Home » Persoonlijk » Jipstop!

Jipstop!

Geplaatst in: Persoonlijk 8
Jip by Jan Jipshop collage

Het begon met de vlaggenslingers van stof. Ik maakte er meters en meters van. Met naam en een verwisselbaar getal voor de leeftijd en zonder. Voor verjaardagsfeestjes en voor in de mooiste kinderkamers. Ik maakte sjaaltjes, tasjes en bedrukte shirtjes en rompertjes. Daarvan maakte ik er zoveel dat het leuk was om er een shop mee te openen: de Jipshop. En om het assortiment compleet te maken verkocht ik er daarna ook DIY- en kinderkamerspullen bij. Zo groeide en groeide de Jipshop, tot ik vorig jaar om afscheid te nemen van een deel van de Jipshop. 

En dat was een goede keuze. Ik kreeg weer lucht.

Die direct opging aan: haken  😉 En aan het bloggen. Want handwerken, schrijven en foto’s maken komen daar samen en man, wat is dat leuk!

Dat is dan ook waar ik me vanaf 1 juli (na een paar weken vakantie) nog meer op ga richten: mooie dingen bedenken, maken en mijn passie voor handwerken delen met jullie op mijn blog. Om daar nog meer ruimte voor te krijgen, zal ik mijn shop sluiten.

Per 1 juli gaat de Jipshop sluiten. In deze laatste paar dagen kun je profiteren van een fijne korting op de laatste (veelal) toch al afgeprijsde artikelen.
Gebruik kortingscode JIPSTOP25 in het bestelproces en er wordt automatisch 25% korting berekend over al je artikelen!

Bloglovin

8 Responses

 1. Lisanne Multem
  | Beantwoorden

  Jammer dat je stopt, maar ook weer niet, want ik weet nu al dat er heel veel leuke dingen voor in de plaats komen. Ik heb nog snel een bestelling geplaatst. hihi… Groetjes Lisanne

 2. Readkapke
  | Beantwoorden

  Jammer, maar je nieuwe weg is ook leuk!

 3. Letty Broekhof
  | Beantwoorden

  Soms moet je het roer omgooien en doen wat voor jou goed voelt. Best lastig om zo’n beslissing te nemen, maar zo krijg je ook weer “ruimte” voor allerlei nieuws. Veel succes!

 4. Angeline
  | Beantwoorden

  Zal geen makkelijke beslissing zijn geweest,maar je moet doen wat je hart je ingeeft…..

Ik ben benieuwd naar je reactie en/of vragen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.