» » » Haakpatroon Coaster square deken

Haakpatroon Coaster square deken

4,50

Release datum: 30 september 2017.

Haak de coaster square deken met behulp van dit (digitale) haakpatroon. Het patroon bevat de omschrijving van de coaster square (geschreven en getekend), de join en de rand om de deken.

Beschrijving

Haak de coaster square deken aan de hand van dit digitale haakpatroon. De binnenkant van het patroon herken je wellicht: het is deze onderzetter. Vandaar de naam van deze deken in wording 😉

Deze pdf bevat de patroonomschrijving van de coaster square, de join (hoe je de vierkanten aan elkaar haakt), het gebruikte garen en kleurnummers en het patroon van de rand om de deken.

In het najaar verschijnen er ook garenpakketten inclusief dit patroon. Wil je de deken in dezelfde kleuren Durable Coral haken als ik? Dan is het wellicht wijs even te wachten met bestellen.

Haakpatroon coaster square Jip by Jan

 

Let op: bij de aanschaf van dit patroon ontvang je toegang tot een te downloaden pdf-bestand en geen fysiek product. Je hebt Adobe Acrobat reader nodig om het bestand te kunnen openen. Dit product kan na bestelling niet geretourneerd worden. 

Ik ben nog bezig met het uitwerken en testen van dit patroon. Je kunt het patroon voorbestellen. Het komt dan automatisch in je mailbox bij verschijning.

Voorbestellingen/pre-orders kunnen slechts 1 voor 1 afgerekend worden en niet tegelijk met andere producten (niet mijn idee, instelling van het systeem…). Mocht je al iets in je winkelmandje hebben, dan raad ik je aan die eerst af te rekenen voor je nu op de Bestelknop drukt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haakpatroon Coaster square deken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *