» » » Haakboek Haakspiratie Janneke Assink

Haakboek Haakspiratie Janneke Assink

14,99

Haakboek Janneke Assink – Bevat zowel haakpatronen als patronen waarbij het haken en naaien wordt gecombineerd. Zoals de genaaide binnenkant van een gehaakte tas of het naaien van een kussenhoes bij een gehaakte voorkant.

Ook voor mensen die alleen willen haken staat het boordevol inspiratie. Bij veel van de haakpatronen wordt ook een variant getoond, waardoor wordt laten zien hoe een enkel ontwerp op verschillende manieren kan worden gebruikt.

 

10 op voorraad

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Een boek vol haakpatronen, waarbij ik bij een aantal haakpatronen de haaktechniek combineer met naaien. Zo vind je een haakpatroon voor een babydekentje in het boek met een naaipatroon voor bijpassende lakentjes. Een haakpatroon voor een kussen waarbij ook uitgelegd staat hoe je de kussenhoes naait. Of de gehaakte tas met wiebers: daarbij staat ook de instructie voor het naaien van de binnenkant van stof. Daarnaast ook een haakpatroon voor een lace square deken die je met een variatietip eenvoudig een heel ander uiterlijk geeft.

Ook als je alleen haakt heb je veel aan Haakspiratie, er staan ook heel veel ‘alleen haken’ patronen in, zoals onder andere een gehaakte lace square deken, onderzetters, een speldenkussenkopje en een krukhoesje.

Wil je Haakspiratie gesigneerd hebben of er iets speciaals voorin geschreven hebben? Bijvoorbeeld een naam van iemand die je het cadeau wilt geven en/of een speciale boodschap, geef het dan aan tijdens het bestelproces.

Op mijn blog vind je nog veel meer informatie over Haakspiratie. Onder andere over het waarom van dit boek.

 

Zaterdag 6 aug 2016 kreeg ik het eerste exemplaar in handen. Dit is hoe het er uit ziet:

 

BewarenBewaren