgen Janneke:
Is gek op alles wat met garen en stof te maken heeft. Haakt, naait en breit. Auteur haak- en naaiboek Haakspiratie (2016). Is overdag organisatieadviseur @ www.EigenWijzeWerken.nl

9 Responses

 1. Volgens mij een hele moedige en verstandige beslissing maar neemt niet weg dat het stiekem ook best een beetje verdrietig kan zijn.
  Geniet maar lekker van de (hopelijk) extra tijd met je gezin en het uitwerken van alle ideeën!

 2. Petra
  | Beantwoorden

  Verstandige beslissing, soms moet je nu eenmaal keuzes maken om niet te ver bij jezelf vandaan te drijven. Hoe succesvol iets soms ook kan zijn. Fijne zomer gewenst, geniet er van!

 3. Dank jullie wel voor jullie lieve reacties!

 4. Daniëlle Kok
  | Beantwoorden

  Een dappere beslissing die vast een positief effect heeft.
  Genietze van de vrije dagen!
  Gr. DivaDaan
  divadaan.blogspot.nl

 5. Readkapke
  | Beantwoorden

  Moeilijk he, die balans. Ik ben vrijwel meteen met de combi van handgemaakt en ingekocht begonnen en dat eerste komt daardoor ook maar moeilijk van de grond. 100 Dingen in mijn hoofd en het wordt weinig, zo jammer! Maar ik denk nog steeds dat er ooit meer tijd gaat komen dus modder nog even door, maar ik begrijp jouw heel goed, je kunt niet álles. Geniet van je rust!

  • Dank je wel Readkapke en fijn te horen dat ik niet de enige ben. Ik hoop dat jou ‘aanmodderen’ gauw leidt tot wat je voor ogen had!

 6. Knap van je! Hoe leuk het hebben van een webshop ook is, zulke beslissingen zijn af en toe nodig om het leuk te houden. Geniet van je vakantiebreak!

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.