Home » Jipshop » Digitaal haakpatroon » Haakpatroon Embracing Granny deken

Haakpatroon Embracing Granny deken

4,95

Pre order Haakpatroon Embracing Granny deken – deel 1 nu beschikbaar

Beschrijving

Haakpatroon Embracing Granny deken voor heel veel haakplezier en een mooie deken op de koop toe!

Haakpatroon in ontwikkeling – patroon in pre order te bestellen!

Je ontvangt gedurende de komende maanden telkens een update wanneer ik een volgend deel van het patroon klaar heb. Aan het einde, wanneer alles beschreven, gefotografeerd en getekend is, ontvang je een laatste definitief en compleet patroon.

Op dit moment staat beschreven:

  • welk garen ik gebruik (inclusief kleuren en kleurnummers en hoeveelheid join-as-you-go versie, exclusief rand)
  • haakpatronen octagonnen en mini granny (tekst en haakschema’s, inclusief stap-voor-stap foto’s)
  • beschrijving van de join-as-you-go versie

Hiermee kun je direct al aan de slag. Of, als je wilt wachten op de precieze hoeveelheid garen, in ieder geval al past een paar test octagonnen en granny squares maken.

In volgende versies volgen:

  • hoe de join wordt gedaan bij de join aan het einde-versie
  • hoeveelheid garen join-aan-het-einde versie
  • rand om de deken
Embracing Granny deken – join aan het einde versie

Haakpatroon Embracing Granny deken

Dit haakpatroon beschrijft hoe je de vormen haakt en geeft je twee opties om ze aan elkaar te haken tot een deken. Het beschrijft zowel een join-as-you-go manier van aan elkaar haken als de optie om de achtkanten en mini granny squares aan het einde tot een deken te haken. Daarnaast wordt ook de rand om de gehaakte deken beschreven.

Het patroon bevat naast uitgebreide beschrijvingen ook stap voor stap foto’s en haakschema’s/haakdiagrammen ter verduidelijking.

De dekens op de voorbeeldfoto’s zijn gehaakt met Durable Cosy fine (de mintgroene) en Stylecraft Special DK (de beige-kleurige).

Op dit moment zijn beide dekens nog in ontwerp- en haakfase en kan ik nog niet aangeven hoeveel garen je nodig hebt. De eerste versies van het patroon beschrijven al wel de kleuren en kleurnummers.

Ook de haakpatronen van de octagonnen (twee versies) en de mini granny square zijn beschreven en getekend (haakdiagram) en voorzien van stap-voor-stap foto’s.

De gebruikte kleuren staan beschreven in het haakpatroon.

Let op: bij de aanschaf van dit patroon ontvang je toegang tot een te downloaden pdf-bestand en geen fysiek product. Je hebt Adobe Acrobat reader nodig om het bestand te kunnen openen. Dit product kan na bestelling niet geretourneerd worden. 

Mocht je tijdens het haken vragen hebben, dan kun je me mailen. Mijn mailadres staat in het patroon vermeld. Uiteraard kan je me ook een berichtje sturen via Facebook of Instagram.

🇺🇸This pattern will also be available in English (US terms) when it’s finished 

Embracing Granny deken – join as you go versie

Nieuwste versie haakpatroon downloaden

Zodra je het digitale haakpatroon bestelt, ontvang je een bestelbevestiging met daarin een download link. Om een nieuwe versie van het haakpatroon te downloaden, kun je dezelfde downloadlink gebruiken. Ik stuur een email wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is. Zorg ervoor dat je ingeschreven staat voor mijn nieuwsbrief om deze emails te ontvangen.

Wil je niet afhankelijk zijn van de bestelbevestigingsemail? Maak dan een account aan op mijn site. Eenmaal ingelogd kun je je altijd bij je bestellingen en beschikbare downloads.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haakpatroon Embracing Granny deken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.