Home » Jipshop » Digitaal haakpatroon » Haakpatroon Spring flower deken

Haakpatroon Spring flower deken

4,95

Haak de Spring flower deken met behulp van dit digitale haakpatroon. Het patroon bevat de omschrijving van de spring flower, de vierkantjes, de join en de rand om de deken. Het patroon is uitgeschreven in tekst (NL), getekend (haakdiagram) en wordt ondersteund met foto’s.

Beschrijving

Haakpatroon Spring flower deken

Haak de Spring flower deken aan de hand van dit digitale haakpatroon. Deze uitgebreide pdf bevat de (Nederlandse) patroonomschrijving van:

  • de spring flower
  • de ‘tussenvierkantjes’ en
  • hoe je de acht- en vierkanten aan elkaar haakt: de join
  • het patroon van de rand om de deken
  • uitleg van speciale steken die in dit patroon worden gebruikt

Wat je in dit patroon niet vindt:

  • gebruikte garen en kleurnummers

Ik haakte de deken namelijk van restjes (voornamelijk Durable Coral, en wat restjes SMC Catania en By Claire Cotton; allemaal gemerceriseerde katoen). Je kunt willekeurig welk garen gebruiken voor deze deken (als ze wat betreft haaknaald maar enigszins bij elkaar passen zou ik zeggen). Dus heb je zelf nog heel veel restjes wol liggen of acryl: dat gaat ook uitstekend.

Het patroon wordt zowel in tekst (Nederlands) als in een haakdiagram weergegeven en wordt ondersteund met stap voor stap foto’s.

Benodigd materiaal Haakpatroon Spring flower deken

  • Garen. Pak je bak met restjes erbij of koop garen naar keuze
  • Bijpassende haaknaald
  • Schaartje, stopnaald
  • Eventueel: blocking mat en spelden

Let op: bij de aanschaf van dit patroon ontvang je toegang tot een te downloaden pdf-bestand en geen fysiek product. Je hebt Adobe Acrobat reader nodig om het bestand te kunnen openen. Dit product kan na bestelling niet geretourneerd worden. 

Op dit haakpatroon rust auteursrecht. Dat betekent dat het niet is toegestaan dit patroon of onderdelen daaruit te delen met anderen. Dan wel door het te kopiëren dan wel door de pdf door te sturen. Mocht iemand anders enthousiast zijn over dit patroon, verwijs diegene dan door naar deze productpagina zodat hij/zij dit patroon ook op legale manier kan verkrijgen en ik inkomsten genereer voor alle tijd en aandacht die ik in het bedenken, ontwerpen en uitwerken van dit patroon heb gestopt. 

Mocht je tijdens het haken vragen hebben, dan kun je me mailen. Mijn mailadres staat in het patroon vermeld. Uiteraard kan je me ook een berichtje sturen via Facebook of Instagram.

Ik hoop dat je heel veel plezier zult hebben van het haken van de Spring flowers!

🇺🇸 🇬🇧This pattern is also available in English (US terms and a UK translation table). Go to Crochet pattern Spring Flower Blanket

Spring flower deken haken

#SpringFlowerDeken

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haakpatroon Spring flower deken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.