Home » Jipshop » Digitaal haakpatroon » Haakpatroon onderzetter in 2 formaten

Haakpatroon onderzetter in 2 formaten

1,95

Haakpatroon voor onderzetter in twee formaten. Handige PDF waarin je het totale patroon (dat ook gratis te vinden is op mijn blog) in een keer kunt printen.

Bevat haakschema voor de kleine onderzetter (exclusief in deze pdf te vinden).

Beschrijving

Haakpatroon voor onderzetters in twee formaten: een kleine van ongeveer 10 cm breed en een grotere van ongeveer 18 cm breed.

Het haakpatroon bevat beschrijvingen voor zowel een onderzetter in één kleur als voor een onderzetter in meerdere kleuren.

Dit patroon is voortgekomen uit een eerder gemaakt ontwerp voor een poef waarvan je de beschrijvingen van de toeren inclusief foto’s ook op mijn blog via deze link vindt: https://www.jipbyjan.nl/portfolio/tutorial-poef-doily-haken/

In deze pdf vind je alle informatie bij elkaar, inclusief gebruikte kleurnummers van de Scheepjes Catona onderzetters. Tevens bevat deze pdf het haakschema voor de kleine onderzetter (exclusief voor deze pdf, deze staat niet online). Koop dit digitale patroon dus als je alle informatie in een oogopslag bij elkaar wilt hebben en direct kunt printen. Daarmee steun je mijn blog en kan ik weer garen kopen  kan ik gratis ontwerpen blijven maken.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren