Home » Jipshop » Digitaal haakpatroon » Haakpatroon halfronde vlaggetjesslinger

Haakpatroon halfronde vlaggetjesslinger

3,50

Maak je eigen vrolijke gehaakte vlaggenslinger met behulp van dit (digitale) haakpatroon. Het patroon bevat de omschrijving voor zowel de kleine als de grote halfronde vlaggetjes. Inclusief stap voor stap foto’s. Het kleine vlaggetje is ook uitgewerkt in een haakschema.

Beschrijving

Haak je eigen feestelijke vlaggenslinger met behulp van dit digitale patroon. Zowel de kleine als de grote halfronde vlaggetjes staan beschreven. Inclusief stap voor stap foto’s en voor het kleine vlaggetje is ook een haakschema getekend.

Benodigde materialen

Voor de vlaggetjes in de voorbeelden haakte ik met gemerceriseerde katoen (zoals Durable Coral, Schachenmayr Catania, By Claire Cotton, Scheepjes Catona) en haaknaald 3. Een klein vlaggetje wordt dan ongeveer 10 cm breed en 7 cm hoog. Een grote vlag wordt ongeveer 20 cm breed en 12 cm hoog. Je kunt natuurlijk ook andere garens gebruiken en de daarbij passend haaknaald. Het is een ideaal project voor restjes!

Heel veel haakplezier en natuurlijk heel veel feestelijk gelegenheden gewenst waarbij je deze vrolijke slingers op kunt hangen!

Let op: bij de aanschaf van dit patroon ontvang je toegang tot een te downloaden pdf-bestand en geen fysiek product. Je hebt Adobe Acrobat reader nodig om het bestand te kunnen openen. Dit product kan na bestelling niet geretourneerd worden. 

Mocht je tijdens het gebruik van dit patroon vragen hebben, schroom dan niet mij te mailen.

Slinger met grote gehaakte vlaggetjes

Halfronde vlaggetjes slinger Jip by Jan

Halfronde vlaggetjes slinger Jip by Jan

Slinger met kleine gehaakte vlaggetjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haakpatroon halfronde vlaggetjesslinger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.