Home » Jipshop » Digitaal haakpatroon » Haakpatroon Omslagdoek met knoopsluiting

Haakpatroon Omslagdoek met knoopsluiting

4,95

Haak deze heerlijke omslagdoek met behulp van het haakpatroon dat tevens de beschrijving bevat voor het bevestigen van de houtje-touwtje en knoopsluiting. Deze manier van bevestigen maakt het mogelijk de omslagdoek op meerdere manieren te dragen.

Beschrijving

Haak deze heerlijke omslagdoek met behulp van dit digitale haakpatroon. Het patroon bevat tevens de beschrijving van de knoopsluitingen die het mogelijk maken de omslagdoek op meerdere manieren te dragen.

Benodigde materialen voor deze multifunctionele omslagdoek/sjaal

  • 5 bollen By Claire Softmix in de hoofdkleur. Voor de accenten: 4 kleuren, van elk 1 bol. In totaal 9 bollen.
    (Wil je de sjaal ruimer haken, neem dan een extra bol van de hoofdkleur en haak het hoofddeel van de sjaal een aantal toeren door.)
  • twee knopen (ongeveer 25 mm doorsnee)
  • 1 houtje-touwtje sluiting
  • haaknaalden 7 en 9
  • schaartje, stopnaald

Let op: bij de aanschaf van dit patroon ontvang je toegang tot een te downloaden pdf-bestand en geen fysiek product. Je hebt Adobe Acrobat reader nodig om het bestand te kunnen openen. Dit product kan na bestelling niet geretourneerd worden. 

In de pdf staan de gebruikte kleurnummers van de rode, taupe en bruine omslagdoek vermeld. Maar laat je daar vooral niet door beperken, er zijn zoveel leuke kleurencombinaties te maken!

Ik verzoek je vriendelijk het auteursrecht te respecteren: het is niet toegestaan deze pdf door te sturen naar anderen of te kopiëren/vermenigvuldigen op welke manier ook.