» » » Workshop Coaster square haken Het Wolhuis Rijssen – 14 dec 2019

Workshop Coaster square haken Het Wolhuis Rijssen – 14 dec 2019

34,95

10 op voorraad

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Geef je op voor de workshop Coaster square haken en leer je eigen deken haken!

Om te vieren dat er een nieuwe kleurenvariant van het Coaster square haakpakket uit komt, geef ik zaterdag 14 december een workshop Coaster square haken bij Het Wolhuis in Rijssen. Ik laat je aan de hand van het patroon en natuurlijk de deken zelf zien hoe deze in elkaar zit en hoe je zelf jouw eigen coaster square deken haakt. Je krijgt onder andere tips voor het mooi aan- en afhechten van de draadjes en hoe je de vierkanten aan elkaar haakt.

Je kan de coaster square deken haken met de bestaande kleurcombinaties, maar natuurlijk ook je eigen kleuren kiezen. Wil je advies bij het samenstellen van je eigen kleurencombinatie? Reserveer dan een plek in de Jip by Jan-kleurenworkshop voorafgaand aan de Coaster square workshop. Ik geef een introductie over kleurentheorie en leg je uit hoe ik zelf te werk ga bij het kiezen van een pallet.

Voorafgaand krijg je huiswerk op! (Niet te veel hoor, ‘t moet wel leuk blijven ;-))

Om deel te kunnen nemen aan de workshop Coaster square haken moet je al wel de basis van het haken onder de knie hebben. Als je lossen, (halve) vasten en stokjes kunt, is ‘t voldoende. De rest komt aan bod in de workshop.

Wat neem je mee:

  • je eigen haaknaalden (maat 3,5 voor de coaster square. Haak je heel vast, neem dan ook maat 4 mee. Haak je heel los, neem dan ook maat 3 mee). Haaknaalden kun je uiteraard ook bij Het Wolhuis zelf nog aanschaffen
  • een naald om mee af te hechten
  • een schaartje

Wat betreft het garen: dat kun je bij Het Wolhuis aanschaffen voorafgaand aan de workshop. Als je deelneemt aan de kleurenworkshop, kun je aan het einde daarvan je garen aanschaffen.

Het patroon wordt gehaakt met Durable Coral. Tijdens de kleurenworkshop kan ook gekozen worden uit andere vergelijkbare garens die verkrijgbaar zijn bij Het Wolhuis (bijv Schachenmayr Catania).

Workshop details

14 december 2019 13.45 – 16.15 Workshop Coaster square haken – € 34,95 Een 2,5 uur durende workshop waarbij je leert hoe je de coaster square deken haakt. Inclusief het uitgebreide patroon, koffie/thee en iets lekkers erbij. En natuurlijk heel veel gezelligheid, een zaterdagmiddag lang haken en praten in goed gezelschap in een winkel vol garen. What’s not to like?! 🙂

Zie ik je dan? Ik heb er al zin in!

De workshop Kleuren kiezen is voorafgaand aan de workshop Coaster square haken en reserveer en betaal je via deze link.

De prijzen van de workshop zijn exclusief garens.

Het aantal plekken is beperkt, dus meld jezelf snel aan. Na betaling is je plek gereserveerd.

Het minimaal aantal deelnemers is 6 personen. Wanneer de workshop door te weinig deelnemers wordt geannuleerd, proberen we een andere geschikte datum te vinden. Je reservering blijft dan uiteraard staan.

Let op: de workshop vindt plaatst op de 1e verdieping, die alleen via een trap bereikbaar is.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Coaster square haken Het Wolhuis Rijssen – 14 dec 2019” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.