» » » Haakpatroon Coaster square

Haakpatroon Coaster square

Waardering 4.67 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen)

3,50

Haak deze square met bloem in het midden met behulp van dit (digitale) haakpatroon. Het patroon bevat de omschrijving van een enkel vierkant inclusief getekend haakschema.

Beschrijving

Haakpatroon coaster square Jip by Jan

Haak deze square met bloemblaadjes aan de hand van dit digitale haakpatroon. De binnenkant van het patroon herken je wellicht: het is deze onderzetter. Door de rand met blaadjes en popcornsteken er om heen te haken vormt zich een vierkant dat je voor heel veel verschillende doeleinden kunt gebruiken.

De mogelijkheden met deze squares zijn, zoals zo vaak met haken, eindeloos: haak er vier aan elkaar voor een kussenhoes of haak er tientallen voor een deken. Haak de squares in een kleur of varieer en maak hem zo kleurrijk als je wilt. Gebruik katoen (zoals ik op de foto’s) of een ander materiaal. Je zult zien dat het je werk weer een heel andere uitstraling geeft.

Deze pdf bevat alleen de patroonomschrijving van een enkel vierkant. Wil je graag de beschrijving voor de deken die ik aan het haken ben, inclusief join, gebruikte kleuren en rand om de deken, dan heb je dit patroon nodig.

Let op: bij de aanschaf van dit patroon ontvang je toegang tot een te downloaden pdf-bestand en geen fysiek product. Je hebt Adobe Acrobat reader nodig om het bestand te kunnen openen. Dit product kan na bestelling niet geretourneerd worden. 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 beoordelingen voor Haakpatroon Coaster square

 1. Waardering 4 uit 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Al een poosje was ik op zoek naar een mooi blokpatroon voor een romantische deken. En toen kwam dit patroon voorbij. Prachtig!
  De beschrijving van het patroon is heel duidelijk in tekst en foto’s . Ook als je meerdere kleuren wilt gebruiken.
  Mijn deken ga ik in één kleur haken. Mijn proefsquare is gehaakt, nu op zoek naar een mooi garen in een mooie kleur. Ik kom mijn winter wel door met squares haken 🙂

 2. Waardering 5 uit 5

  Een geweldig leuk patroon en heel duidelijk beschreven.
  Dit wordt mijn volgend project…een Coaster Square Blanket in één kleur 👍

 3. Waardering 5 uit 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb het patroon uitgeprobeerd in vijf kleuren, net weer even anders dan de voorbeelden. Ik vind het een geweldig leuk patroon. Het is heel goed geschreven en heel makkelijk te volgen, ook door de tekening die erbij opgenomen is. Hopelijk ga je nog meer patronen uitgeven want ik vind ze super, met haakgroetjes, Marian

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *