Home » Jipshop » Digitaal haakpatroon » Haakpatroon Speldenkussenkopje en macaroublie

Haakpatroon Speldenkussenkopje en macaroublie

3,95

Digitaal Haak- en naaipatroon Speldenkussenkopje. Het patroon bevat ook het haakpatroon voor de macaroublies. Het patroon is uitgeschreven in tekst (NL). Je ontvangt bij bestelling een link naar een te downloaden pdf-bestand.

Let op: dit patroon staat ook in Haakspiratie. Heb je mijn boek al? Dan vind je dit patroon vanaf blz 19.

Beschrijving

Haak- en naaipatroon Speldenkussenkopje en Haakpatroon macaroublie

Haak of naai een speldenkussen voor in een (kringloop)kopje. Deze pdf bevat zowel het haakpatroon als de naai-instructie om dit leuke speldenkussenkopje te maken. Superleuk om cadeau te geven aan een medecreatieveling.

Maak het af met gehaakte macaroublies (een combinatie van een macaron en een oublie) in verschillende kleuren. Het haakpatroon van de macaroublies is ook onderdeel van dit patroon. Je ontvangt dus drie patronen in een:

  • speldenkussenkopje haken
  • speldenkussenkopje naaien
  • macaroublie haken

Zowel de speldenkussentjes als de macaroublies maak je met restjes garen en stof. Maak het af met leuke lintjes en spelden.

Zelf houd ik erg van variëren met bestaande patronen. Zo vind je in deze blogpost een voorbeeld van het genaaide speldenkussenkopje waarbij de bovenkant met punch needle is gemaakt.

Dit patroon staat ook in mijn boek Haakspiratie. Heb je mijn boek, dan vind je dit patroon vanaf pagina 19.

De tekst is in het Nederlands.

Let op: bij de aanschaf van dit patroon ontvang je toegang tot een te downloaden pdf-bestand en geen fysiek product. Je hebt Adobe Acrobat reader nodig om het bestand te kunnen openen. Dit product kan na bestelling niet geretourneerd worden. 

Mocht je tijdens het haken vragen hebben, dan kun je me mailen. Mijn mailadres staat in het patroon vermeld. Uiteraard kan je me ook een berichtje sturen via Facebook of Instagram.

#Speldenkussenkopje #Macaroublie #Haakpatroon #Haakspiratie

BewarenBewaren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haakpatroon Speldenkussenkopje en macaroublie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.